- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
wandor0930
aktív tag
válasz Jumbozorz #1548 üzenetére
És valahol ez fel van tüntetve hogy melyik karakterhez mi tartozik?
Köszi a tippet, ezt még kipróbálom, aztán ha így sem megy Sirandrish estefelé keresni foglak.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz wandor0930 #1551 üzenetére
Nem tudom hiányzik-e róla valaki, de ezt találtam..
ATK: Traveler, Fischl, Chongyun, Xingqiu, Amber
Energy recharge rate: Mona, Bennet, Kaeya, Venti
Physical damage bonus: Razor
Elemental Damage bonus: Sucrose (Wind), Ningguang (Geo), Beidou (Eletro), Klee (Fire)
Elemental Mastery: Lisa, Xiangling.
Crit rate: Diluc
Crit damage: Keqing
Heal bonus: Jean, qiqi.
DEF: Noelle
HP: BarbaraEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #1549 üzenetére
alig bírtam vele a try-t megcsinálni, a nyilazgatása szart sem ér, ha töltöm, célzok, szétütnek, kardokra meg nem lehet azonnal váltani. ellenben Bennett bevált, kár hogy nem lehetnek 5en, mert így váltogatnom kell őket.
-
Sirandrish
Topikgazda
2 nyilvessző lefektette a Pyro Resigvine-t...ha ez a sz*t se ér kategória akkor akarok még ilyet
Majd beviszem 1-2 Domainbe veled, megmutatom mi az a "szar se" amit tudEgyébként a vidit megnézted?
Csak vele támadok és a 72es boss kevesebb mint 50 másodperc.
Tény hogy a nyilazással kicsit taktikusabban kell játszani mint a balklikk spammellés 1-1 E-betüvel, de szerintem ettől csak jobb lesz az egész játék, nem olyan egyhangú[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mike
veterán
na az pont nekem is kellett volna
35+ vagyok, de addig nem emelek world szintet, amíg minden használt karakterem nem 60as -
Mike
veterán
verd le travellerrel, vizessel semmi kihívás nincs benne
-
Sirandrish
Topikgazda
Ezért vannak elementálok a játékban
A Travelerem mellesleg LV20as..addig használtam.
Azzal nem verek le semmitEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #1558 üzenetére
hogyan lesz a Genshin Impact soul game
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #1554 üzenetére
nem néztem még meg
a try-t próbáltam, ha en nyilazgatok, szétszed a tömeg. lehet egy ellen jó
lehet pc-n jobban menne, de kontrollerrel sosem voltam egy célzóbajnok
plusz ij töltés közben alig bír mozogni, ha eltalálják elölről kezdiupdate: megnéztem a videót. az tény hogy kettőt lőttél
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Távolról kell nyilazni, közelre meg kardozni.
Rohadt jól lehet variálni, persze ha sokat kardozol, akkor magas lesz a CD, de bőven bele lehet kalkulálni, ezért van 4 karakter a csapatban. Én sem szeret(T)em az íjász karikat, de ez marha jól sikerült, és a sebzése is király.
Konkrét vizes ellenfeleken kívül mindenre effektív, és Fischl-el, akit alapba az egyik legjobb supportnak tartok, olyan combot hoznak hogy beszarás..
Nekem 2 küldi elég volt ahhoz hogy tudjam hogy akarom, és nem is bántam meg hogy beszereztem és felhúztam. Kaeya repült is a partyból. Egyedül Oceanidra hasznosabb ő, mert az víz, és Tartaglia is az..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #1561 üzenetére
Én szerettem az íjász karikat más játékban. Kényelmes és biztonságos távolból lehet az ellenfeleket elintézni. Itt azonban minden ellenfélnek van távolsági fegyvere, plusz szépen visszasétál egy idő múlva a helyére és újra full hpval várja sorsa beteljesülését
-
Sirandrish
Topikgazda
A trash mobok meghalnak mire észreveszik hogy valaki rájuk lőtt, aki meg véletlenül többet bír, annak meg meg kell lékelni a fejét
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jumbozorz
senior tag
Hát ez eszméletlen. Lehet elgondolkozok a wishen. Most nem fér be a csapatban,de jövőre nézve nost könnyebben jönne ki, mint sima wishbol később. Nem tudom
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Jumbozorz #1564 üzenetére
Abyss 6/3 is simán lement vele...eddig 6/1en megállt a tudomány a második csapatnál
-
Jumbozorz
senior tag
válasz Sirandrish #1566 üzenetére
6-3 megvan, de a 2. Szinten csaj 2 csillagot tudok elérni. Ha ki is húzom wishbol tuti nem húzom fel. Ragaszkodok még mindig ahhoz, hogy csak az van bent a csapatba aki szimpi
-
Jumbozorz
senior tag
válasz wandor0930 #1565 üzenetére
Na erről van szó ugyes voltál. Nekem is nehéz volt megcsinálni:) de nagyon jo küldi volt.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Jumbozorz #1567 üzenetére
Nekem eddig nem ment le, mert Kaeya egyedüli DPS-ként nem tudta elvinni a második csapatot a hátán.
Kéne még egy healer, úgy tudnék haladni mégEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jumbozorz
senior tag
válasz Sirandrish #1569 üzenetére
Hahaha. Hát nincs szerencsém
De most már csak azért is kiszedem roh@dj@k meg. Igaz most megint Primo gyűjtés[ Szerkesztve ]
-
wandor0930
aktív tag
válasz Sirandrish #1569 üzenetére
Qiqi a te embered
Nekem Razor mellett ő a dps. Full atakra van építve mert sebzés után healel, van hogy Razor is csak a skilljei miatt jön be.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz wandor0930 #1571 üzenetére
Már vagy 3x10 wish nyomtam is az új alapbannerre, HÁTHA, de nem nyert
-
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz wandor0930 #1574 üzenetére
Az a baj hogy kb minden második karakterről ezt hallom/olvasom hogy ilyen meg olyan kafa, csak hát sajna kipróbálni nem nagyon lehet őket, mert nem tudod felhúzni őket, az az 1-1 trial meg kb semmire sem elég
-
Jumbozorz
senior tag
válasz Sirandrish #1573 üzenetére
mim?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Jumbozorz #1576 üzenetére
Hát a pity timer ami 90 wishnél garantált 5 csillagos cuccot ad?
-
Jumbozorz
senior tag
válasz Sirandrish #1577 üzenetére
Ja értem!. 37 . Hogyan tudsz te annyit Wishelni? ( van nekem second BP, meg 1x Bless is), de hozzád képest kevésnek tűnik
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Jumbozorz #1578 üzenetére
Hát gyűjtögettem. Én a Klees bannerből összesen 1et nyitottam pl.
Most a Qiqi hype miatt el is ment majd minden..
Second BP-t még meg se vettemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
scyllafren
senior tag
Ezzel vigyazz, mert ezalatt is gyulik a AR xp, es ha akkor csinalod meg a "rank up"-ot, amikor mar 5 szintnyi XP osszejott, akkor 2 WL-t is ugrik, akkor meg berosalsz
@Jumozorz: En kaptam volna azt a 2 Ningguant, odaadnam erte Childe-t, most dobta, es utalom az ijaszokat...
-
Mike
veterán
így a fő story végeztével Childie akkor se kéne ha ingyen lenne.
remélem jön még folytatás, még 5 nép van -
Ventur@
senior tag
válasz scyllafren #1580 üzenetére
Ha ezt az infót hamarabb tudom, akkor a fene sem gyűjtögeti az AR xp-t, meg farmolgatok. Én most szívtam meg, mert megcsináltam a WL szintlépő küldetést....és hát nem jártam jól . WL3-on volt, aztán annyi xp-t összegyűjtöttem, hogy WL5-be kerültem. AR35-ről AR41-re és csak egy kicsi hiányzik a 42-höz. Aztán most meg lesek, mint aranyhal az akváriumban, hogy minden sokkal nehezebb. Csodás .
De így legalább összejött egy 10-es wish-re a primogem . Ez is csodás .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Mike
veterán
válasz scyllafren #1580 üzenetére
köszi, de így volt már a 25 is. mit össze kerestem, hogy mitől ragadt be a szintem.
-
Sirandrish
Topikgazda
Bár csak ingyen lenne, szívesen felhuznám a constellenjét
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #1584 üzenetére
ő benne volt a játékban eredetileg is, vagy az 1.1-gyel jött? (a storyra gondolok)
-
Sirandrish
Topikgazda
Hol a Fischl-s quest?
-
Jumbozorz
senior tag
Nem láttam, hirtelen én sem Fischl-t. Erősen gondolkozom, hogy wisheljem-e Childe-t, hogy megszerezzem. Egyre erősebben érzem, hogy a 4 karakter nem elegendő. Gondolok itt a Dungeone-kre(könyv, artifact, weapon material), time-trialok, Abyss megfelelő teljesítésére. A játék mechanizmusa elképeszt, mennyire jól balanszíroznak, hogy a játék ne éreztesse a játékossal, hogy nem tud haladni pénz nélkül, de a hardcore játékosok már érezzék a pénz hiányát. (más játékokkal F2p összehasonlítva, messze jobban van ez a pénz dolog tálalva szerintem). Emiatt, plusz a játék tartalom miatt az a havi 6k nekem nem sok.
Elértem az Ar45-öt! Még nem csináltam meg a WL upgrade questet, de megfogom amint lehet, mert unalmas volt a világ, mert csaptam mindenkit, könnyen. Plusz az emelkedett rewardok sem elhanyagolhatóak. Jó ez a hétfő 1.1-vel jó sok minden az ember ölébe húllik ounty, Request, BP, heti, Stormterror, Wolf)
Jó játékot mindenkinek.Még annyit, hogy ezzel a 6k-val, sem vagyok előbbre karakterek szerzésében. Fejlesztésben, meg AR-ban igen. ha valaki azért ruházna be, hogy több karaktere legyen a BP-t és a Bless-t ne vegye meg. Vegyen direktbe primo-t.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Jumbozorz #1587 üzenetére
Szerintem az Abysson kívül mindenre elég a 4 karakter, legalábbis én még máshol nem éreztem kevésnek. Persze van ahova néha kell 1 geo vagy ameno, de oda elég a LV1es is
Az 1.1 valóban hozott sokmindent, és távol álljon tőlem az elegédetlenkedés, de ha jobban belegondolunk, akkor tartalmilag olyan sok mindent nem plusszolt fel.
A Bounty is inkább csak egy BP-ből kiragadott rész, mert ha jobban megnézed, akkor mit csinálsz?
Hetente kapsz pár küldetést, betolod bizonyos tapasztalatért, amikkel szintet lépsz különböző rewardokért.
PONTOSAN ugyanaz mint a BP
Arról nem is beszélve hogy heti 2x3 küldi az egész, amik se kihivást, sem semmit nem tartogatnak..elmész A-ból, B-be, és meg is vagy...maximum leütsz két mobot, aztán annyi.
Szóval nagyon örülök hogy foglalkoznak a játékkal és hogy finomhangolják, de remélem a kövi (ott már terület is lesz?) tartalmilag többet mutat majdEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Jumbozorz #1588 üzenetére
TG rang kell hozzá.
Egyébként szívesen beírok akármit, csak akkor valaki szedje össze, és írja meg, aztán én beillesztem valahova. Ne csak ennyi legyen hogy "ez mehetne"
Ahogy én látom össze kéne rakni hogy mikor van WL ugrás, és a speckó szintekhez oda lenne írva hogy ez quest köteles..
Vagy csak szimplán beteszem ezt a képet...
no?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
wandor0930
aktív tag
válasz Sirandrish #1586 üzenetére
Én játékban kaptam üzenetet hogy csúszik 19re, és kapunk 100 primogem kompenzációt érte.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz wandor0930 #1591 üzenetére
Faja..pont mikor melózok. Remélem azért sikerül megcsinálni
-
Ventur@
senior tag
válasz Sirandrish #1590 üzenetére
Szerintem mehet be ez a táblázat, mert hasznos (bár nekem most már mindegy a tegnapi kettős WL szintlépés után ).
#1588Jumbozorz: Részemről mehet a leírásba ez is, csak szebben nem tudom megfogalmazni, amit akkor írtam . Egyedül Liuye-ben lévő inast nem fotóztam le, de amúgy ott található meg, ahol a Qiqis küldetést lehet felvenni. Illetve Flora Monsdtadt-ban, ahhoz hogy virágot áruljon meg kell egy mellékküldetést csinálni neki és azt is csak bizonyos AR szint felett adja be. Cloris szerintem független ettől, mert őt már kis AR szinten is láttam ott szaladgálni, csak sose foglalkoztam vele . Jah még annyi, hogy nem tudom fejből mennyi mora kell egy 5-10 virág csomag megvásárlásához, de kb. 2000/csomag rémlik. Szóval, azért nem árt ha van "felesleges" 100000 mora a tarsolyában az embernek .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Megjött az event
-
Yodamest
veterán
válasz Sirandrish #1596 üzenetére
A Fischl?
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #1589 üzenetére
szerintem minden elem kell, tehát 6
ebből én a földet szelet váltogatom, illetve a fagyasztást, tüzet, mert hol ez praktikus hol meg az
pl utolsó nagy csatában Bennett némi külső adepti segítséggel úgy vágta szét a hullámban támadó ellenfeleket hogy öröm volt nézni -
Yodamest
veterán
válasz Sirandrish #1598 üzenetére
https://genshin.mihoyo.com/en/news/detail/6764
Hát basszus, ez kurvabonyolult.... bányászgatni kell azt látom, de elég összetett ez az egész, ráadásul több "fázisból áll" nem lehet csak úgy megcsinálni mondjuk egy nap alatt és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs