- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz ProgenXL #50099 üzenetére
Teljesen lefagyott, pont eladni akartam az utolsó gyárat"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz Pubszon #50100 üzenetére
Hello,
Minél több dollárral vedd, az elején jól fog jönni.
Ha kicsit utána olvasol és elindítasz egy autós bizniszt mondjuk abból szépen elég sok pénzt tudsz majd összeszedni akár egyedül is, de a beindításhoz sok pénz kell (kb 3 milla, ceo iroda, + autós raktár).
=^-^=
-
Pubszon
veterán
-
Segal
veterán
válasz Heller2 #50091 üzenetére
Repultel te mar valami komolyabb helivel vagy akar csak a buzzardel? Botranyosan lassu azokhoz kepest a cargobob. Az tenyleg csak szallitasra alkalmas.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Anulu79
addikt
Ha tankot, repülőt, helikoptert vesz valaki azok hol vannak tárolva? Ezeket is beteszi a garázsba vagy ezeket nem lehet parkolva megnézni?
-
Mbru
tag
Hali. Lesz ma tali?
Jobb a tűzben égni, mint a húgyban ázni - - - SC: BruzsaT
-
Pubszon
veterán
Na már készen vagyok az onlinera, csak jó lenne ha nem magam lennék.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Heller2
aktív tag
[ Szerkesztve ]
GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Pubszon #50110 üzenetére
profilt linkelhetnél, hogy felvegyünk https://socialclub.rockstargames.com/myprofile
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
ot93
senior tag
Üdv,
indítanám a single-t és ezzel a hibával leáll...
van erre ismert megoldás?[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
Segal
veterán
Legelso kerdes. Megy a hatterbe az msi afterborner? Ha igen akkor allitsd le.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
hegyipapa
senior tag
-
Segal
veterán
-
zoli121
aktív tag
válasz Kiskokó #50065 üzenetére
Erre visszatérve Előtte nem pakolta ki a rendőrség a gyáradat? Mert olyanokat olvastam hogy rendőrségi támadásnál hagyni kell hogy elvigyék majd kihúzni a netet.
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121
-
Kiskokó
veterán
válasz zoli121 #50122 üzenetére
Nem semmi ilyen.
Az kéne mégAmúgy ezek az MC-s betámadások- meg rendőrségi akciók mind csakis ELADÁS utáni PÉNZösszeg után jönnek.
Amikor ilyen heti 1-2 fullos eladásom volt volt hogy 2-3-4 hétig SEMMI nem történt MC-ben.
Most eladtuk a majdnem 5Millás producot... másfél nap alatt 3 betámadás volt.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
promagus00
tag
Sziasztok!
GTA V vásárlásán gondolkozok,és nem tudom,mi a különbség a steames verzió,és a sima rockstaros között.
Mi az,amiért minimum 2ezer ft-vel drágább mindenhol a steames verzio?Villanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/
-
zoli121
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #50128 üzenetére
Áhhháá Köszi
[ Szerkesztve ]
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121
-
Kiskokó
veterán
-
Kiskokó
veterán
válasz pulyka jocó #50131 üzenetére
Bármilyen gyárat veszel kell a Full upgrade rá mert nem éri meg.
Megvenni pedig a Kokó - Meth - Pénzhamisító 3-ast (ilyen sorrendben és mindegy adott gyáron belül melyik árút) érdemes.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz pulyka jocó #50133 üzenetére
Hát anélkül sokkal többet fogsz rohangálni mindig védeni a gyárát a támadók vagy a rendőrség ellen.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Wiz Khalifa
veterán
-
törölt tag
Én most vettem első kokogyaramat szóval lehet egyeseknek hulye kérdésnek fog tűnni, de akr az osszes kokogyarat megvehetem? Vagy kategoriakbol csak egyet?
-
Segal
veterán
válasz #81556480 #50136 üzenetére
Csak egyet mindegyik kategoriabol. Persze megveheted a masik koko gyarat de akkor a jelenlegit becsereli arra.
-
Laraxior
titán
Szerintem sikerült megtalálnom azt a 0.1% oroszt aki normális. Mind a 3 gyáram eladtam velük
Előtte indítottam egy Piracyt, ott lelkesen jöttek volna a hajóra...
Aztán mivel sosem sikerült üres sessiont csinálni huzamosabb ideig, így rápróbáltam a dologra. BejöttUtána segítettem a másik arcnak amikor ő indított Piracyt, meglepődtem, mert csak 500$-al kaptam kevesebbet. Amikor én indítottam 30ezret adott, így meg 29500..
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Triathlete
senior tag
válasz pulyka jocó #50133 üzenetére
Az én tapasztalatom alapján kihagyható, ha tudsz úgy játszani, hogy üresjáratban nem fut az MC business. Tehát csak akkor lépsz be amikor eladsz, lopsz vagy veszel supplyt, viszont ha egyik gyárból a másikba mész akkor arra az időre kilépsz. Valamint eladás végén azonnal kilépsz. Ha ezeket meg tudod csinálni akkor teljesen felesleges.
Tökéletes példa, tegnap meth' eladás után az utolsó repülővel amit adott mentem volna a kokó gyárhoz ahol megvan a security update és mégis betámadott a rendőrség. Szóval, érted....
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Mr.Csizmás
titán
ha mc eladásnál 3 helyett mondjuk 5 embert veszek be, ők is kapnak zsét egyformán?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
addikt
válasz Triathlete #50139 üzenetére
Jaja. CEO-val ellentétben, itt nem szabad holt időben MC-ben maradni és akkor kisebb az esély a bajra. Néha akkor is előfordul, de azért megoldható probléma.
-
Segal
veterán
válasz zoli121 #50142 üzenetére
Ez besz*ras jo
-
Laraxior
titán
válasz zoli121 #50142 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest