- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz CactuS #51150 üzenetére
Én megvettem a drágább "golfkocsit" konkrétan egyszer használtam... Semmi értelme.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
bluuzia
senior tag
Hamarabb odaérek gyalog a laptophoz, mint amíg beszállok a golfkocsiba és ellevírozok vele. Visszafelé ráadásul el is tűnik onnan. Teljesen felesleges.
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
addikt
válasz HussarF #51148 üzenetére
Köszi, akkor még egy kérdés, jól értelmezem, hogy a bunker lőtér megvételével, ha ott teljesítem a szinteket, elérhető lesz még néhány fegyver, másra nem használható? Ezt a vásárlást egyébként nagyon elkúrtam. Tegnap este már elég fáradt voltam, és nem néztem meg az árát figyelmesen, úgy néztem elsőre, hogy csak 72-73 ezer dodó, csak amikor meg lett véve, és láttam, hogy mennyi pénzem maradt, akkor estem pofára, hogy az biza nem hetven, hanem hétszáz akármennyi ezerbe került. Egyébként ennyit nem adtam volna érte, akkor már inkább a MOC-ra gyúrtam volna rá.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Segal
veterán
válasz pendre54 #51155 üzenetére
Nem jól értelmezed. Semmi új fegyver nem lesz elérhető. Az elsőnél 2 skin aktiválódik, a másik kettőnél meg a bunkerbe lesz pár elérhető így ingyen beszerezhetőkké válnak de semmi új csak azok amiket amúgy is megvehetsz.
A bunkerbe a research-ök kifejlesztésével lehet fegyvereket upgradelni. Azok sem lesznek teljesen újak csak a jelenlegi felfejlesztése."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Plusz direkt új hozzászólásba rakva az új kocsik árai. Inkább spoilerbe teszem hátha valaki nem akarja előre tudni.
Holnap valamit tutira aktiválnak nekünk ezek közül
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Kiskokó
veterán
Ez a NitghShark nekem nagyon szimpi, érdekel vajon ennek lesz e golyóálló üvege...
Az Ardent mit fog tudni hogy warstocknál van ?
Lehet nem veszem meg előre az új kocsikat.. 2-3 hét és úgyis akciózzák mint mindig.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
debrecenikri
tag
Valaki tud segíteni? Van egy err mem embedded alloc hibám, ami után crashel a játék. Azt mondja, hogy out of game memory, de ugyanilyen beállításokkal (8gb ram, 16gb lapozófájl) másik gépen tökéletesen megy. Mi lehet a baj?
Fast ring nélkül nem élet az élet...
-
Martin9902
csendes tag
Hali
a legfrissebb menyoo pc scripthez tudna valaki adni egy linket? a gta5-modsról nem tudom letölteni és máshol se találom
-
drachoHUN
senior tag
A képek alapján a sorrend elvileg adott. De mivel két oldalon vannak, így nem tudjuk pontosan. Remélem valami csoda folytán nem csak egy jön egyszerre.
@Martin a Menyo volt a hírekben, hogy nincs tovább. Remélem csak Single-höz keresel ilyen csodát.
[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
Hauptmann
addikt
-
Segal
veterán
válasz Kiskokó #51159 üzenetére
A night kiprobalhato mar egy missioba. En nem voltam tole elajulva...
A masik kocsi meg ugy fog tudni loni mint pl az exportos aqua blazer. Tehat a kocsi elejebe van egy fix gepfegyver amit a sofor tud hasznalni."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
addikt
Még az jutott eszembe, hogy az autómosó ikon az online-ban is ott van, de lehet autót mosni, mint single-ben? Egyszer próbáltam beállni, de nem történt semmi.
-
Plata
félisten
válasz Martin9902 #51168 üzenetére
Még 5 eurót sem adnék ilyen vacak csaló progiért.
-
Hauptmann
addikt
válasz Martin9902 #51171 üzenetére
Mondjuk az bennem is felvetődött, hogy az online autók miért nem kerülnek át hivatalosan a story módba?
-
Segal
veterán
válasz Hauptmann #51172 üzenetére
2 okból
1. Mert story-ba sokkal könnyebb pénzt szerezni ott nem lenne kihívás a megszerzésük.
2. Mert a story mód lewarezolható így a rockstarnak egy fillér bevétele sem lenne.MÁS:
Ma elkezdtem kicsit számolgatni mennyibe is fáj ez a "bunkeresdi" ha vesszük bele az alapanyagot. Kicsit lesújtó az eredmény
Ezek a számok mindhárom upgrage esetén érvényesek!!
5 vásárlás kell a maximális producthoz. (ez 5x75k tehát 375k)
700 percig tart teljesen megtölteni fegyverkészlettel a bunkert. 1 nap a játékban 48 perc és a bunker napi díja 9400 gta dollár. A 700 perc elosztva 48 percekkel 14,6 Tehát 14.6 x 9400 ami 137000 (azért ennyi mert kerekítettem)
Tehát ha vesszük a supplyt akkor akkor mire megtöltjük a bunkert már 512ezernél járunk, eladásnál meg ha a távolabbit vállaljuk akkor kapunk 1 millió 50 ezret. Picit több mint fél millióért kell 5x is elmenni megvenni a supply-t és csapatot szervezni...
Persze valami más mellett pl autó vagy MC mellett oké az extra profit csak jobb lett volna ha több lehetne e nyereség. Tudom persze lehet lopni is az alapanyagot csak az meg durván időigényes tevékenység.
Ha nincsenek meg az upgrade-k vagy fele-fele arányba megy a research és a termelés akkor viszont katasztrofálisak a számok
Na mindegy csak gondoltam megosztok némi statisztikát."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Logitech
aktív tag
Amíg újdonság, addig elmegy így, egyelőre jobban tetszik mint a kocsilopás. Nem sok supply-t loptam eddig, de már ezek is ismétlődtek, mondjuk van olyan amit még nem láttam. Eladásban se sokban voltam, azok mondjuk pont olyanok voltak hogy 1 db sárga pontra el kellett menni, max a rendőrök üldöztek.
4 gyárból már csak a kokó ment nekem, de most visszanyitottam mindet, ha már erre várni kell hogy termeljen, addig azok is pörögnek. -
törölt tag
milyen mission vagy verseny vagy valami fizet a legjobban most? van valamiből dupla rp + $ ?
-
addikt
Na elkészült az első grafikon, próbáltam a legszemléletesebbre készíteni. Az irodák eloszlását mutatja a 31 kitöltő között. Ezúton is köszönet nekik.
Az összes kitöltő rendelkezett irodával.
Dominál a legolcsóbb iroda, de a második helyen a legdrágább áll, tehát a pénz nem mindig akadály. A Lombank West nem túl népszerű, mindössze 1 kitöltő rendelkezik vele.A következő az MC klubházak eloszlásának bemutatása lesz. Ott már kicsit több a választási lehetőség
Ha valaki kedvett kapott a táblázat kitöltéséhez, az itt éri el: GTA Online questionnaire
-
Laraxior
titán
válasz HussarF #51178 üzenetére
Pedig nekem is a Lombank West van meg mint iroda. Csak a fene tudja a nevüket melyik hol van, és mi a neve, ezért nem töltöttem még ki
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Scooby
aktív tag
Bocsánat, azoktól akik ma segítettek nekem, mert nem tudom viszonozni! Valami nem klappol a gépezettel. Folyamat tálcára rak, kidob. Ma csinálok egy re-installt, remélem helyre billen a józan esze! Holnap állok rendelkezésetekre!
Köszi, bocsi!
Dompii[ Szerkesztve ]
Minek az?
-
Plata
félisten
válasz Martin9902 #51171 üzenetére
Jah aszittem hogy te is pénzért vetted a hacket GTA-hoz,ha jól láttam ez fizetős volt,legalább is a hírben az volt.
Engem őszintén szólva hidegen hagy hogy sztoriban milyen kocsik vannak és milyenek nincsenek,mióta Online játszok elő sem vettem a sztorit.
De előtte sem izgattak a modok.Bár pecás mod izgalmasan hangzott. -
Plata
félisten
válasz Mr.Csizmás #51186 üzenetére
Én meg beléptem a játékba és elnéztem mindenhova.
-
ucli
senior tag
válasz Martin9902 #51162 üzenetére
Ezt próbáltad már? Nem Menyoo szint, de elég jól szerepel Single-ben Mindenkinek: Pár kép az új, de még nem elérhető autókról
-
tomazin
veterán
Kaptam 250kt. Semmi olyat nem latok a statsban ami alapjan meg tudnam mondani mi miatt lehet.
-
Laraxior
titán
Nem elérhető, de ezek már saját screenek?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Segal
veterán
válasz Laraxior #51192 üzenetére
Storyba buntetlenul ki lehet probalni aki nem tud varni. Nekem eleg volt a youtube is majd jonnek onlineba.
-
addikt
Egyébként már az import/exportnál is volt ilyen, de úgy nézem a Gunrunningnál változatosabb, ha többen mennek supply-ért.
Kettőt is futottunk 2-en és mindkettő 2 személyes volt, külön szerepünk volt kettőnknek. Az egyikben a reptérről kellett valami eddig nem látott nagy repülőből (hajtóművei a B52-eséi voltak) ellopni egy Ballistic Equiupment-et. Mivel az marha lassú és kocsiba nem szálhatsz vele, a másik személynek hoznia kellett egy platós teherautót, aminek a hátuljára felmászott a ballistic equipmentes és úgy kellett elszállítani a bunkerig. Közben jöttek Savage-ek, meg minden és platón álló meg lőtte szét őket.A másikban meg el kellett lopni valami páncélozott gépet a NOOSE bázisról, míg a másik embernek 4 csillagos körözést kellett fenntartania, hogy elvonja a figyelmet.
Érdekes, biztos van még több 2 személyes is, kíváncsi leszek. Arra már gondolni sem merek, hogy vajon több személyre optimalizált missionok is vannak-e? -
Segal
veterán
válasz HussarF #51196 üzenetére
Mi ma voltunk négyesbe is de egy yachtról kellett elhozni 4 csomagot. Mindenkinek tök ugyanaz volt a feladata.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz HussarF #51196 üzenetére
MC, 3 fő, fort zancudo resupply
ez eddig jó is lenne, az alap koncepció az, hogy cargoval felveszed a tankot, és az inas meg a tankból lő...3 főre meg már 2 tankot ad, szóval egyik lábon, másik reptetve
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest