Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AuraSync

    őstag

    LOGOUT blog

    válasz jacis #3228 üzenetére

    Semmit. Nekem nem volt vele bajom azért adtam el mert nem használtam. :DDD

    Így is nehezen kelt el pedig a vétel ár töredékéért tettem fel, nem beszélve arról hogy a Media Mod hozzá is féláron kelt el aztán használtam kb 2x-er 30 percet.
    A dupla töltőt azóta is árulom és a kutyának sem kell pedig szinte zsír új és közöm nincsen az új árhoz.

    A GoPro elértéktelenedik ahogy megjön az új verziója ami szintén szoftver bugos.
    Évente lehet cserélgetni na majd most na majd most na majd most aztán miután fél millát kidobtál az ablakon rájössz, hogy ez is egy nagy kaka.

    Jobb alternatíva? Persze hogy nincsen. Amúgy van csak az igények miatt nincs. Mert neked Horizon Lokk kell amit a másik 10 gyártóé nem tud. MÉG nem tud. Majd fogja tudni és lehet hogy jobban.

    Néztem pár horizon lokk-os videót róla hát enyhén szólva unrealisztikus az egész semmi olyan érzése nincs az embernek hogy azt egy ember vette volna fel olyan mintha egy film lenne. Egyenes a kép igen mindent látni de a valósághoz köze nincsen. Unalmas élvezhetetlen felvételek. Túl mű.

    Ha ilyen profi videókat akarok csinálni akkor gimbal-t veszek nem akció kamerát ami 4K 60FPS felvétel során 45 perc alatt lemerül ja és még túl is melegszik szerencsére.

    De teljesen mind1 ki mit mond amíg lesznek olyanok akik autós dash cam-nek akarnak használni gopro-kat... én már semmi nem lepődök meg. :DDD

    Úgy oldották meg a kevés felvételi időt, hogy növelték a gopro méretét hogy a szél mégjobban beleakadjon az amúgy is röhejes tégla kialakításba.

    Ők legalább gondolkodtak amikor arról van szó, hogy áramvonalasság: [link]

    Az első akciókamerám nekem is egy Drift volt a mai napig visszasírom, áramvonalas volt nem volt szoftver bugos nem melegedett nem merült le 30 perc alatt.
    Igaz nem volt 4K meg hiperszmút sem de sisakra szerelve tökéletes felvételeket csinált.

    Kíváncsi lennék a topic-ban lévő 4K képes GoPro tulajoknál hánynak van otthon 4K felbontású megjelenítője gyanítom a felének sem. Ha meg van is nem hiszem hogy TV-n fogja nézegetni állandóan a felvételeit.

    Na jó hétvégét. :R

    S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4070 S / JBL / S3000 Pro / WH950NB

Új hozzászólás Aktív témák