Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
-
fsb1000
nagyúr
Volt egy régi kabaré jelenet Márkus Lászlóval. "Mi kerül ezen a fotelon 7200 forintba?"
Hát pont az ami az informatikai tömegtermekéken xxx dollárba.
--Szerintem az új tulajt kérdezzük meg hogy van-e vrmborda.
Azt honnan lehet tudni hogy ugyanolyan hűtés van rajta mint az 560-on?
Én sehol nem találtam burkolat nélküli képet és még azt sem tudjuk hány hőcsöves és mekkora a bordázat.
AZ hogy kivülrül hasonlít vagy ugyanaz az a venti még nem jelenti, hogy feltétlen rossz lenne 570-en hez.Amúgy az Ipon szerint ez a tipus: ZT-50204-10M. (lehet tévednek)
A gyártói honlap szerint 229mm hosszú.
Ráadásul a gyártó honlapjáról van egy link, ahol még refhűtős.
Zavaros....
Még az is lehet hogy valamelyik nagyker elárazta.... mi meg találgatjuk mit spóroltak ki róla. -
Dj Dekko!
őstag
Brutálisan jó lett a GTA4... 1920x1080 ! 100% 100% 100% 100% VeryHigh 16xAF... és lese kakilja a masina már.
Megse reccen... t
Teljesen élvezhetően fut 35-45 fps között, egy pillanatra se akad már be.
Nagyon erős az 580 as Videó kártya...
GTA 4 olyan röpke 150-180% ot gyorsult csak. cpu cserére...[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz Dj Dekko! #6560 üzenetére
A GT4-ed a cpu csere miatt javult meg...
Egyébként tényleg máképp/jobban fut egy 570/580-al, mint egy középkategóriás kártyával, de kell az erős cpu és a sok RAM is.
És ez nem csak fps-ben mérhető hanem a szubjektív érzet más.--
sestertius: i7-860-al nálam se volt tökéletes és nem tudom az okát. A Sandy csak 20-30%-val erősebb, és az i7-860 mellett még csak 470-em volt.
Patch: 1,04-óta csökkent a gépigény/szaggatás, jelenleg 1.07 a legfrissebb.[ Szerkesztve ]
-
NOD
senior tag
Iponból hívták haverom a Zotac 570 kártya ügyében. Elvileg mindet visszarendelik. Valami gebasz volt a nagykernél. Pontos okot nem mondtak neki sem.
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz Razermazer #6567 üzenetére
Na... ezt még a közgazdászok sem tudják anyagsporólással megmagyarázni!
Editke a cédrusban egy árat mellé írt... volt már ilyen.
Mi meg osszerottyantottuk magunkat, hogy az NVIDIA "megint" veszteséggel osztogatja a kártyáit, amelyek ráadásul vevőkárosítók, mert még a gyárban lereszeltek a nyák hátuljából 3 centit, hogy a huladékot bevihessék a MÉH-be.----
1 hónap múlva már csak igy emlegetjük a dolgot:
"Emlékeztek mikor a NVIDIA piacra dobta azt az olcsó 570-et amiből kisporólta az alkatrészeket? 3 napon belül vissza kellet hívniuk, olyan szar volt a "minősége"
Aztán majd ABU ír egy cikket az NVIDA lehetséges csődjéről, meg az ilyen fantomkártyákról, de a cikk 90%-a egy bevezető rész lesz az ATI szárnyalásáról.
na... így megy ez.
[ Szerkesztve ]
-
apszi
őstag
válasz sestertius #6563 üzenetére
Nem lehet, hogy a GTX570 és GTX580 között van némi különbség és azért szaggat?
-
-
sestertius
őstag
Nem lehet, hanem biztos, hogy az 570 és 580 között van "némi" különbség - ettől eltekintve azonban én is azt gondolnám, hogy az i7860 /húzva/ egy 570-el elegendő a GTA IV-hez. Ma újra rakom meg a patch-eket is feltolom, és meglátjuk...
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
apszi
őstag
Szia Beci!
Nem, még nem vettem meg a kártyát és azt hiszem várok a vásárlással nyár végéig…de ki tudja, lehet, hogy felhergelem magam. Alapvetően GTX580-ra fáj továbbra is a fogam, addig meg csak-csak csorog valamelyest az ára lefelé…most már nem kapkodok, ha eddig nem tettem. Amúgy én is csodálkoznék, ha 570 nem volna neki elég...én 4870 radeonnal toltam véig, persze némi kompromiszummal, de nem volt különösebben problémám a sebességgel.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz Dj Dekko! #6560 üzenetére
Arra a meg sem röccenre kíváncsi vagyok, csinálhatnál egy videót, mert kb nálam is annyi fps-el megy, picit nyilván lasabb, ha kimaxolom és közel sem reccenésmentes...autora állítva meg teljesen folyékony a játékmenet...
H on is legyen: én megmondtam , h vmi gebasz van ott az árazással, ennyiért egyszerűen képtelenség adni, mert enyhén -ba lenne az összes vga...
Az 570 meg az 580 között a 20% kül az a max, attól csak kevesebb lehet, alkalmazástól függően, mind2 jó vétel...
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Cyberpunk
félisten
válasz Scholes9 #6575 üzenetére
Ráadásul 58k ért mennek az 560 Ti-k is. Most melyik gyártó vágna alá az olcsóbb termékének egy jóval gyorsabb kártyával aminek olyan 80k körül van a jelenlegi ára?
Mert akkor azt ki venné?Igen 100k ért egy 580-as kifejezetten jó vétel. De én nem engedek a csábításnak megvárjuk a következő generációt Már nincs messze az az év vége.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
beci43
senior tag
Vegyél Sandy 2600K-t egy Asrock Fatal1tyvel,meg egy 580-at.Szárnyalni fog a gép,pláne ha 4,2-4,4-re felhúzod.
Nekem is volt 4870-em,évek óta a pirosaknál voltam,de valahogy bezöldültem,nem is vennék már,csak Geforcot.
Az 580-as meg legalább 3-4-szer gyorsabb egy 4870-nél.Nézd meg ezt.
[ Szerkesztve ]
-
Dj Dekko!
őstag
válasz Scholes9 #6575 üzenetére
Megse reccen kifejezèst ùgy èrtem hogy nem akad nem lassùl a jàtèk. Ahol az e8400 kimaxolva 13fps ig lement. Itt most 38 fps, ès nem tölt a gèp, nem daral. Gondolom nem a sata3 as vinyotol lett jobb. Hanem a ram illetve procitól. 1400mega ramot zabàl a gta 4en nallam kimaxolva. Nem gondolod hogy nallad kevés az 570es 1280megaval? Amugy azèrt ez 580as nem 570es, lehet picit az is szamit.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz Dj Dekko! #6579 üzenetére
Ok, biztos csak én látok különbséget, de 35-45 fps nálam nem folyékony játékmenetet jelent Ezért is hagyom auton a beállításokat. Csak egy példa videó: [link]. Nos, ha kimaxolom pontosan így fut és ez nálam nem folyékony, ha nálad nem így fut, akkor sztem örülj neki
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Scholes9
nagyúr
-
Pug
veterán
válasz FullGas #6583 üzenetére
Miután kifizetted és kézhez vetted a terméket, milyen kötelezetségedre hívatkoztak, ami alapján kénytelen lenél nekik visszaszolgáltatni?
Ha nem maga a termék rendelkezi valamilyen hibával, hanem egyszerűen csak elírták az árát, akkor így jártak. Én ebben az esetben biztos megtartanám(#6587) warcat: nekem is erősen kamu szagú a dolog...
[ Szerkesztve ]
-
FullGas
aktív tag
Hát éppen vezettem mikor hívtak ezért nem hallottam kristály tisztán de valami olyan rémlik mintha a memória vezérlőjével lenne gond ha ilyesmi lehetséges, de nem mondom tutira hogy ezt mondták. Lényeg hogy valami gáz van a karikkal és Zotac vissza rendeli az összeset ezt tuti mondták.
Nem hiszem hogy az árral van gond mivel többször elérhető volt a termék, ekkorát nem bakizhatnak szerintem.Sparkle GTX 570 valami tapasztalat info?
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Na ez most engem is érdekelne, átvett,kifizetett terméket semmilyen alapon nem követelhetnek vissza már.De világosítsatok fel ha mégis. Szerintem gyenge próbálkozás a nagyker részéről,hogy ne kelljen benyelni a buktát.
Szerk: ha ilyesmi van,biztos kiadott a Zotac valami közleményt,anélkül tojjál a fejükre
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
-
Pug
veterán
válasz Cyberpunk #6589 üzenetére
Nem csak neked, én semmi hivatalos közleményt nem találtam a visszahívásról
Ha én lennék a vásárlók helyében, biztos, hogy valamilyen, a gyártótól származó dokumentációt kérnék a visszahívás igazolására, e nélkül eddig nem más ez, mint egy mondvacsinált veszteség mentesítő akció.....(#6592) FullGas:
Szerintem mindenképpen kérj részletes, írásbeli tájékoztatást a dologról[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz FullGas #6583 üzenetére
Ne hülyéskedj már! Miért vinnéd vissza?
Ilyen nincs. Ők árazták el, ennyi.
-----
SZerintem ne írjál, ne válaszolj nekik.... felesleges.
Legfeljebb más accon rendelsz legközelebb.
----hehe... rossz memovezérlő... persze.
Ne vidd vissza, majd ha elromlik akkor vidd és kérj azonos tipust, ha nem tudják megjavítani.[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Olyankor mivan hogyha faszán újraindul a gép terhelés alatt... értem ez alatt azt hogy mikor elkezd faszán dolgozni mind2 karim.... sli kikapcsolása után nem... beakad egy pillanatra a hang majd elsötétül a monitor, és csak a reset segít!
Mind 2 GTX-en van kép nem hiszem hogy azok közül döglődne valamejk...
Nem minden gamben jön elő pl a BO-ban nem, de a BFBC2 kifagy a fent leírtak szerint.... crysis 2 detto Erősen tápra gyanakodom, mert tisztára olyan mintha leszabályozna valami, aztán fekete képernyő, és faszántosan csak a reset segít... alighanem a 850-es cucc a végét járja
Várom mindenki észrevételét, pozítívan ha lehet köszöntem!
Jah és a win élményindeke sem fut le csak alapórajeles procival, ha meghúzom a cuccost akkor a fent leírtak szerint vége van a dalnak... 1 terhelt kártyával lefut![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
fsb1000
nagyúr
válasz Cybertrone #6597 üzenetére
Ezt alapórajelen csinálja?
Ha nem, akkor vedd felére a tuningot és nézd meg úgy is. -
Cybertrone
veterán
válasz fsb1000 #6598 üzenetére
Alapórajelen a jelek szerint minden ok.... úgy lefut az élményindex is meg minden, de akkor nem is szippant a proci kb 200w-ot csak a hivatalos 130w-os tdp-t
Ma kezdte el ezt a játékot üszkve 2 hónapja használom a rendszert 4250mhz-en stabilan, persze a táp végig melegedett, és kikapcsolás után még fél percig ment a ventije... de gondoltam ez normális
Lőttem új wint, de ugyan az![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
boogie84
veterán
Ilyen nincs! Ha a számlát kiállították, sőt a kártya a kezedben van, akkor kötelesek olyan áron adni amire a számla ki is van állítva!
(#6583) FullGas: Ez nonszensz!! Kötelesek azon az áron adni ami a webshopban fel van tüntetve!!
(#6602) NOD: Igen, az más. FullGas esete viszont röhej... Vállalják be h elírták az árat! És beszélgessenek el a kollégával aki kitette. Vkinek jóvá kellett hagyni az árat!
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest