- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Aki tudja ossza és írja alá!
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Ha minnél több megvan akkor a lehető legtöbb módon próbálom/juk eljuttatni a Rockstar Supporthoz!
Abból kiindulva, hogy a fan videók amiket összeraktam a youtubon lásd autós vagy fegyverkereskedős DLC vagy motors club.... ezek elsőre mind rajóngók által kitalált dolgok voltak és érdekes módon a végén mindet megcsinálta a Rockstar!
Hátha van valami esély erre is. Ez nem olyan nagy volumenű dolog ha már a rendes Speedometert beteszik nekem megérte| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
addikt
válasz Kiskokó #50555 üzenetére
Jajj, hát ez nagyon aranyos
Csak amiket figyelembe vesznek, azok olyan komolyabb rajongók, akik pl. tudnak egy rendes videót összevágni, mint. pl. az XXII, akik a military meg a redneck dlc videókat is csinálták.
Vagy azok a srácok, akik kitesztelték az Infernus classic felfüggesztésének hibáit és a kódba is beletúrtak, hogy megnézzék, hogy el van írva valami paraméter.
Gondolom ilyen kis naiv követelőzős kérésekből kapnak vagy napi 1000-et és megy is a spam mappába automatikusan -
Kiskokó
veterán
válasz HussarF #50560 üzenetére
Annyira nem izgat, nem múlik ezen semmi. 2 kattintás.
Annyira minimális dolgok ezek nem mint egy komplett DLC, hogy lehet beteszik főleg ha eljut hozzájuk több felől.
Azért betettem a linket elég sok Rockstaros videó alá is hátha. (meg befogom még tenni ha van időm)
Illetve örülnék ha mindenki a lehető legtöbb helyen megosztaná!!Egy rendes Speedometert szerintem simán megérdemlünk!
Videó meg hozzáértés ide de vagy oda szerintem azért ott sem csak azon múlt... hanem gondolom látták a videó nézettségén és kommentekből, hogy mennyire van rá érdeklődés.
Na mind1.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Nekem 8 srácok
Volt szabad 3 percem megcsinálni, félig meddig google fordítóval azt csá.
Én se adok neki sok esélyt meg nem is 1-2 hónapon belül... de egyszer hátha.Indoklást meg amúgy mi a francnak írtam volna ?
Az az indok ha lesz minél több ember aki aláírja.
ennyi.
Ha valaki megosztja azzal csak előrébb lehetünk jó lenne más nemzetiségek felé menni hátha valahol felkapják
Zárhatjuk a témát( A PHHU Autó szépségverseny is bejött ez az ötletem is beválhat,fő az optimizmus )
[ Szerkesztve ]
-
bryant56
aktív tag
Az R facebook oldalán találtam ezt a postot. Ami számomra meglepő, hogy magyarul van.
Talán nyitnak kisebb Európai országok felé?
-
addikt
-
Anulu79
addikt
Milyen autóval/autókkal érdemes versenyekre menni? Arra gondolok, hogy mit vegyek meg?
-
UnConnecteD
senior tag
rohadjon meg. csendes PH sessionban voltam. kocsikat lopkodtam, eppen mentem Volatussal a kovetkezoert, amikor lattam, hogy +50.000. aztan megint. nem tudom, hanyat kaphattam, nem emlekszem, hogy mennyi penz volt elotte. ijedtemben Alt + F4-et nyomtam. csinaljak valamit, hogy ne legyen a plussz penzbol gondom?
-
Anulu79
addikt
válasz Wiz Khalifa #50570 üzenetére
Köszi! Amúgy imádom a bringás versenyeket.
-
Heller2
aktív tag
válasz UnConnecteD #50571 üzenetére
Semmit. Majd kezelik a helyzetet, vagy nem
GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
ProgenXL
őstag
válasz UnConnecteD #50571 üzenetére
Túl tárgyaltunk ezt a témát többször is. Ne menjünk bele újra. Pár oldallal visszább vannak róla infok ha gondolod nézd meg.
Annyit tehetsz hogy public sessionba kerülöd az idegeneket. A kapott pénzt elköltheted nem lesz semmi szankció miatta.Gunner for life
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Daw93
senior tag
Ma délelőtt én is benyeltem egy kis lóvét, még töltött a játék, láttam hogy transaction loading vagy micsoda, a jobb alsó sarokban, meg pittyeg. gyorsan kihúztam a netet, 300k +
Este is megdobott pénzzel valami szarházi, amit észre sem vettem, csak a cseten írták többen is hogy 750k-val lettünk gazdagabbak.. volt aki szerint 1.5 millával, én meg azt se tudom mennyi pénzem volt, nem tudom mennyit kaphattam, de a sok millió közt úgy is elveszik ennyi összeg[ Szerkesztve ]
GTA Online: Daweee93
-
Laraxior
titán
Én mondtam, hogy pH!-s is szórja a pénzt...
Tehát nyugodtan lehet kezdeni a keresést belülről..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Anulu79
addikt
válasz Wiz Khalifa #50575 üzenetére
Annyira komolynak én sem vettem. És tényleg jók a bringa versenyek szerintem. De azért megnézem az általad említett két autót.
-
bluuzia
senior tag
Volt 1-2 idegen a szerveren.
Engem megpróbált felrobbantani is (lehet, hogy mindenkit), de passzívban voltam, mert csak kocsikat rendezgettem.
Aztán meg jött a pénz. Ez 2 hullámban történt de szerencsére csak rövid ideig.
Ahogy tudtam tipliztem.Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Anulu79
addikt
Igaz nem játszom régóta a játékkal, de tegnap találkoztam egy olyannal, hogy mindenki meghalt a szerveren. Újraéledés után szintén. Kétszer kifeküdten mire sikerült sessiont váltanom.
-
rup1u5
nagyúr
OK. Elmondom én mit láttam:
Supply-ért mentem éppen mikor robbanás sorozatokat hallottam és egyszerre meghaltak egy csomóan. Aztán én is kivágódtam a kocsimból be a föld alá és ott elkezdett táncolni a karakterem. Te pedig ekkor írtad nekem, hogy "táncolj ribanc!". Mindez egy olyan helyen történt ahol senki nem volt még a közelemben sem. Ebből gondoltam, hogy te lehettél.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
Most beléptem és látom hogy 1.5millával engem is megdobtak!
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
ucli
senior tag
válasz rup1u5 #50590 üzenetére
Gyanúsítgatsz itt össze-vissza
Egyébként amit Szabi mond, azon át kell siklani, csórikám nem mindig van a toppon.
Én meg már tiszta vagyok,egy éve használtam trainert, akkor is csak offline, de ha szeretnéd leszedek vmi csodát és mehet a moneyrainProgenXL: *ucil has been kicked from the crew*
[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
Néhány hete Ucli kollégával nyomultunk, mikor ránk akadt egy ügyesen mesterlövészkedő idegen a hegyekben. Jó néhányszor "lesznájpolt" minket, azt se nagyon tudtuk hol van pontosan. Aztán Ucli begőzölt és....
...hozta a Hydrát. Ennyi. Nem küldte a föld alá táncolni, nem gyújtotta fel, semmi gyanús.
Gondolom, ha csaló lenne, ebben az esetben ez előjött volna.De van itt, aki nálam sokkal jobban ismeri, tudja tisztázni.
(de biztos nem lehet rossz ember ha egy pingvin a jele )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest