- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
válasz Syrius XIX #2598 üzenetére
Szia, ez a probléma leginkább a profile (és benne a kontroller gombjaihoz rendelt game funkciók) mentése miatt van.
Igazából sokszor user error, mert start screenen space-nyomnak, így a game billentyűs beállítást vesz alapul, amire aztán utólag be lehet konfigolni a kontrollert de nem teljes értékűre (replay nem úgy vezérelhető).
Szóval, röviden : van XBOX kontroller profil, de ahhoz szigorúan csak a kontrollert szabad használni a start képernyőn is!
Ami pedig a többi vezérlőt illeti, sokáig nem volt meg a tech az azonosításukra, másrészt pedig nem éri meg megcsinálni, mert olyan kevesen használják. Sorry!
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Syrius XIX
addikt
Thx a választ!
Tudom, h van, nem arról beszélek, kontrollerrel kezdtem én is, de a kormány és pedál beállítások nem finomíthatóak, mert nincs a beállításokban speciális rész a kontrollerhez. Az 1-ben pl. nekem az így volt (van) beállítva:
5, 85, -3, 5, 85, 5, 85. Na ez a része az, ami ebben nincs benne!
A gombokat be lehet állítani, csak finomítani nem lehet, h gáz, vagy fék használatakor fokozatosan fogjon, vagy kanyarodásnál!Az a része hiányzik, nem kicsit, hanem nagyon!
Így természetesen billentyűzettel tolom (más lehetőség nincs)!
Megjegyzés: A speciális alatt én nem azt értem, h a gombokat át tudom-e variálni, ahogy nekem tetszik, hanem ezt:
Így már érted mire gondolok?
[ Szerkesztve ]
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
GuruZone
őstag
válasz Syrius XIX #2602 üzenetére
az elejétől fogva van advanced wheel settings
már május 29-én téma volt megjelenés előtt
mielőtt kérdezed, nem csak kormánnyal jön elő
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Syrius XIX
addikt
válasz GuruZone #2603 üzenetére
Nem kérdezem, mert XBOX 360 kontrollerem van és nem jön elő!
Nincs speciális beállítási lehetőség! Nem tudom ezt mivel hoztad elő!, vagy akkor írd le az utat pls.!
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Syrius XIX
addikt
válasz GuruZone #2603 üzenetére
Valószínűleg én vagyok a béna, de akkor sem találok kontrollerhez speciális beállítási lehetőségeket!!!
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Gonzο
senior tag
Két napja nem tudok vele normálisan játszani! Kidob, szétkapcsol, nem lehet csatlakozni! Ez már nem a szokásos bug, amit még el lehet viselni!
-
drr
őstag
válasz Syrius XIX #2606 üzenetére
Én ma megpróbáltam és nincs ilyen opció...
-
laca000
őstag
Mert ócska bug-halmaz az egész.
Nívótlan, hiába a csilli-villi grafika, különben nem tudnák eladni.
A Grid3-ért egy fillért nem adok, az biztos!
Ettől függetlenül, minden tiszteletem azoké, akik élvezik ezt a játékotlehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
Syrius XIX
addikt
Ezzel nagyon is tisztában vagyok, csak annyira erőlködtek, h de igenis van, gondoltam, hátha valaki varázsolt valamit, csak én nem látom a szellemvilágot!
Azért írtam, h aki szerint van speciális a Game-be kontrollerhez, az pls. írja má' le, hogy jutok el oda a játékon belül!
Naná h nincs!
-
Strezi
őstag
válasz Syrius XIX #2602 üzenetére
Gondolom, akkor ezek tényleg nem lettek kivezetve a menübe.... A játék befejezésénél már nem voltam ott. Annó még a kormány opciókért is folyamatosan kellett küzdenem.
Lehet (ett?) olyat csinálni, hogy módosítani a gyári kontroller profilokat .xml fileokon keresztül. Már egy ideje nem néztem hogy is van. Majd beszerzek egy "virágbolti" verziót és megnézem
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Enton
addikt
válasz Syrius XIX #2610 üzenetére
Kormánynál megvannak a spéci bállítási menük, de kontrollernél nem találtam én sem pedig jó lett volna deadzone-t állítani, meg linearitást.
(#2611) Strezi:
Mondjuk xml-ben lehet még most is kutakodni mint az eddigi EGO-knál. Csak gamepaddal végül nem szenvedtem, mert vettem egy kis kormányt azt meg lehet állítgatni, menüből.
Azóta kontrollerrel kb 1-2x ha játszottam vele.Mondjuk nem néztem még meg de ha talán Xbox controller emuval akár még lehet be is dobja a special-t kontrolerhez is, akár azt is meg lehet próbálni.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Syrius XIX
addikt
Nem tom, csak gondolom, h eleve XBOX 360-as kontim van, vicces lenne alá XBOX 360 emulátor!
-
scampolo84
aktív tag
Föld hívja GRID 2 topicot, Föld hívja GRID 2 topicot! Tapasztalnak bármilyen életre utaló jelet?
-
zolisx4
őstag
válasz scampolo84 #2615 üzenetére
Föld válaszol .Él itt mindenki csak nyár van ilyenkor nyaral .
Mikorra este beérek és játszanák akkor ,már senki nincs fenn ,ez kb este 9 után van ,tőlem lehet reggelig is játszani benne vagyok .[ Szerkesztve ]
-
Rolly Dy07
senior tag
Igen a nyar ilyen. Sokan össze-vissza ernek ra, ha epp otthon vannak.
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
Strezi
őstag
válasz polonic #2612 üzenetére
Igen, eljöttem. Mondjuk érdekes huzavona volt, mert szerettem ott dolgozni, viszont a család itthon volt ...
Próbáltam őket a távmunka irányába terelni, de akkor (tavaj május) nem volt lehetőség erre. Ezért visszajöttem a Crytek-hez budapestre. A dolog pikantériája, hogy tavaj novemberben megkerestek, hogy nem mennék e mégis vissza akár távmunkába is Akkor meg én lendítettem be nekik
Majd pár év múlva megyek megint, de szerintem a Forzás csapat (Playground Games) és nem az akkori CM lesz majd a célpontom
-
Syrius XIX
addikt
válasz scampolo84 #2615 üzenetére
Én minden nap vagyok is és el is olvasom itt a topic-ban, ha van mit!
-
dzsavermadar
senior tag
válasz Syrius XIX #2620 üzenetére
Dettó!
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz Syrius XIX #2622 üzenetére
Gratula! Ja es mar fennt a gepen a Grid
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
Devil Smile
őstag
Udv all
erdekelne a velemenyetek a jatekrol.. gondolom mar par oratok benne van igy van tapasztalat az elso reszhez kepest.. most kb4500.- ert betudnam szerezni a sima alapjatekot..az elso resz tetszett most is jatszom vele ujra..
ha esetelg tud vmi olcson esetleg DLC vel annak jelentkezeset megkoszonnem..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Brian_GT
őstag
válasz Devil Smile #2624 üzenetére
Akad egy 60-70-80 óra itt pár embernek igen
Complete Edition nincs belőle. Külön-külön kell beszerezned amit szeretnél hozzá.- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
intercooler
őstag
válasz Devil Smile #2624 üzenetére
hy
4500 jó ár érte, nem tudok személy szerint olcsóbbat.
Játék szerintem jó, ha az irányítást megszokod/tanulod akkor rendben lesz.DLC-kel nem nagyon érdemes foglalkozni mind autó csak, ami tetszik megveszed ennyi...
87 órám van, szinte már megvan minden...
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
Megnövelt jutalmak a Custom Playlistben
Új playlist Hardcore néven, flashbackek nélkül, teljes mechanikai töréssel
99-re emelkedik szintkorlát
A leggyorsabb körök az online játék végén megjelennek
Egy rakat festés, ami eddig csak egyjátékos módban volt használható, online is használhatóvá válik
Elnémítható a mikrofon
A körök maximális száma 5-ről 10-re növekedik
A vétó súlyozása megváltozik, a szavazatok 51%-a kell hozzá
A játékosok névtáblája mellett látszik az országzászló
Növekedtek a tiszta vezetésért járó jutalmak
Szavazni lehet egy játékos kirúgására
Át lehet lépni a szintlépéses animációt
Mod támogatás v1.0 (csak PC-n)
Megtakarítják a ranglistákat a csalással szerzett időeredményektől
Több bugfix és javításYeah baby yeaaah!!! That's what I'm talking about baby....yeah!!!!!!!!!!
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Én meg a Racenetről érdeklődnék:
Milyen? A showdown demo(!) óta nem néztem rá...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Brian_GT
őstag
válasz intercooler #2629 üzenetére
Azt írták már a jövő héten kipróbálhatjuk, én azért úgy írtam volna, hogy TALÁN jövő héten...bár ha jó az infó akkor lehetséges. Ha 2 hét múlva jönne csak én annak is örülnék.
Végre megint lesz értelme vezetni, ez a 30as szint nevetséges volt.... kb 1 hét alatt teljesíthető. + végre amit keresett az ember, hogy ha elérted a 30as szintet és nem akarsz törősökkel menni legyen jó coll of szerver ahol a törés viszont jelen van a kocsin és nincs fb.
Végre bejön az fb nélküli full töréses playlist így már az sem lesz gond, hogy ha van is ilyen custom szeró nem csak 3an játszanak rajta. Vééégre....ismét kis kihagyás után lesz miért megint pár 10-20 órát belerakni a játékba.
Over...porold le a kormányt és keresd meg a kulcsokat.... ENGINE ON!!!Persze remélem s többiek is visszatérnek....
[ Szerkesztve ]
-
--Lorant--
aktív tag
Ömm +1 pont nem jár ugye a gyors köré? Mert az már csak hab lett volna a tortán ,hihetetlenül hangzik már az is,ha a leggyorsabb köröket is kirakja futam után ,de örülök neki [link] 23-06-2013 08:42
Úgy nyomulnák már ellenetek,de sajnos most az időm nem adja meg a lehetőséget.......,de majd ha lehull az első hó már,ha még akkor is lesztek
[ Szerkesztve ]
....
-
Devil Smile
őstag
koszi mindenkinek sikerult apron talalnom 4e ert rosszabb iranyitasra szamitottam.. igaz meg csak kb 10kort mentem..dlcket majd megnezem mik vannak..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Syrius XIX
addikt
válasz Brian_GT #2627 üzenetére
"Új playlist Hardcore néven, flashbackek nélkül,"
+1 pont ezért a fejlesztőknek."Elnémítható a mikrofon"
Eddig is az volt, csak mindig +kellett csinálni, ha új szeróra léptél be! Gondolom itt most nem erről van szó!? Akkor +1 ezért is!"A vétó súlyozása megváltozik, a szavazatok 51%-a kell hozzá"
Ez mit takar pontosan? Mert ha ezt:
"Szavazni lehet egy játékos kirúgására", akkor
Ezért is +1."Növekedtek a tiszta vezetésért járó jutalmak"
Ez min. +1 pont (de szivem szerint ezért min. +5 pontot adnék)!
A sok köcsög legalább min. 2* +gondolja, a direkt (hangsúly a "DIREKT"-en van) lökdösődést főleg egyenesben, amikor el tud menni mellettem, mert én direktben nem húzom rá senkire és akkor is rám húzza csakazértismiértnelökjelek+vagyki alapon!"Mod támogatás v1.0 (csak PC-n)"
Erről kicsit bővebben?"Megtakarítják a ranglistákat a csalással szerzett időeredményektől"
Nagyon helyes, ezt csak pártolni tudom, +1!
Csak az a kérdés, mit értenek ez alatt pontosan (gondolom majd kiderül)!"Több bugfix és javítás"
Éppen ideje volt! Igazából azt nem tudom elképzelni se, hogy adhatnak ki valamit "Kész"-nek nyilvánítva ennyi hibával!? Béta tesztelők ilyenkor nincsenek???
Nagyon szívesen teszteltem volna 3-4 hónappal a kiadás előtt (akár még úgy is, ha büntethető vagyok, ha kiadom másnak is), azért, h a +jelenés időpontjára minden (legalábbis a nagy része) rendben legyen!
Ezt mondjuk úgy kb. 10. 000 Béta tesztelővel szerintem a nagyját ki lehetett volna szűrni előre!!!Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Brian_GT
őstag
válasz Syrius XIX #2636 üzenetére
"A vétó súlyozása megváltozik, a szavazatok 51%-a kell hozzá"
Ez a versenyek előtti szavazásra vonatkozik, amikor megvétózhatod a verseny osztályát és a pályáját...eddig 100%os egyetértés kellett hozzá.
"Mod támogatás v1.0 (csak PC-n)"
Belső nézetet kb. megjelenéskor már megcsinálták lelkes modderek, de mivel a steam mappájában nem lehet idegen file így nem használhattad élesben, ez most megváltozik és nem lesz steam ban stb ha mod kerül a játékba....ami egyenes ágon hozza magával, hogy jóval nehezebb lesz szűrni a hacket is. Első részben is így jött be a csalás.
Viszont ha modban versenyzel a netes ranglistán nem ér az eredményed, ez viszont nyílván megint a csalás ellen van, ami okés, csak normál versenyen fog gáz lenni.- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Syrius XIX
addikt
válasz Brian_GT #2637 üzenetére
"Ez a versenyek előtti szavazásra vonatkozik, amikor megvétózhatod a verseny osztályát és a pályáját...eddig 100%os egyetértés kellett hozzá."
Ezt csak azért nem értem, mert akár szavaztam, akár csak hagytam letelni az időt (az utóbbi volt jellemző, mert semmi jelentősége nem volt), így is, úgy is az a verseny lett, ami ki volt írva!
+: Akár szavaztam, akár nem, így is, úgy is + kellett várni, h leteljen az idő!
Szóval akkor ez a semmi változás kategória, csak kiírták, mert jól mutat!"Belső nézetet kb. ...."
Eddig sem használtam a belső nézetet (mert csak 1 monitorom van és így semmi értelme!), úgyhogy ez a része sem érint!Thx a választ!
-
Brian_GT
őstag
válasz Syrius XIX #2638 üzenetére
,,Ezt csak azért nem értem, mert akár szavaztam, akár csak hagytam letelni az időt (az utóbbi volt jellemző, mert semmi jelentősége nem volt), így is, úgy is az a verseny lett, ami ki volt írva!"
Pont ezt mondom, az hogy te szavaztál az 1 szavazat a 12ből...eddig 12/12 kellett...most elég lesz az 51%
,,Eddig sem használtam a belső nézetet "
Nincs is benne- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Syrius XIX
addikt
válasz Brian_GT #2639 üzenetére
Szóval azt mondod, ha mindenki venné a fáradtságot és szavazna, nem kellene +várni, h leteljen az idő?
-
Brian_GT
őstag
válasz Syrius XIX #2640 üzenetére
Nem azt mindenképp meg kell várni a 2x10secet. Az direkt arra van, hogy a vétózásra legyen idő.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz Brian_GT #2641 üzenetére
Egyenlöre en se erzek semmi motivaciot, hogy ezzel a gemmel jatszak. A fb-et vegleg törölnem!
-
Syrius XIX
addikt
válasz Brian_GT #2641 üzenetére
Ennek akkor lenne értelme, ha a min. 51% nem szavaz arra a pályára, vagy versenytípusra, ami oda lett írva és ilyenkor mást dobna be, amire újra lehetne szavazni. De akár van szavazás akár nincs, így is úgy is az lesz, ami ki lett írva, csak letelik az idő és annyi!
Ezért nem értem! Akár szavazol, akár nem, az lesz, ami ki lett írva szavazástól függetlenül.Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
polonic
félisten
válasz Syrius XIX #2643 üzenetére
Tényleg nem érted?
Ez azért van így, mert majdnem mindenkinek vétóznia kell, hogy változzon. Ez fog megváltozni 51 %-ra. Tehát ha 12-ből már 7 embernek nem tetszik az éppen következő versenymód/pálya, akkor szavazni fog és most már bedob egy másikat. Nem kell majd az összes ember szavazatára várni. -
Syrius XIX
addikt
válasz polonic #2644 üzenetére
Tényleg nem értettem!
Én azt hittem (eddig) arra szavazok, ami ki van írva! Ez pedig akkor ezek szerint pont fordítva van, arra szavaztam, h ne az legyen!?Ok! Értem!
-
Redneck
nagyúr
HB-t nézzétek, érdemes!
[link]Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
Adományokat szoktak gyűjteni szoftvereladással. Teljesen biztonságos, máskor is vettem már. Ebben az akcióban Steamen és Originen is megkapod a játékokat a BF3, Sims3 és a Dead Space 3 kivételével. Azokat csak Originen kapod meg. Már ha fizetsz érte 4,74 dollár fölött.
Kapsz az e-mailedre egy levelet a Steam és Origin aktivációs kódokkal. Lehet választani hogy melyik alapítványt támogatod. Az elmúlt egy órában majdnem 100.000 dollárral ment feljebb a számláló Van még 13 nap, de már most is 3,4 millió dollárnál tartanak!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tiltott a warez minden formája.
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs