Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Cybertrone #6650 üzenetére
próbáld meg ezt:
VGAk:0.963V/alapórajel...proci mehet 4.2-n...és tegyél a táp mögé egy 12est...segít hűteni."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
boogie84
veterán
válasz FullGas #6627 üzenetére
Semmi baja, ha meg mégis akk ott a gar. Játékok kiderítik h van e baja, sztem felesleges a furmark meg az ilyenek.. Nyugalom!
(#6647) Cybertrone: Ha venni nem is veszel, mert nem vagy biztos h egy erősebb táp megoldja a gondot, akkor is ha van rá lehetőséged kérj kölcsön egyet próbára ismerőstől.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Laraxior
titán
válasz boogie84 #6652 üzenetére
itt van a TX650..majd meggondolom hogy kölcsönadom-e
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz Cybertrone #6650 üzenetére
De a VGA tuningra gondolok, vagy azokat nem tuningoltad?
-
Cybertrone
veterán
válasz Whit3Rav3n #6655 üzenetére
Nem nem tuningoltam... alapon mentek mindíg, nem tartottam szükségesnek
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Laraxior
titán
válasz Cybertrone #6654 üzenetére
BandiT-->HX1000
helyben pedig rendelhető: AX1200"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cybertrone
veterán
válasz Laraxior #6657 üzenetére
Néztem én is, de azért 70k egy tápra hát nem tom... Bár az tény hogy fingom nincsen mekkora látná el az egész rendszert kompromisszumok nélkül...
Ha egyálltalán táp a baja, ha áthozod a 650-est, és faszán arról megy majd az egyik vga, és mégis ujraindul akkor nem táp, hanem valami más, de hogy mi fingom nincsen!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Laraxior
titán
válasz Cybertrone #6658 üzenetére
tápon kellene a legkevesebbet spórolni... de hát nem az én dolgom,miattam hajthatod szélkerékkel is.
mellesleg alapórajeles processzorral,visszavett feszkós 580 SLi,és a tápnak pluszhűtés..kétlem hogy ne bírná el... 580,csak 240W,alapórajeles 980X,sem lehet terhelésnél 100W-nál több..főleg ha abból is lejjebb veszed a feszt."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cyberpunk
félisten
válasz Cybertrone #6658 üzenetére
Tessék ez tutira viszi és csak 56k nem 70 [link]. És az AX850-es is elvinné. Nyugi erősebb mint a HX
De kérdezd meg a tápos topikban ott vannak a táp szakértők.Arra nem gondoltál hogy lehet még driver is a problémás? Winfos mikori?
Laraxior: +1 táp és a monitor szerintem ez a két legfontosabb dolog van egy gépben.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Laraxior
titán
AX vs. TX..erre én is kíváncsi vagyok.... számszerűleg ugyanazt tudják..
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cybertrone
veterán
válasz Cyberpunk #6660 üzenetére
AX az gold minősítést kapott... talán kicst többet lead nagy terhelésnél, de a szarból nem húzna ki csak azért mert az AX és nem TX... a winfos tegnapi... a héten már a 4. Egy steam meg egy ts van rajta meg egy codec pack hogy filmet tudjak nézni... alapórajeles 980-al már 3 peercig bírja a furmark sli-ben... 1 karival meg szépen megy... mára enny csóró táp köpi a meleget kinyírni nem akarom jól jön ajd az a 20k a másik tápba mert ezt el kell passzolni!
Mellesleg nem lenne bajom az 1000-res HX-al csak azmeg 2*40A-es... miért nem tudták egybecsinálni...
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cyberpunk
félisten
válasz Cybertrone #6663 üzenetére
Egyszerű az AX szériának 1 erős 12V-os ága van 70A letud adni rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz Cyberpunk #6664 üzenetére
Mert a TX szériának szerinted hány ága van?
Segítek:
"1 erős 12V-os ága van 70A letud adni rajta"
Ugyan az a 2 táp csak az egyik bronz a másik gold, és moduláris!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cyberpunk
félisten
válasz Cybertrone #6665 üzenetére
Attól még jobb bele van az AX-nak De egyikünk sem ért hozzá túlságosan
-
Laraxior
titán
válasz Cyberpunk #6666 üzenetére
számok ugyanazok..sok különbség nem lehet...
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz Cybertrone #6668 üzenetére
Ja az Seasonic az AX-ben. De mindegyik felső kategória már.
-
Whit3Rav3n
senior tag
Mondjuk ha nem birja a tap az valamennyire tap hibara utal, az en gepem nem fogyaszt jatek meg 3dmark alatt többet mint 850w, szal kb 700-at a gep oldalarol.
-
Cybertrone
veterán
Új tényállás:
Áthoztuk a 650-es corsairt, arról ment az egyik vga a másik a 850-ről...
eredmény: Fagyás!
Kiszedtem az egyik vgat, tehát a gépben maradt csak 1 db: furmark alatt fagyás
Kiszedtem a másikat is és betettem a 2. gtx-et furmark alatt az eredmény fagyásNa most ezek tudatában vagy az alaplapomon haltak meg a slotok(nem hinném kategória)
Vagy mind a 2db gtx haldoklik (ilyen a világon nincs kategória)
Vagy a táp élettartama csökken elég meredeken és ez a legvalószínűbb
A gép a tesztek alatt full defaulton ment, semmi tuning nélkül, tehát sem a proci, sem a ramok nem szolhattak bele elvileg!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
SzlobiG
félisten
Szerintem az a táp már most "halott" lehet gariztatni kéne azt ráfizetsz egy nagyobbra.
Amúgy miért baj ha szét vannak szedve az ágak? Normálisan kell bekötni azt kész.
(#6671) Cybertrone : Akkor nincs más mint átvinni larához a GTXeket azt egyenként megnézni kétlem, hogy mind2 meghalt volna, így én lapot mondok már, nem tápot mivel a 650-es corsair alapon 1GTX-et meg a procidat simán elviszi.
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz SzlobiG #6672 üzenetére
Volt nekem annó egy 1010w-os fsp-m normálisan be volt kötve de mégsem tetszett neki a fogyasztás
Mellesleg rendes a tápomtól hogy még annyira él hogy esténként egy filmet megtudok nézni, bár aszidtem hogy inkább lekapcsol minthogy csontra fagyassza a rendszert de ez nálam nem úgy van!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Dj Dekko!
őstag
Vicc ez a processzor, úgy érzem nem lesz gond a GTX 580 Sli vel.. hogy hajtsam majd ki..úgy viszi a 4.5 ghz 60 fok körül prime alatt mint a vajat.... ÁLLAT!
-
Laraxior
titán
válasz Dj Dekko! #6674 üzenetére
alapórajelen is bőven elég egy GTX580 SLihez elmondanám...1920ban...
-
Cybertrone
veterán
válasz Dj Dekko! #6674 üzenetére
Max a meleggel lesz gondod... 2 olyan böszme hűtés semmi alaplapszellőzés... szvsz abból a kariból én nem építenék sli-t Mellesleg egy jótanács, vegyél egy nagyobb tápot Hidd el én már csak tudom!
-
Cybertrone
veterán
válasz SzlobiG #6672 üzenetére
Na most ácsi...
A 650-es csak az egyik gtx-re volt rákötve a többi cuccost a 850-es tartotta életben, hogyha ingadozik a fesz akkor még jó hogy megfagy hiába van elég kraft 1 karinak!
Azmeg elég érdekes lenne hogy az alaplapon 2 slot is meghalt"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Dj Dekko!
őstag
válasz Cybertrone #6677 üzenetére
Azért még egy kártyához elég... két kártyánál természetesen gondolkozom a cserén... de túl nagyot nem akarok venni akkor se.... maximum 850 W ... annál nagyobbat minek?!
-
Cybertrone
veterán
-
SzlobiG
félisten
válasz Cybertrone #6678 üzenetére
Jah rosszul értettem akkor. Azt nem nézted, hogy a 650-es viszi az egész gépet 1db GTX-el?
(#6683) Laraxior Most mér vagy ilyen. Én amúgy megnéztem volna amit írtam, hogy biztos legyek benne ha már ott volt a táp.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz SzlobiG #6682 üzenetére
hóógyisne..majd szétbombázom a gépem,hogy kiderüljön mégegyszerre hogy tápgond.
nem tökmindegy hogy félig halott vagy nem elég a táp? így is úgyis kell egy nagyobb..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cybertrone
veterán
válasz SzlobiG #6682 üzenetére
Az enyim volt a 650-es még jó hogy viszi akkor adtam Larának mikor jött a második vga
Meg mnost nem várom el tőle hogy szétszedje csóró a gépét, látom már lázad is Mindkét gép úgy bevan építve mintha betonból öntötték volna, mozgatni is alig lehet őket[ Szerkesztve ]
-
NOD
senior tag
válasz Cybertrone #6681 üzenetére
Gulftown többet fogyaszt mint egy SB. Bár tény és való, hogy én magam egy 580SLI + valamilyen proci mellé egy HX1000-et vennék (vagy AX1200 hosszabb távra).
-
Cybertrone
veterán
Alapórajelen meg kcisit fentebb 130w a tdp, namost az a 95w a sandyra mutatóba van írva felrántod 4ghz-re és máris ugyan ott vagy...
Lara:
"nem tökmindegy hogy félig halott vagy nem elég a táp"
No igen de ha az 1200-assal sem lesz jó felgyujtom![ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Cybertrone #6686 üzenetére
"No igen de ha az 1200-assal sem lesz jó felgyujtom!"
Pont ezért mondtam. Én szeretem a hibákat közel 100%-ra beazonosítani nehogy utána káromkodás legyen, de tény, hogy igen nagy a valószínűsége a táp gondnak.
Pedig egy 850-es tápnak azt a cuccost gond nélkül vinnie kell nem kéne oda 1000w, szal lehet kifogtál egy gyengébb szériát főleg, hogy a corsair a halkság miatt nagyon forrón tartja a tápot emlékszek a 620-asra nem lehetett hozzá nyúlni...
-
boogie84
veterán
válasz Cybertrone #6686 üzenetére
Próbáld meg úgy h csak 1 kártya van a gépben. Majd csere. Amennyiben egyel tökéletesen megy, akkor azt hiszem h egyértelmű.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Laraxior
titán
válasz boogie84 #6688 üzenetére
az már kész..ezért mondtam hogy tuti hogy táp...
-
Cybertrone
veterán
válasz boogie84 #6688 üzenetére
Probáltam... 1 karival is kifagyott a furmark aztán a 2. karit is betettem egyedül és azzal is! ezért is mondtam hogy az alaplap nem lehet hiszen direkt nem ugyan abba a slotba tettem őket!
-
Laraxior
titán
válasz Cybertrone #6690 üzenetére
próbáld meg másik programmal...mert eddig csak a furmark volt állandó...
egy VGAval vígan kellene mennie..hiszen nálam is ment szépen..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cybertrone
veterán
válasz Laraxior #6691 üzenetére
Nyomatok 1 kis gamet... hátha! Mellesleg a furmarkal azért teszteltünk mert az terheli meg legjobban a karit, karikat... Hát jól sikerült!
-
Cyberpunk
félisten
válasz Cybertrone #6692 üzenetére
Az csak egy statikus teszt melegedés és fogyasztás mérésre jó másra nem igazán.
Unique Heaven-t szoktam én meg persze Crysis-tHope was the right choice, and it always will be.
-
Cybertrone
veterán
válasz Cyberpunk #6693 üzenetére
Jelenleg 1 vga-val stabil és megy a rendszer... persze a furmarkon kívül, tehát a lapot is kizárhassuk! Bár ha belegondolok az olcsóbb lenne mint egy új táp!
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Cybertrone #6694 üzenetére
No akkor szinte 100% hogy a táp lesz beteg. A fánk az a max TDP-t kihozza a kártyákból játékok alatt sosem fogyasztanak annyit.
Valamiért nem bírja a terhelést a táp, na szóval sanszos lesz egy másik táp. De továbbra is tartom hogy elég ide egy 850-es is. Persze a későbbikre gondolván nem baj ha 1000W-osat veszelHope was the right choice, and it always will be.
-
NOD
senior tag
válasz Cybertrone #6696 üzenetére
AX1200-et vegyél akkor
3way SLI esetén is jó lesz még. -
Cyberpunk
félisten
Hát ja kell egy kis ráhagyás az a tuti
-
SzlobiG
félisten
Mondjuk ez is igaz, hogy 850-es után már én se 850-est vennék, legalább 1Kw-ost.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest