Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • setup

    tag

    válasz X2N #55979 üzenetére

    Így? Akárhogy se könnyű. Manapság egyáltalán lehet még jót venni vagy csak drágát? Az innováció és a legmodernebb technológia az a basszuskombóknál manapság a „D” osztályú végfokot jelenti leginkább.
    Sokat fejlődött tényleg és jó is már a hangja. Csak mivel nincs nagy áramfelvétel mellévágnak egy kapcsolóüzemű kínai táp panelt. Időzített bomba. Az előfokja persze teljesen felületszerelt, így nincs kifurkálva a nyák az alkatrészlábaknak.
    Ha nem kell furat a penelbe már spórolják is ki még a műgyantát is az áramköri lapból. Úgy sem derül ki, meg minek is az bele, úgy is tömör.
    Az eredmény pl. egy Markbass kombó, ami jót szól. Tehát egekben az ára újonnan. 10-15 éves korára nem az, hogy egy-két darab, hanem gyakorlatilag mind tönkremegy.
    Ha nem az egyik igénytelen alkatrészbeszállító filléres kerámiakondija tojik be (de soha nem jössz rá, hogy hol és melyik, mert titkos a kapcsolási rajz), akkor hajszálreped az előfok panel vagy letérdel a táp panel.
    Minden panelen, mindenhol, minden alkatrészenként összetaknyolva belül műanyagos ragasztóval. Gazdasági totálkár árképzésű szakszervíz háttér olaszban.
    Tehát gyakorlatilag csak garázsban gányolt van használtan.
    Kapcsolási rajzok ugye nincsenek publikálva. Vakon próbálgatják a drótosok mi lehet a baja. Ha véletlenül meg is találja emberünk, agyon kínozza a mindenét is, mire legyőzi a ragasztásokat.
    A hangszórók között meg ugyanúgy előfordulhat gyártási hibás, ami teljesítményen megég, ha mindez nem lenne elég. Szóval a használt kilőve. Újonnan meg túlárazott és akkor vegyél jót.
    Aztán, ha problémád van ezzel van csöves is még drágábban :D

Új hozzászólás Aktív témák