Hirdetés

  • Nokia 3210 - felélni az örökséget

    ma A HMD ismét elővett egy klasszikust, hogy újra kiadják. De ismét csalódás lesz azoknak, akik az eredeti modellt is használták. És lehet, hogy másoknak is.

  • Ghost of Tsushima technikai teszt

    gp A Ghost of Tsushima a Sony eddigi legnépszerűbb PC-s átirata, mely megelőzte még a God of Wart és a Spider-Mant is. De vajon maga a port is hozza az ehhez illő technikai minőséget?

  • Az LG elengedi a feltekerhető tévéket

    ph Nem tudták lenyomni a gyártási költségeket, kevés fogyott belőle, drága maradt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Daweee

    őstag

    válasz Forceman #4894 üzenetére

    milyen formájú gitárt szeretnél? (ha bodom akkor gondolom valami flying V vagy superstrat) és főleg mennyi lenne a keret?
    Azt vedd még hozzá, hogy nem ártanak egy elektromos gitár mellé ilyen apróságok mint erősítő (kis alapmodellek vannak 10-20K-tól), kábel (1,5-2K) esetleg pánt nyakba akasztani (1-2k) ha van akusztikusod, akkor gondolom hangolód is, ha esetleg nincs, az sem árthat(4-5K) egy metronóm is hasznos lehet (egyes hangolókba is építenek, külön 4-5K) meg persze pengető (100-300ft) egyéni preferencia szerint, egy hangszerboltban sokféle van, fogj kézbe sokat, én pl az 1.5 millis hegyezett pengetőt szeretem (planet waves/dunlop) de barátomnak pl 0.7 fölött már túl vastag.

    apropó, körkérdés, úgyis alig pörög a topic: kinek milyen cucca van, milyen húrt, pengetőt preferál? kezdek:

    - Vintage LV100
    - 11es Ernie Ball húrok
    - 1,5-ös hegyezett pengető
    - Hughes & Kettner Edition blue 60R kombó

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák