Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Srácok. Régóta érdekel már a dolog, de most végre elkészítettem egy táblázatot, amiből statisztikát csinálnék. A dolog arról szól, hogy kinek melyik iroda van meg, milyen gyárak, melyik raktárak stb. Biztos mást is érdekel a dolog, hogy vajon milyen eloszlásban vásároljuk ezeket. Kérlek töltsétek ki a táblázatot.

    Legördülő menük vannak, amiből választani lehet, felette van segítség linkkel, hogy ha az elnevezések nem mennének fejből. Ha valaki nem rendelkezik valamelyik ingatlannal, azt hagyja üresen.
    Tudom, hogy special cargo raktárból 5 lehet egy játékosnak, de én csak 2-t adtam meg kategóriánként. Ha valakinek egy kategóriából több lenne, mint 2, azt kérem, hogy a 2 legszimpatikusabbat adja meg. További fontos info még, hogy a Vehicle warehouse-ból két LSIA-s van, amit nem különböztet meg névben a játék. Én az egyikhez hozzátettem a West, a másikhoz pedig az East elnevezést, értelemszerűen a térképen nyugatabbra lévőt westnek a keletebbit pedig eastnek nevezve.

    Annyi kérésem lenne még, hogy akinek meg van a link, annak szerkesztési joga van (kivéve néhány levédett mezőt), ezért fokozottan figyeljetek arra, hogy ne írjátok felül egymás adatait. Időnként majd csinálok biztonsági mentést. Aztán remélem jó kis grafikonokat lehet belőle összedobni. Töltsétek ki minél többen! :)

    GTA Online questionnaire

    Ui: Ha bármi probléma lenne a linkkel, jelezzétek

Új hozzászólás Aktív témák