Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz zgospel #1219 üzenetére

    Azért ne vidd el arrafelé, hogy sajnáljuk a youtubeot, mert sokan használják, és egy részük marhaságokkal szemeteli tele. Telefonon ahol nincs adblock, élvezhetetlen a teljes platform, ráadásul ip alapján azonosít, és nekem román tartalmakat dobál, pedig szinte csak és kizárólag magyar és angol tartalmat fogyasztok mindenhol, illetve még egyszer nem volt olyan ajánlás telefonon, ami csak kicsit is érdekel, random szarokkal traktál, még arra sem méltat, hogy utána nézzen mit is szeretek? :))

    Az biztos hogy gopro alá nem adom, és a 7 black is kell a hypersmooth miatt, bringán ezen hihetetlen stabil a videó, kiváltja a gimbalt.

    Itt egy Bp-i srác, aki teljesen amatőr, alig van nézettsége és követői, de ha lenyitom a statisztikát a videónál, azt írja hogy Codec vp 0.9, ez azt jelenti, hogy ő megkapta a minőségi tömörítést? mert ha igen akkor ennyit én is tudok hozni.

    Kösz a tippeket, igazából már csak a mellkaspántal vagyok bajban, kár hogy senki nem használ innen, gondoltam abból nem lenne muszáj a legdrágábbat vennem.

    akkubankról van lehetőség tölteni? egy túra során ha berakom a hátizsákba és rákötöm egy ilyen cuccra, akkor az tölti? Próbálta már valaki ez mennyire gyors v épp lassú?

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák