- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz sirszevenap #11851 üzenetére
Hát nem! Ha lehetne, mindenki ezt venné!
-
Bjørgersson
félisten
válasz sirszevenap #11851 üzenetére
Ha Steam kódot kapsz, akkor de, ha nem, akkor nem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #11853 üzenetére
Ezt jól megmondtad
-
csaba951
veterán
válasz sirszevenap #11856 üzenetére
65 GB. Most tényleg a kazalnyi DVD-vel akarsz szórakozni?
-
Bjørgersson
félisten
válasz csaba951 #11857 üzenetére
Mert ugye a kisebb városokban, falvakban is van 50/30-as Digi havi 2700-ért, nem pedig alig pár Mbps-os szutykok több ezerért, amivel három nap letölteni...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz CsonkaImo #11855 üzenetére
Biztos hogy lesz oda is van írva, hogy RGSC acc + valami verification app (gondolom a kliens).
Az egy dolog, hogy kell mellé de legalább a letöltés nem arról megy hanem steamről + elvileg lesznek steames achievementek (bár ez nem olyan nagy dolog).Az viszont érdekes lesz, hogy akar a Rockstar gyakorlatilag a nulláról megírni egy kliensprogramot a launchra...
Remélem nem az lesz, hogy az óriási terhelés miatt senki nem fog tudni játszani...[ Szerkesztve ]
-
odorgg
addikt
válasz Bjørgersson #11858 üzenetére
Na ja, az 1 megás netemmel (5000Ft/hó) nem szívesen töltögetném 2 hónapig. Jó lesz a kazalnyi dvd is.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
sirszevenap
addikt
Pontosan, értem az iróniát! Pl ahol én lakom ott közel 10 ezer forintért adnak olyan netet amivel 1Mb/s-al jön fixen. Vicc... Itt nincs se Digi, se UPC. Mondjuk igazából ez nem gond, mert koliba ilyennel nincs gond a 100/100 -as nettel. Nekem egyszerűen csak van egy feelingje a dobozos verziónak. De ha a dobozos nem aktiválható steamen akkor természetesen a jóval olcsóbb digitálisat fogom választani valami alternatív oldalról. De az halál biztos, hogy 60 euro-t nem fogok adni érte steam-en.( Hacsak addig nem esik egy rakat cs:go láda, amiből összejön egy kis pénz ) Ne viccelődjünk már, az 20 ezer forint körül mozog most.
Bankkártyával? Hát persze!
-
Bjørgersson
félisten
válasz sirszevenap #11863 üzenetére
Azt is vedd figyelembe, hogy a 60€ csak nálunk számít soknak, Európa többi országában, de legalábbis nagy részében, ez aprópénz. A Steamet meg pont nem fogja érdekelni, hogy a magyarok csórók.
-
törölt tag
válasz sirszevenap #11863 üzenetére
Ebben nincsen irónia! Tényleg nálunk is például a 3 megás net többe kerül mint mondjuk Pesten egy több száz megás (!!!) -én is dobozmániás vagyok amugy
-
Bjørgersson
félisten
válasz sirszevenap #11867 üzenetére
Ott azért még nem olyan nagy a különbség, - 60$ ~ 50€ - ezt éppen még lehet le is szarnánk, ha nálunk is € lenne Ft helyett.
-
Erdei88
veterán
válasz Joe Swanson #11848 üzenetére
Szerintem már letiltották
-
sirszevenap
addikt
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #11868 üzenetére
Nehogy azt hidd hogy annyira aprópénz. mindenhol vannak kevésbé tehetős emberek. Szlovákba hiába van euró, ott se egy olcsó dolog lesz ha ennyibe fog kerülni.Sőt még az usában is sokat változott a helyzet a " válság " óta. Van kint egy rokonom ő mondta.Akárhogy is nézem, Rokiék elég sokat akarnak még ezen is szakítani
-
Bjørgersson
félisten
válasz #81556480 #11871 üzenetére
"Európa többi országában, de legalábbis nagy részében"
-
törölt tag
válasz Franklin #11874 üzenetére
Ezért is érdemesebb steamről vagy dobozosan venni, mert az RGSC még a bejelentkezéseket se fogja bírni nemhogy ha több százan/ezren elkezdenek 60 gigát letölteni.
Elég hülye dolog ez a R* részéről, ott van a Steam erre saját -jelenleg nem létező- klienst erőltetik ahhoz a "rengeteg" PC-s játékhoz amit kiadnak.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #11872 üzenetére
Jajj megszokhattam volna már hogy nem érdemes neked írni
(#11875) Szaby59 Több száz millióra gondoltál ugye? Elvégre a PC-táborról beszélünk
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #85552128 #11877 üzenetére
Ebben én is biztos vagyok. De remélem aki dobozosan veszi annak nem lesz gondja. Egyébként a 2013 okt 1-es multi indulása is problémás volt. Viszont miután helyre állt, az RGSC is jobb lett mint előtte bármikor. Nemtudom ez a kliens mi elsz pontosan. olyan mint a battlelog vagy a steam? nem vágom ezeket.
-
törölt tag
válasz #81556480 #11878 üzenetére
Senki nem tudja mert jelenleg csak olyan verzió létezik amibe játékban bejelentkezel, de külön a klienst megnyitni/Letöltési lehetőség nincs mert ilyen formában nem létezik - szóval élesben egyből a GTAV-tel lesz tesztelve...
Mivel a saját oldalukon is árulnak digitális verziót így valószínű Steam/Origin/Uplay-hez hasonló letöltőkliens lesz.[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
válasz #81556480 #11878 üzenetére
Battlelog egy webes felület, onnan indítod a multi player-t, illetve a statisztikádat követheted nyomon, némi közösségi funkcióval megfejelve. A játék aktiválását és frissítését ott is az Origin végzi. Szóval inkább az Origin és Steam-hez lesz hasonló, vagy csak egy egyszerű háttérben futó program ami időnként kapcsolódik a netre.
-
törölt tag
válasz CsonkaImo #11880 üzenetére
A battleloghoz hasonló ilyen statisztikai oldal van a rockstarnak az a Rockstar Games Social Club ( csak hogy innét nem lehet multit indítani). Aki összekapcsolta a profilját ezzel az még valami ajándék fegyvert is kapott ha jól emlékszem. És akkor erre jön még rá majd egy program amin keresztül le lehet tölteni a játékot. kezdem sejteni
-
negyven2
veterán
válasz #85552128 #11877 üzenetére
2013 Október 1-én mikor jópár millióan próbálták elérni az Online-t akkor volt gond, a pár százezer PC-s játékost bírni fogja.
Amúgy meg akik amiatt panaszkodnak, hogy 1$=1€, azok nézzenek rá, hogy hogyan váltják mostanában!
1 € = 1.1561 $
kb. 40 forintos különbség van a kettő között, és a dollár most nagyon erősödik az Euróval szemben (meg a forinttal is).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
sirszevenap
addikt
válasz ferensz #11883 üzenetére
Jut eszembe az összekapcsolásról.
Még 13 - ban amikor xboxoltam, akkor online a motoros bug-al összefarmoltam valami hihetetlen mennyiségű pénzt. Megvan a legdrágább ház, "bugatti", minden. Természetesen áthozom pc-re a karakterem![ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
sirszevenap
addikt
-
Rossi
addikt
válasz #81556480 #11871 üzenetére
Akkora válság van, hogy most voltam kint Olaszországban, és Milánóban az emberek sorban álltak a Gucci, Louis Vuitton, egyéb luxusboltok pénztáránál...
És pl. a Gucci boltban sem a 2-300 eurós sálakat vitték, hanem az 1000-1500 eurós táskákat, mint a cukrot...
Csak lestem.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
CJ3
senior tag
Ott a pont nemsoká kötik a 200-asat. Eddig ugyanannyiért 20 as volt
Crypto
-
Bjørgersson
félisten
válasz CsonkaImo #11889 üzenetére
Szerintem is.
-
Franklin
addikt
Most kaptam az infót az egyik népszerű kiskerből, hogy azon az áron kapom a játékot, amennyiért előrendeltem, szóval nekem 13e lesz.
-
jonnyjoker01
veterán
Én az 1Gbites netemmel bajban vagyok?
Üdv. Johnny
-
ittakary
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #11893 üzenetére
apád f....ülét :ddd
-
Erdei88
veterán
Igen
-
CsonkaImo
addikt
Igen, mert szerintem annyian töltik majd, hogy örülni fogsz ha 100kbit/s felett lesz a sebesség.
-
Bjørgersson
félisten
Dugulna el az UTP kábeled.
-
htc07
addikt
csend lett a topikban
-
F-ECT$
titán
PRE-PURCHASE BY FEBRUARY 1 AND GET $1,000,000 IN-GAME PLUS A BONUS $300,000 AND A BONUS GAME
Pre-purchase and get $1,000,000 in-game ($500,000 for Grand Theft Auto V and $500,000 for Grand Theft Auto Online).Pre-purchase by February 1 and get a bonus $300,000 for Grand Theft Auto Online and a bonus digital download of Grand Theft Auto: San Andreas on PC.
2 pre-order kérdés:
1. Mennyire fontos ez az $500k-500k in-game cash a játékban, segít / totál felesleges / megszabadít x óra farmolástól?
2. A 60 eurós ár több / kevesebb lesz majd várhatóan a megjelenés után?
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest