Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • perfag

    aktív tag

    válasz kpityu2 #6581 üzenetére

    Bakker, pár éve ott a Vetítési vonal az orrom előtt és ez a virtuális metsződés dolog nekem nem ugrott be, továbbra is vagy egybeeső egyenesztem, vagy egy meglévő kontúr vonalat szétvágtam és az egyik felét átállítottam normálra.
    Jól emlékeztél, a szalagsor végén van, Vetítési vonal a neve. A méret elhelyezése után akár ki is kapcsolható, a méret marad.

    A rajzon a kék méretek jelentik a túlméretezést, de ezt Agent T már megírta.

    Az R10-nél lévő nagyobbik rádiusz nincs méretezve, és a vége nem csatlakozik az R10-hez (nincs kis négyszög). - ezt én sarokmetszéssel hoznám össze.

    Píje: ehet e úgy lekerekítéseket végezni vonalak, ívek között , hogy a kerekítés előtti sarkok méretvonalai megmaradjanak? Vagy ez a megoldás csak Rajzban működik? működik itt is. A szalagsoron a levágás nélkül gombot be kell kapcsolni. De macerás! Utána szét kell vágni az elemet az érintkezési pontnál és a kilógó részt szerkesztővé kell tenni. E helyett már praktikusabb a Vetítési vonal.

    Egy kérdés: ha megkapjátok a dxf-et akkor miért kell újrarajzolni? Azt importálni kell és kalap. (vagy nem jól értettem valamit?)

Új hozzászólás Aktív témák