- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
b1sti
senior tag
Helo!
Tudom ne ide tartozó hsz, de tudnátok mondani nekem olyan boltot, ahonnan a legérdemesebb vásárolni? Ahol nem túl drágák az alkatrészek, de normálisak az emberek.
-
tlac
nagyúr
ha tudod, akkor meg főleg ne itt kérdezd, hanem itt olvasgass
Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
A jó boltok topicja![ Szerkesztve ]
-
alfa007
tag
kérdés-a Vcore auton 1.22500v erre kb mennyit lehet melni bisztonságosan
by AGP....
-
Armando_19
őstag
P45T-Extreme-ről valakinek esetleg tapasztalat? Most hozzák a kis drágaságomat.
-
diegho
nagyúr
válasz Armando_19 #5308 üzenetére
egy valakinek van a topicban, de lényegében ugyanaz mint a többi, csak jobban finoman lehet/kell hangolni tuninghoz, mint mondjuk az enyémet. Tegnap vagy azelőtt leírtam én hogyan állnék neki újra a tuningnak, ha úgy csinálod szerintem egy délután alatt stabillá varázsolod.
-
diegho
nagyúr
válasz Armando_19 #5310 üzenetére
estére stabil 600fsb-s képet kérünk különben kitagadunk
-
Ragadozó
Ármester
válasz alfa007 #5305 üzenetére
1,35-ig nyugodtan, jó hűtéssel...de ha találsz egy beállítást érdemes megnézni, hátha beéri kevesebbel is....
(igaz én se kínlodtam azóta vele, most tök stabil, vgát tuningoltam egy kicsit mostanság, egy jobb vrm hűtés kellene)
igazából a ramok és a cpu végét is megszokták nézni, és oda lővik be, de aki sokáig is akarja használni, az óvatosan bánik a fesszel és a kihegyezéssel...Az új tápot várd meg...
3600-nál neked se kell jobban felhúzni a procit, hacsak nem bechmarkozni akarsz..Ja, a sört szeretem
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
Macka
veterán
válasz Armando_19 #5308 üzenetére
Szacsee-nak van.
-
Armando_19
őstag
Régen volt nagy mániám csak a 600-as FSB. Igazából nagyon jó cserét csináltam ezzel a lappal, azért cserélem le az asus-om. az E8500-nak 9,5-es a szorzója, szóval nem kell oda olyan vadállat fsb a magas órajelhez. Most is bőven elég a 474@4500mhz-hoz.
egy 527-es fsb-vel már bőven ki lennék békülve. No meg ezek a vizes blokkok rajta megnéztem, 1:1-ben be tudom kötni a rendszerembe fél perc alatt -
Armando_19
őstag
Nekem a T-s lapom van. De asszem újítok az 1333-as kingmaxaim helyett egy 1600-as OCZ-t mostmár. Itt az ideje
Diego, akkor most neked a DDR2-es van, stimm, bár nemhiszem, hogy a timingok, és a memória fesz állítási lehetőségein kívül valamiben nagyon eltérne a 2 lap.
Ha kell help úgyis ordítok Szerencsére munkámból kifolyólag elég sokat állítgatok alaplap biosokat, így szerintem gond nélkül kiismerem magam a hőn szeretett giga lapokon[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
megoldható
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
T:::::::::::::::::::::T
T:::::::::::::::::::::T
T:::::TT:::::::TT:::::T
___________ ___ _____ TTTTTT T:::::T TTTTTT
| ___| ___ \/ || ___| T:::::T
| |__ | |_/ / /| ||___ \ T:::::T
| __|| __/ /_| | \ \ T:::::T
| |___| | \___ |/\__/ / T:::::T
\____/\_| |_/\____/ T:::::T
T:::::T
TT:::::::TT
T:::::::::T
T:::::::::T
TTTTTTTTTTT -
alfa007
tag
válasz Ragadozó #5312 üzenetére
Pont ez a célom hogy a kb 3600Mhz-t elérjem
hogylehet az hogy az fsb emeléskor nemlehet nullát irni
más, duplaopredszer van a gépemen ,és mikor választanom kell amikor éled, a gép a bilentyűzetem-re nemreagál.(usb-s)de a régi hagyományos minden gondnélkül használható
jha és várom a tápot[ Szerkesztve ]
by AGP....
-
szacsee
nagyúr
válasz Armando_19 #5319 üzenetére
Hali!
Nekem DDR2-es Extremem van, JZ oldalán lesd meg, hogy melyik bios okés, aztán amire azt írja, hogy frankó, azt told is fel rá megéri.
Nálam javult a memkezelés, valamint valami DES által okozott Error-t is javítottak (Des, ha aktiválva volt, akkor sokszor fagyizott a rendszer). F3 jónak tűnik, de az alsó info-t fordítsd le, nehogy bug legyen (nem vagyok jó németes).Ja Neue Bios Gigáékhoz megint érkezett.
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Tudom hogy annyira ez nem ide tartozik, de azért megkérdezem itt hátha tud valaki segíteni. Van ezen az alapban egy leadtak 2000xp deluxe tv kártya... kép van, de hang nincsen. Van valami különleges beállítás? vagy hogy lehetne megcsinálni mert nekem sehogy sem sikerül
-
Zájec
veterán
"nesze" ::: ez mi a xar Wazze ezzel akarsz beetetni ::
ezek nem a megbeszélt CPUreference értékek már akkor gyanús volt a dolog amikor azt montad hogy"nem pont ezt állítottam be, mert ilyen pontosan nem sikerült belőni, de ehhez nagyon hasonló"
ilyen nincs,, ennek az értéknek ezred pontoságnyira anyit kellene mutatnia mint amennyit beállitasz a biosba..szóval ez úgy van ahogy én mondtam.. nem azt mutatja..
de feleslegesen nem fogok vitázni egy olyan emberrel aki még egy normális tuningot sem hajtott végre a P45-ben... ,, és pont egy ilyen cáfolja az állitásunkat !!!
na hallod és még ráadásul bekostól egy ilyen xar linkel.. ehhh,,grrrén a helyedbe nagyon gyorsan elsüllyednék szégyenebe,, és sürü elnézést kérnék
-
Zájec
veterán
diegho és -bh-::
a nyúl nem fog kalapot enni... ,, inkább egy kicsit figyeljetek arra hogy mivel akarnak megetetni benneteket és pontosan miröl is van szó... ennek fügvényében irjatok h.sz-t,, és ne játszátok el a tollas palimadár szerepét...
-
-bh-
aktív tag
nah 500x7,5 1,31Val... majd holnap folyt.köv..
"Boldogok a trollok, mert övék a világ hálója."
-
Armando_19
őstag
Na hát megvoltak az első benyomásaim a lapról.
Nagyon durva
Könnyű átlátható bios, végre rendesen méri egy lap a procim hőmérsékletét, idle 31, load 45
Csak fogtam és piff paff 2 csőszorítóval egyből be tudtam kötni a rendszerbe. Tuningban még nem mazsoláztam vele, de ugyanolyan értéken biztosan megy ebben a lapban is a procim mint az Asus-omban.
jó lesz ez. -
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
-
Armando_19
őstag
válasz Gorneck #5349 üzenetére
jaja, engem valahogy mindíg megtalál ilyenekkel a szerencse. Na most akkor:
Szerintetek a különböző eszközöknek, mint pl a chipset stb, mennyivel lehet több feszt adni a gyárinál. Lapra a vizet már ráoperáltam, így hát elég hűs, és remélhetőleg elég strapabíró is lett. Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- BestBuy topik
- Android játékok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest