- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
És így sem jó?
Safe módban is lehet valahogy indítani azt hiszem, vagy csak crash után ajánlja fel?
Esetleg csináld azt amit az alábbi videóban, hátha
FIXED] GTA 5 PC Black Screen/Crash Problem. -
CactuS
Arcképgyáros
W10 creators update tud ilyen anomáliákat csinálni, próbálj meg alt+enter-t nyomni ablakos és Fullscreen (vagy windows FS) között, hátha. Egyébként afterburner/rivatuner a másik dolog, ami rendszeresen bekavar a játéknak.
Más játékkal minden oké, ugye?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Horcza
csendes tag
Reddit (link és link) alapján bunkeres-betámadós infó:
Ha a készlet eléri a maximális lehetséges mennyiség 50%-át (fejlesztések nélkül 250k, egy termelő fejlesztéssel 300k, mindkét termelő fejlesztéssel 350k), akkor elindul egy óra, ami ha lejár, megtámadnak.
Ez alapesetben 5 óra, ha megvan a security upgrade akkor 10.Ez az óra csak akkor számol, ha freemodeban vagy és nem csinálsz semmi különöset - VIP melónál, küldiknél, más gyárak melóinál, autólopás, eladásoknál stb szünetel; ha csak autózgatsz, pvpzel stb akkor számol.
Ez a számláló újraindul, ha valami bunkerhez kapcsolódó dolgot csinálsz, tehát resupply vagy eladás.
Ezek az infók a játék bunker támadós kódrészletéből vannak kibogozva, szóval azt nem tudom, hogy az MC támadások is ugyanígy működnek-e.
Viszont ami minden támadásnál igaz, hogyha megkapod a telefont, hogy támadnak, és sessiont váltasz, akkor nem fog elveszni semmid és a cuccot se kell visszaszerezni. Szóval szerintem ez a legegyszerűbb módja.
[ Szerkesztve ]
ayy lmao
-
Segal
veterán
válasz Horcza #51805 üzenetére
Na ez roppant hasznos infó volt a számomra. Akkor lehet mégis visszanyitom a bunkerem némi zsebpénz végett mert akkor tulajdonképpen csak arra érdemes figyelni hogy 75% környékén eladd ha meg mégis becsúszik egy támadás akkor válts sessiont. köszi az infót
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Triathlete
senior tag
Hali!
Ma reggelig hibátlan volt minden, viszont most átlag 3percnél kifagy a játék.
Hibaüzenet:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: GTA5.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.1103.2
Alkalmazás időbélyegzője: 593a8450
Hiba – modul neve: GTA5.exe
Hiba – modul verziója: 1.0.1103.2
Hiba – modul időbélyegzője: 593a8450
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0000000000a1699e
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 3e91
További információk 2: 3e91e661423d408434901fff5fab77aa
További információk 3: cbdb
További információk 4: cbdb56c16fd974928c68ff02a1980468Ki oldott már meg ilyet? Fura, hogy hónapokon át minden simán ment, és semmi változás frissítés nem történt tegnap óta.
-közben bújom a netet meg megy a verify, csak hátha van valami ami többeknél bevált.
[ Szerkesztve ]
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
gyugyo79
addikt
válasz Triathlete #51810 üzenetére
Nekem is 2 szer kilépett reggel. Rá is hagytam.
Nekem ilyet amúgy tippre régebben a kontroller okozott és a steam újra indítása oldott meg (volt egy steam frissítésem is reggel), de már annyira nem vagyok gta függő, hogy foglalkozzam vele.
Mire legközelebb elindítom úgyis újra indítom a gépet steamet stb. lehet magától megoldódik[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Felnézek megnézem nálam mit csinál hogy valami központi e a probléma vagy nálad van e a gubanc.
gyugyo: Nálam nagy valószínűséggel szeptember 22 lesz a fordulópont amikortól (jóval) kevesebbet leszek.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Van egy jo hirem a szamodra nalam lement egy pp is de utana amikor mentem segiteni bluuzianak engem is kidobott... Remelem megadta neki a dailyt. Tehat nekem kb 15 perc utan lett program mukodese leallt hiba
-
Horcza
csendes tag
Nem nálatok van a hiba:
r* fórumÉn még nem léptem be a játékba, de egy darabig akkor várok
Szerk:
11 órája frissítették a pc tunables-t (ez pontosan nem tudom mi, a valamilyen játékadatok), sokan erre gyanakodnak. 39 perce megint frissítették, szóval ha emiatt crashel, akkor gondolom dolgoznak rajta[ Szerkesztve ]
ayy lmao
-
Segal
veterán
válasz Horcza #51814 üzenetére
Az első kidobás után nálam stabilnak tűnt a játék de az tény hogy irreálisan sok left-elést mutatott ebből sejthető volt hogy valami központi a dolog.
Mindenesetre én annyit profitáltam a dologból hogy pont pp után dobott le így egyből indíthattam egy újat
Utána annyi volt a terv mielőtt elmegyek apámhoz hogy lopok egy kocsit meg eladok egyet de ez humoros gta játékos úgy gondolta hogy majd ő megmutatja hogy mekkora troll tud lenni. Insurgentel elállta a garázsbejáratot és ott állt mögötte (a hülyéje nem benne ült volna) így a lopós autóból lelőttem aztán már csak a poén kedvéért még 6x tudtára adtam hogy ezt nem kéne csinálnia"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Nisthrim
újonc
Hello még relatív(nagyon) friss játékos vagyok a GtA 5 Online világába és PlataC javaslatára szeretnék jelentkezni a ph crew-be (ha ez a neve) ahogy hallottam nyugodtan tudtok egymás mellet játszani és ez érdekelne + hátha tanulok valami okosat a játékról ami jelen tudásommal nem nehéz
-
fcbarca
őstag
sziasztok.Belehet azt állítani hogy ha beülök az autóba(akármilyenbe)egyből a saját zenéim szóljanak?
-
hegyipapa
senior tag
válasz Nisthrim #51821 üzenetére
Jelentkezz socail-on a ProhardverGta5 Crew-ba és elfogadjuk.
-
Plata
félisten
válasz hegyipapa #51822 üzenetére
Én ismerem már pár éve,csak nem GTA-ban,ma este be is akartam hívni autó eladásra,de pont előtte lett offline.
Jah az autó eladás állati poén lett,négy kocsit adtunk el,indul az eladás én meg zuhanok a kocsimmal és le esek a csatornába.
Majd le estem a székről a röhögéstől,még ilyen sem történt velem soha.
De sikerült kivergődnöm sérülés nélkül.Bár nem tudom hogy történt,mert az égből pottyantam le autóstól. -
hegyipapa
senior tag
Nem írtam volna, akkor most pótolom, az alábbi játékosoknak elfogadtam a jelentkezését :
Nisthrim
Gta_Daniel123
Nutella69HUN[ Szerkesztve ]
-
fcbarca
őstag
valaki nagy GTA-s tudna segíteni, hogyan is működik ez az online GTA világ,mivel lehet sok pénzt keresni? vegyetek fel steamen CsabaHUN
-
Met
nagyúr
pls. az eladásokat hétvégén estérre tervezzétek mert össze kellene szednem még 170k-t hogy tudjak venni garázst az autó lopkodáshoz és pillanatnyilag a segítségért kapott pénzből jön a legtöbb
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Horcza
csendes tag
-
Locutus
veterán
-
Logitech
aktív tag
Most volt az első bunkeres betámadásom, elsőre nem akarta mechanik hozni a kurumámat, 2x jellett lehívnom, közben megtalált egy 46-os szintű, elkezdett jönni utánam meg lőtt. Végre meglett a kuruma, gyereket is leszedtem, odamentem a helyre amit jelzett, onnan felszállt egy valkyre, nem foglalkoztam vele, kinyírtam előbb az ottani e.bereket, majd buzzarddal utánamentem. Kilőttem, bevittem bunkerba a cuccot. Fele cucc odalett, kiírta hogy ha gyorsabb lettem volna nem vész el. 230k minusz. Most annyi mardt benne, mint amennyit supplyra ráköltöttem.
-
törölt tag
nekem már csak a küldetések miatt megérte, kifejezetten tetszettek az új beszerzések.
oppressorról ódákat tudnék zengeni annak ellenére, hogy nagyon sokszor eldobom a háztetőn és hegyen, illetve jó pár alkalommal megúsztattam (-20000/db).
fegyverek sem rosszak, moc egy állat, upgrade-ekből is vannak hasznosak. mondjuk el is fröcsköltem 30 millát úgy, hogy a járművekből csak moc-ot és oppressort vettem meg. szóval r*-nak is jó kör volt a sharkcardok miatt, mert ennyit még egy dlc-re sem költöttem. értelemszerűen mc és kocsieladásokból szedtem össze a pénzt, elvből nem fizetnék játékpénzért.[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
-
Plata
félisten
válasz #57527808 #51835 üzenetére
Tegnap volt tök jó bunkeres eladás,nem kellett semmit csinálni csak autókázni egy kicsit és jött a lóvé.
Azt hittem olyan eladás lesz mint múltkor hogy megtámadtak minket mi meg kinyírtunk mindenkit,nagy buzgalmunkban még egymást is.
Csak lestem mikor kiírta a játék hogy megöltem MC társat.
Nagyban aknáztunk mint az őrültek és rámentünk egymás aknáira.[ Szerkesztve ]
-
Donniehun
újonc
Sziasztok,
Szeretnek jelentkezni a crew-ba ha lehet. Joci69 es dtomka javaslatara illetve, jatszottam is veletek egy szerveren es tetszett a dolog hogy lehet egymas mellett jatszani es segitetek egymasnak.
koszi
Donniehun -
hegyipapa
senior tag
válasz Donniehun #51839 üzenetére
Jelentkezz socail-on a ProhardverGta5 Crew-ba és elfogadjuk.
-
fcbarca
őstag
sziasztok.Megéri megvenni drágább CEO irodát?ha igen miért?látom most levannak akciózva
-
Mr.Csizmás
titán
válasz fcbarca #51843 üzenetére
nem.
max ha közelebb van a raktárhoz, de a legdrágább a legrosszabb, autóval behajtani csak felüljáróról tudsz, helivel a torony tetejéig kell menned, stb. imho a legolcsóbb a legjobb, mert közel van az autópálya.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Segal
veterán
válasz fcbarca #51843 üzenetére
Egyetlen elonye hogy szebb a kilatas...
A tobbi az tenyleg csak hatrany.Bunkernel azt azert ne hagyatok figyelmen kivul hogy kb 12 ora megtolteni es 48 percenkent levonnak erte 9400at...
Egyertelmuen az autoval lehet a legjobban keresni csak ott lopkodni is kell mig a gyaraknal vagy a bunkernel veheto is a cucc."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Daw93
senior tag
Az MC gyárakért is von le. kokó+meth együtt valami 14k/48 perc. A bunkerért szerintem az a levonás nem vészesebb mint az mc-s, lehet hogy 12 óra amíg feltölti, de míg a kokó 420-at ér tele (5,5 óra alatt telik meg kb), a bunker valami 1.1 misi értékű, tehát jóformán ugyanaz. Amúgy nekem 8400at von le, ezért szerintem számít az is hogy mennyire van fejlesztve, mert nekem nincs meg a security (ami nem is baj mert még 1x sem támadtak be)
Az autóeladás tényleg a legjobb még mindig, de én azt úgy unom hogy borzasztóGTA Online: Daweee93
-
Segal
veterán
válasz Mr.Csizmás #51847 üzenetére
Ezek ilyen 200-550 kozottiek. A bunkerbe akkor plusz 1000 a security.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest