- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
CEO-s asszisztenst nem lehet valahogy leállítani, hogy ne hívogasson minden egyes töltőképernyő után , hogy Boss its me..és akkor löki a szöveget az amazing CEO-s garázsról amire nekem roppantul semmi szükségem jelenleg. Már kicsit kezd zavarni, de nem fogom megvenni..
-
addikt
válasz Mr.Csizmás #50505 üzenetére
Helikopterben mondjuk megszopatott tegnap. Repülök, épp chatre akartam írni valamit, amikor hív, én meg pötyögtem és pont volt benne F betű is. Mivel a telefon ugye automatikusan kilövi a chatboxot, így kiugrottam a heliből. Ráadásul nem is voltam magasan, ernyőt nem tudtam nyitni, placcs...
Tényleg kéne egyébként valami hívás elutasítás, legalább az ilyen "kifogyott az anyag", "vegyél garázst" meg "oké, eladtuk az árut" hívásokra. Nincs funkciójuk, ellenben nagyon zavaróak. Főleg, ha épp PVP-zel és hív LJT, hogy vigyek cuccot a kokóba. Nincs szarabb, amikor egy durva a helyzetben hirtelen telefont kell elnyomkodni, hogy "visszamennyé, kutyámajom!" -
addikt
Tegnap beléptem egy session-be, voltunk kb. 5-en. Volt 2 gyáram, gondoltam, megkérdezem, hogy jönne-e valaki eladni. Jelentkezett is két srác, egész jól eladtuk az elsőt. Aztán kezdett megtelni a session és nem is túl békés emberekkel. 3 gyárat adtunk még el, amiből egy volt az enyém. De mindig betámadtak minket és nem is sikerült mindig teljesen megvédeni a járműveket, de azért legalább az áru 80%-a mindig elment. Pozitív csalódás volt a 2 srác is, mert tudtak pvp-zni és ha rájuk mentek, akkor is meg tudták védeni a cuccot. Volt izgalom rendesen. És a legjobb, hogy cheaterrel egész nap nem találkoztam. Ilyen egy igazi GTA élmény, ilyennek kéne lennie mindig.
(#50507) szTotyy
Cseréld le a férfi asszisztensre[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
Van kedve valakinek heistezni?
Még nem csináltam, ideje lenne elkezdeni.
Akár most is jó!ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Kiskokó
veterán
válasz Mr.Csizmás #50512 üzenetére
Aki még nem járt így a lehető legidegesítőbb helyzetekben az nem játszik eleget Online.... vagy antiszociális fasz és sose ír
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #50515 üzenetére
ha főleg gta-zol, akkor ne amd-re cseréld a kártyádat. amd fan létemre 1060 3gb-os kártyát használok ryzen és intel ssd mellett, és még az r9 290x után is előrelépés gta terén, de talán ez a grafikon meggyőz. ha te is vsync-kel játszol, akkor a min fps a lényeg. a bányászláz miatt még anyagilag is jól járnál.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #50517 üzenetére
japp, épp belefutottam.
az 1060 3gb-os kártya gyakorlatilag gta 5 célhardver (fhd), és a blizz játékok is jobban szeretik (szerintem diablóztunk is).
amúgy biztos bemagyaráztam magamnak, de mintha driver szinten lenne kisebb cpu éhsége nv-nek. szóval gta-nál kevesebb megdöccenés volt nv mellett. az alacsony órajelű procid miatt jobb lenne a helyzet. próbáltam elég sok konfiggal a játékot, és a 6 magos zen+nv kombó volt idáig a legjobb. hiába húztam szénné a 4 magos intelt, ha el tudott fogyni, és hiába volt egykori csúcs amd kártyám, ha sűrűbben jött elő procilimit.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ha már itt vagyok, akkor egy kis on:
tegnapelőtt megkaptam az első pénzesőt, de idáig nem kaptam ban-t, és a többiek hsz-eit elnézve elvileg nem is fogok. de azért nem mertem lőszert és páncélt venni. mindig becsületes módon szedtem össze a pénzt (nálam belefér a dubsta idézés), de töltőképernyőnél tehetetlen voltam. halottam azt a fura hangot, és "lefagytam", mert nem tudtam, hogy mi a tosz van. csak annyit tudtam reagálni, hogy kihúztam a net kábelt, de így is 1,3milla kp-m lett... van 64 milla becsületesen megszerezett lóvém úgy, hogy minden fis-fost megvettem (jacht, 3 szintes garázs műhellyel, stb), és mondanék csúnyát, ha resetelnék egy gyökér miatt az accot...
lövésem sincs, hogy milyen formában tudnék üres szervert csinálni, hogy ez ne fordulhasson elő. ugye először be kell lépni public-ba, hogy csináljak szervert, és az incidens az első pub-ba lépésnél volt még töltés közben, szóval még be se töltött, csak már láttam, hogy irkálnak a népek.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz #57527808 #50519 üzenetére
Nem fognak. Nyugodtan bevásárolhatsz. Ami feltűnő lehet, az az, hogy ha milliós értékű cuccokat kezdesz sorra megvenni, bár annyit nem is kaptál, hogy a cheatelt pénz ezt fedezze. Meg akkor feltűnő és nézik jobban, hogy ha kisszintű vagy, amikor még azért nem röpködnek a százezrek meg a milliók raktáreladásokból.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz HussarF #50520 üzenetére
pont a pénzesőt megelőző nap pacsáltam egy kis lóvét, így a keddi dlc-ig nem is terveztem nagyobb költekezést, és szintem se alacsony (240+). a jachtot is azért vettem, hogy minél több lóvét elköltsek a bankszámlát lehúzós mod miatt, mert nem akartam egy órát ácsorogni atm mellett, hogy millánként leszedjem a 70+millát. főleg solo-ztam a modderek miatt, és hétévégn meg is lepődtem, hogy kontrolleres szerveren találkoztam ph-sokkal, mert idáig csak egeres szerveren találkoztam fórumtársakkal. meg is kérdeztem, hogy partial assist miatt dobott össze minket (ők is kontrollerrel játszanak?), de válasz nem érkezett.
mindenesetre azért bosszantó, hogy már az első betöltésnél sincs biztonságban az ember fia, mert töltőképernyőn is jöhet az "áldás". sokszor meg se néztem, hogy kik közé dobott, mert egyből húztam, de amíg be se tölt, addig esélytelen vagyok. ráadásként pont bekábeleztem (headset, egér, klavi, kontroller) és befészkeltem a fotelbe magam, és baromira meg kell gondolni, hogy reflexből milyen mozdulattal közelítem meg a gépet, hogy ne rántsak le valamit.
[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
Mivel még újnak számítok itt crew-ban, így nem tudom létezik-e íratlan protokoll arra az esetre, ha egy üres sessionbe kerülök.
Olykor ugyanis előfordul, hogy üresbe rak a játék belépéskor. Néha játék közben is, a crew társak meg ott maradnak az idegenekkel. Szoktam ilyenkor invitálni, de azt nem akarom, hogy aki ezt nem várja el, azt gondolja: mit akar má' megint ez a pöcs?!
Szóval van erre valami bevett szokás, ami általánosan elfogadott és nem megyek senkinek az idegeire?
Ha nincs, akkor küldök mindenkinek invet ilyen esetben. -
ProgenXL
őstag
válasz szTotyy #50522 üzenetére
Nincs erre semmi extra dolog. Invelsz aztán ha akar megy ha nem nem. Néha én is szoktam invelni de inkább azokat akiket jobban ismerek. Előfordul hogy kapsz levelet tőlük pl hogy köszöni az invet de most ezt meg azt csinál. Mert hát lehet pont olyat sikerül invelned aki a heists közepén van. De egyébként többnyire mindig van üres session tehát nem muszáj invelni elég ha te csatlakozol valakire és általában üresben van vagy már a többi crew taggal egy helyen.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Kiskokó
veterán
-
Anulu79
addikt
Ha megveszem a CEO irodát és egyből nem veszem meg mellé a 3 20-as garázst akkor a maradékot később is meg tudom venni?
-
Heller2
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #50537 üzenetére
Vajon ezek közül mennyi cuccot kell megvenni, hogy egy használható, induló üzlete legyen az embernek?
[ Szerkesztve ]
GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
hegyipapa
senior tag
válasz Wiz Khalifa #50540 üzenetére
Én nem találtam
-
Anulu79
addikt
Tiny race versenyt hogyan tudok indítani?
-
ProgenXL
őstag
normál autókról semmi... lehet az nem is lesz. vagy eljátszák a heti egy új járművet..
Gunner for life
-
bluuzia
senior tag
Egy kicsit OFF:
A Steamen ingyenes a PAYDAY 2.
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest