Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Whit3Rav3n #7301 üzenetére
Elöször Kutyákal töltöm meg a maradék helyet azt olvastam o_O nagyokat is néztem
► Ryzen 7 7800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
nakos
senior tag
Na lassan sracok jovok vissza kozetek kicsit GTX580-azani... Tri SLI-ben...
Majd nezzetek a BLOGom a reszletekrol. Addig par kep elozetesnek. A gep a jovo hetre lesz kesz - meg varom a vizes kiegeszitok egy reszet... -
boogie84
veterán
válasz Cybertrone #7282 üzenetére
Mi volt a konkrét probléma, az h nem volt elég a tápod?
Hátha tanulunk belőle!A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Tökmindegy
senior tag
Urak.
Hétfőn ballagok az 580 asért.
Választhatok az ASUS ref és a brutál hűtős változata között..
Árban minimális az eltérés ,tehát nem szempont,viszont arra lennék kíváncsi,hogy úgy hangban,mint a ház szellőzése tekintetében melyik a jobb választás.
Pontosabban az érdekel,hogy a ref hűtés gondolom kifele fújja a meleg levegőt a kártyáról,míg a másik inkább a házba,így a benti hőmérséklet mennyire emelkedik meg.
Köszönöm előre is a válaszokat.Nakos!
Látom szépen haladsz a lépcsőfokokon,de akkor már mért nem 4 ?
Minek elaprózni?:XD[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
AlexWolf
senior tag
hoi!
Remélem valaki tud segíteni. Az a parám, hogy van egy Gigabyte GTX570-es karim (ez még nem a para része ).
Pár játéknál megfigyeltem egy érdekes jelenséget, amit "csíkozásnak" neveztem el. Az történik (főleg pl gyors kameramozgatásnál), hogy vízszintesen a kép szétesik...nehéz elmagyarázni, de megpróbálom. Olyasmi történik, mintha a kép vízszintesen 2-3 részre lenne vágva és az egyes részekből 2-3 pixelnyi rácsúszik a felett-alatta lévő képre. Ennél jobban nem tudom körülírni.
Ha esetleg valaki hallott már ilyenről, vagy tapasztalt ilyet, van rá megoldás? Elég idegesítő, ráadásul nem is mindig van.
Ahol nagyon észrevehető az például a TDU2, Civ5 , néha előfordult Crysis 2-nél és Witchernél is (most főleg ezeket tolom, szóval lehet máshol is van ez a gond).
Elvileg táppal nincs gond (750W-os Chieftek), terhelésnél olyan 80 fokos a kari, alapon olyan 50 fokos. Húzva csak gyárilag van.Ha valakinek van hasznos infója megköszönném.
Thx:
AWAW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
04ahgy
nagyúr
válasz Tökmindegy #7309 üzenetére
Azért nem 4db, mert a negyedikkel a popsiját törölhetné, arra meg kemény és drága. Az X58 Sabertooth-ban max. a 3-way SLI megy. Gyártónként 1-1 lapban megy kb. a 4-way SLI ami ugye nem összekeverendő a quad SLI-vel.
X58A-UD9
R3E ROG Expanderrel
EVGA SR-2
EVGA Classified 4-way SLI
MSI-nek nincs is 4-way SLI lapja, mert a Big-Bang Xpower is csak 3-way-t támogat.HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Laraxior
titán
590 az apróba megy? egyet kérek
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
A.tessz
senior tag
Azért a 4 way se lenne rossz(kicsit drága azért 10%-15% ért kidobni 200 ezret , mondjuk majdnem biztos , hogy 3dmark rekord lenne, ezekkel az ftw kártyákkal, de nakos nem erre hajt inkább a játékok érdeklik, ahogy látom. Egyébként kiváncsi lennék 3 monitoros 3d visionnel lenne egy összehasonlító teszt a 1,5 giga ramos 3 way sli és a 3 gigás között, ott már azokon a baromi magas felbontásokon, kellene , hogy legyen különbség, mert egyébként az eddigi teszteken amiket láttam kb semmi nem volt.
-
TomiLi
addikt
A Sabertooth X58-ban a 3way sli nagyon rossz ötlet, mivel a 3. pcie16-os slot, csak 4x-es sebességű!
Más:Na szép!!! Látunk itt három csoda szép vga-t, és már mindenki a negyediket hiányolja???
nakos: gratulálok hozzá! Várjuk a videókat! (Kíváncsi vagyok milyen vizes rendszert építesz hozzá!
(#7325) Laraxior: Én kérek elnézést!
[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
Laraxior
titán
de megy a hogyan nem volt kérdés
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Dj Dekko!
őstag
Hát öhhm...
Mikor megláttam a képeket nyitva maradt a szám...
Brutálisan néznek ki, mindegyik 3 G változat...
Gondolom most is 990Extreme fogja őket dolgoztatni.(#7326) Whit3Rav3n Így van. A *nagyok már úgy tartják a 3D rekordokat hogy Nitrogén, szárazjég, és egyéb extrákkal hűtött rendszerrel tesztelnek...
Láttam Asus ENGTX580 DCu2 es videó kártyát, ilyen hűtéssel 1500Mhz gpu sebességgel...[ Szerkesztve ]
-
A.tessz
senior tag
válasz Whit3Rav3n #7326 üzenetére
Nem is világrekordra gondoltam , csak ittenire , nem volt még 4way sli vizhutott rendszer.... azért lenne rekord nem a ram miatt és persze a phn max, kicsit félreérthetően fogalmaztam.
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz Cybertrone #7323 üzenetére
Kár, hogy az adatlapját nem frissíti, a homlokára meg nincs ráírva.
Kár, hogy a G1.Assassin is csak 3-way SLI támogatással rendelkezik: [link].
Kár, hogy megint előbb benyögöd az okosságot, semmint utánanéznél. Mint a rev.2-es X58A-UD7 esetén. Méghogy ahhoz nem jár gyárilag NB vizesblokk.HGyu
Szerk.: Laraxior, köszi.
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Laraxior
titán
miért,jár? Ugyanis nekem is ilyen lapom van
akkor az előző tulaj lenyúlta?[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
gondolom jön majd a válasz ilyenformában: "nem tudom,én is így vettem"
-
Laraxior
titán
nem találom már a hirdetést..és fogalmam sincsen hogy mikor vettem..eddig fel sem tűnt a dolog 2-3 hónapja biztos hogy itt van a lap..ha nem több.
-
DigitXT
nagyúr
válasz Laraxior #7337 üzenetére
Nem olyan nagy szám az a blokk, sőt: fix 8-as csatikkal,
szinte "nulla belső kialakítással" (bár legalább nem képez
szűk keresztmetszetet), épp csak arra jó, hogy legyen.
Ilyenre fogom lecserélni - mehet rá derékszögű csati, stb.https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
-
DigitXT
nagyúr
válasz Whit3Rav3n #7339 üzenetére
Nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is necc. Én pl. ráraktam egy 11/8-as csődarabot, és csak arra ment rá a 16/10-es cső, bilincselve: így tuti nem ereszt, de önmagában nem tenném rá, mert nem bíznék benne teljesen, hiszen a bilincs sem csodaszer. (Ha sokkal kisebb átmérőre kell összehúznia a csövet, akkor az "meggyűrődhet", ott viszont tutira ereszteni fog, ezért kell "kitömni". Ez fokozottan igaz mondjuk pl. a Reserator XT-m gyárti áramlásmérőjére, aminek csatiján még ez a bordás megoldás sincs, tehát az garantáltan ereszt a 10-es csővel, hiába bilincseled agyon. Tudom, mert kipróbáltam.) Szerk: nem beszélve arról, hogy a fix csatik miatt a csövek elvezetésében sincs túl nagy szabadságod, míg az általam "beszerezni tervezett" blokkra akár derékszögű G1/4"-es HF csatit is rapasszinthatok, ami közvetlen mehet egy hasonló csatira a CPU-blokkon, így sokkal szebb lesz a rendszer kialakítása.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
BeLucZ
addikt
válasz Dj Dekko! #7238 üzenetére
te azért ezt nehezen tudom elhinni hogy egy driver frissitéssel az 580 annyira erős lett alapon mint ez előtte lévő driverrel 900 mhzen, nekem ugyanez a benchmark 66 fps avg és 55 fps minre jön ki 275.33al, nem hinném hogy ennyit számitana a proci mert dx11es full vga limites a game(dirt3), azaz végig 99%on pörög nekem is a cucc hiába az alaporajeles proci meg p45 platform, min fps az ok hogy jobb
-
BeLucZ
addikt
válasz Whit3Rav3n #7344 üzenetére
kötve hiszem sztem ott is 900on ment a vga ne mondjad már nekem hogy dx11 full grafon 12 fpst turbot hoz egy driver ja most nézem 4x élell mérte én meg 8xal plusz én még 16 aft tolok rá driverböl is meg high quality driver texture beállitás, de mondjuk az a 68as min fps most vagy a 2600k hozta össze vagy a brutál huzott vga?!
[ Szerkesztve ]
-
Dj Dekko!
őstag
Te szíved joga hogy mit hiszel el és mit nem...
A GTX 580 as 10 fps javult durván egy driver cseréltől...
Ebben mi a hihetetlen... a 2600K meg alá segít...
Megjegyzem
FullHD felbontás minden maximumon alapórajellel úgy megy most a Dirt3... mint előző driverral 4.6GHZ / 900 MHZ kártyával... Én is meglepődtem nem csak te...
De ez az igazság.
Proci nem kell a Dirt3 hoz hiszen 900Mhz már 90 fps átlagot súrolja a Dirt3. 77 MINIMUM FPS-el...[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz Dj Dekko! #7346 üzenetére
hát akkor elég durván alá segit a cuccos, én eleve már a 275.27 bétával probáltam a dirt3at, utána felraktam 275.33 whqlt de ugyanaz a kettő szinte, és nekem alaporajeles 580 66 fps avgt tol, azért ez durva hogy sandy meg a fasza platform ennyit alálök, nem gondoltam volna
meg sztem ugyis jön a peccs, emléxem dirt2ben kurva sokat dobott az 1.1 peccs teljesitmény a sima 1.0hoz képesz nálam legalább is[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest