Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kasa85

    őstag

    válasz krx21 #12998 üzenetére

    Hát igen erre én is kíváncsi leszek mit fognak majd kihozni az új generációval.
    Szerintem egy HD7850 szinten fog a kártya teljesíteni ahogy olvastam,és 2gb belső memóriája lesz ami megint csak nem 100%os feltevés.
    Majd megvárom mi lesz a sorsa az új Konzoloknak,és az alapján döntöm el mi legyen.
    Sajnos az ms is hoz egy új Konzolt ami vicces mert lehet a Konzol platform is nagyon megosztott lesz.
    A Gears of War ,és Halo társai is ms Konzolon fog menni a Xbox 720 vagy ami lesz a neve eléggé gányos inkább PC-hez fog állni a legközelebb exlusive címekben,de ne legyen igazam.
    Fix hardverre sokkal könnyebb programokat írni,mert nincsen változó hardverek mint PC esetében.
    A hibák mennyisége ott a játék gyártók minősége határozza meg ami hagy némi kívánni valót jelen helyzetben amit tapasztaltam Konzoloknál.
    Bár jó 70% jobb a helyzet főleg,hogy nincs Nvidia driver meg Catalyst csak update dash mit tudom én hányas amiben benne vannak a kötelező frissítések,de ami jó a régebbi verziókkal is tökéletesen megy míg nem kéri a védelem miatt a frissítést az adott játék.
    Egész jó lenne egy 100e ft Konzol gépből kihozni a maximumot,és nem kéne halomba venni a hardvereket a csilivili effektek bekapcsolása végett,hanem bele préselnék a Konzolokba is akkor mindjárt a PC ipar bajban lenne,mert sokan Konzolokat venne,és a játék eladások is kimagaslóan Konzol platformon lenne a legjobb.
    Persze ma sincsen másképpen bár az RGH is elterjedt lett aminek köszönhetően csak felrakom vinyóra,és lemez nélkül tolhatom a játékot virágboltiként.
    Majd megvárom a következő Konzol generációt,és a vele érkező okosságot is amivel tudom majd szűrni mit érdemes,és mit nem érdemes megvennem-
    Ami érdemes lesz azt megveszem a többi meg megy a kukába.

    (#13003) Lézerparaszt
    Az szép akkor leteszek a Windows 8 holnapi feltelepítéséről.
    Ott a Driver Sweeper sem segít :F

    [ Szerkesztve ]

    Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák