Új hozzászólás Aktív témák
-
martin66
senior tag
Üdv!
Egy szimpla kérdés ha meghúzom a GB 9600GT 1GB-osomat akkor miben fogom észre venni a húzást. ( mármit jobb az élsimítás több grafikai elemet bír el, szebb kidolgozás ) vagy mi a pök?
Várom a segítséget![ Szerkesztve ]
-
euchi
aktív tag
válasz martin66 #11458 üzenetére
[IRÓNIA]Hogyne. Élesebb lesz a képe, szebb színei lesznek, és játék közben a "Köszönöm, hogy tuningoltál" című dalt fogja énekelni.[IRÓNIA]
Viccet félretéve:
Semmi ilyesmire ne számíts. A játékokban lesz néhány plusz fps-ed (pl. Crysis-ban 3-5), és több pontot kapsz 3DMark-ban. -
euchi
aktív tag
-
Marky1013
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy új gépet és egy Palit 9600GT-t vettem bele.A HD4670 és eközött vaciláltam de úgy döntöttem hogy ezt veszem mert még olcsóbb volt mint a radeon.Sajnos még nemtudom hogy pontosan milyen kari mert az ipon úgy írta hogy 9600GT super de ilyen nincs a palit honlapján.
Megérte megvenni a radeon helyett?Tud vki visszhangot a palit vgakról?
Válaszokat előre is köszönöm.
A jó nő olyan mint a shareware progi.Időkorlátos és a legjobb funkciói levannak tiltva.
-
euchi
aktív tag
-
euchi
aktív tag
-
Mika1227
őstag
válasz Marky1013 #11463 üzenetére
Helló!
Igaz nekem nem Palit kártyám van hanem Gigabyte 9600GT de nagyon megvagyok elégedve vele, tavaly áprilisban vettem akkor tájt jött ki, és nagyon klassz kis kari! Az újabb játékokat is szépen futtatja! Szerintem jól jártál vele!
Bár az is igaz, hogy ha most vennék karit (amit nem fogok) akkor ATI-t vennék!A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Marky1013
csendes tag
Na ma összeraktam a gépet és arról írok. Hát megvagyok vele elégedve.A 9600GT Super az sima 9600GT.Vörös nyákos tápcsati nélküli(valószinű 55nm)gyárilag 600/1600/900on van.Túlhúzni sajnos a tápcsati hiánya miatt nem nagyon lehet a max stabil az 682/1700/950. Max 1280ban játszom nekem az a kari még sokáig elég lessz. Itt az eredmény túlhúzva.
U.I.:A procival nagyon jól jártam Athlon II X3 425ként vettem aztán mikor bedobtam a lapba és próbáltam aktiválni a magot dobtam egy hátast.A gyári 1.2v-on megy mind a 4 mag és előkerült a 6mb l3 cache is.Írták fórumon hogy néhány athlon II deneb magos hát úgy látom sikerült egyet elcsípnem. A gyári 2.7ről azért nem húztam mert egyenlőre csak dobozos hűtő van rajta.[ Szerkesztve ]
A jó nő olyan mint a shareware progi.Időkorlátos és a legjobb funkciói levannak tiltva.
-
Marky1013
csendes tag
válasz ZaXXoN #11468 üzenetére
Hát van hangja de legalább tudom hogy működik. Karácsonykor befizetek egy normális procihűtőre és akkor jöhet a 4x3.5Ghz.
A vga-hoz az a kérdésem hogyha növelem a pcix híd frekvenciáját nem adna több tápot a vga-nak?Hátha úgy jobban tudnám húzni.A jó nő olyan mint a shareware progi.Időkorlátos és a legjobb funkciói levannak tiltva.
-
Marky1013
csendes tag
válasz MaSzKa #11472 üzenetére
Köszi
hú a tipust nemtom majd leveszem a hűtőt megnézem.
Az alaplap Asrock M3A785GMH 1.20as bios-al. Asus V60as hűtővel 3.5Ghz stabilan.(Sajna kölcsön volt a hűtő de veszek egyet karácsonykor.)
Az alaplap 17.500 a proci meg 17.800 volt a vga pedig 18.000.
-
Mika1227
őstag
Ha húzni akarom a karit mindenképp le kell cserélni a gyári hűtőt?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Mika1227
őstag
Egyáltalán érdemes-e húzni, meddig menne föl az órajel?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
MODERÁTOR
sziasztok!
intel fronton jelenleg nem létezik valami össze barkácsolt driver amivel az SLI -t életre lehet kelteni? vagy hardveres hiányosságok vannak?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
chros
őstag
9600M GT -rol tudunk valamit? (vagy van kulon topicja)
[link]Notebookokban hasznalt kari. Egyik baratom azt allitja, hogy rossz ezeknek a tokozasa es 2 even belul behalnak ezek a kartyak !!!
Hallottatok errol valamit? (Ilyen notit szeretnek venni)
Koszi
-
Cadal
őstag
Itt épp van egy gyors (teljesítmény) teszt. Bár a hsz-eket nem olvastam, lehet kapsz választ a kérdésedre.
-
eziskamu
addikt
Nem akarok tuningolni, se nagyon játszani, de kéne a CUDA, meg a jobb DXVA ezért cserélném most a HD3850-emet Palit gef9600GT green editionra (tényleg csere, egy másik srác meg inkább a tuningra szavazna ) . Bár ellentétes infót nem találtam, de az első generációs PCIexpress csatiban is mennek rendesen ezek a green editionok? Elég az a kraft amit a régebbi fajta 16x-es PCI-Express le tud adni? Egy Gigabyte P31-DS3L-em meg egy 350W-s FSP-m van.
-
chros
őstag
válasz eziskamu #11484 üzenetére
Nekem kb 5 eves Asus A8N-E alaplapban (nvidia nforce4 ultra chipset, nem tudom milyen PCI-Expresses foglalat van benne) fut a Gigabyte passive hutesu karija erre is ra kell kotni a taprol egy plusz eroforrast .... Nekem 400W-os Chieftec taprol zubog ....
HD gyorsitas:
- MPC-HC-val minden megy amire kepes a kari (a VP2-es motornak koszonhetoen H264-et gyorsit, de VC-1-et nem, tehat ha ez is kell, akkor ez neked nem jo valasztas... Pl. a 9600M GT (azaz a mobil tarsa) mar kesobbi modell, VP3-at tartalmaz, igy a VC-1-et is ...)Remelem segitettem ...
-
eziskamu
addikt
Ennek nincs külön tápcsatija, de tized voltal és vagy 60 MHz-val "kisebb" is.
Nekem a MINDIG TV-hez kell, az meg H264-en nyomatja. ATi-val sajna nem az igazi.
A CUDA-val meg ha találok megfelelő progit, akkor gyorsabban tudom átkódolni a felvett adásokat. Valamint néha próbálkozom Ubuntuval, de még a tesóm integrált 7-es nVidiájával is sokkal zökkenőmentesebben ment minden, mint a HD3850-esemmel. -
Pali982
csendes tag
válasz Marky1013 #11467 üzenetére
Nemrég én is vettem egy Palit 9600GT-t használtan.Ez is piros nyákos,de ezen van egy 6 tűs csatlakozó.Vásárláskor nagyon körülnéztem és arra a következtetésre jutottam, hogy a 10000 Ft-os használt vga árak környékén teljesítményekben nagy a szórás.Ettől kicsit is olcsóbb kártyák lényegesen gyengébbek.A 64 shader proci és a 256bites memória vezérlője nagy tekintélyt ad neki
Csináltam én is egy tesztet,bár ez csak 1024*768-as felbontásban készült.Se a kártyát,se a procimat nem húzom,mert nincs rá szükségem,talán majd 1-1,5 év múlva,ha kezd kevés lenni az fps-ek száma.
A hűtése kicsit hagyott némi kivetni valót maga után,mert a gyári rézbordás(1 slot széles) őrület az idegeimre ment,olyan hangos volt.A kártyának nincs(!) hőérzékelője,lövése sincs hány fokos a gpu.Jobbnak láttam venni rá egy Zalman VF900Cu-t,de ezt is plafonon kell forgatni,különben egy hosszabb játék alatt kidob a windowsba.Maxon forgatva semmi gond.[ Szerkesztve ]
-
Pali982
csendes tag
Itt az eredmény:
3dMark2006 eredményem![ Szerkesztve ]
-
Pali982
csendes tag
Elnézést az off-ért,de valaki tudna segíteni abban,hogyan tudok nagyítható képet a szövegbe illeszteni?Köszi szépen,még nagyon kezdő vagyok!
-
bonat
senior tag
szevasztok
nah én is csináltam
[link]CPU: C2D 6400 2,1Ghz @ 3,3Ghz
Alaplap: Gigabyte EP45-UD3LR
VGA: MSI 9600GT-OC V127
RAM: 2x2Gb DDR2 800 A-Data Viestea Extreme
op: XP prof (1280x1024)vga core 750Mhz
shader clock 1800Mhz
memory clock 1000Mhz[ Szerkesztve ]
-
martin66
senior tag
Üdvözlet!
Van nekem egy Nvidia geforce 9600GT 1 GB-os karim + a konfig
4GB
GA-EP45-UD3LR
GIGABYTE GV-NX96T1GHP 1GB
550W Chieftec
Intel Core 2 Quad Q9550 3.4GHZmegy gyárin 13800 pöttyöt és mit ajánlotok, hogy kezdjek neki a tuningolásnak?
milyen progival vagy biosba?
és menyit menne ez kb max?
Ha meglenne húzva a karim 13k-ról pl 15-16k-ra mibe venném észre a külömbséget sose csináltam még. -
martin66
senior tag
Pedig simán gyárilag fut a kari
de ment a Gpu tool és find max mindnél
ezek jöttek ki
785/1920/1060MHZ maximum-nak így a tesztel ment 65 fps-t átlagba
de nem rakom fel ennyire hanem az előbbi kérdésem alapon meg stabilitin pedig avg 39fps és maximum 53 fps
teszt úgy volt hogy elérte ezt a x értéket és 600mp vártam az az 10 percet, hogy hibázzon nem hibázott
MÁRMINT a 3dmark06-ban megy annyit és nem jó[ Szerkesztve ]
-
bonat
senior tag
válasz martin66 #11498 üzenetére
én az Msi Afterburner programot használom....
először 3dmark06-ban default-on futtatsz egy tesztet...
aztán szép lassan emeled a CORE/Shader/Memory órajelet...és megnézed...hogy mik jönnek a 3dmark06-ban......szép lassan emelj...50Hz a biztos tesztenként...aztán látni fogod a 3dmark06-ban mikor hibázik
de win alatt is lehet h kiakad..és lefagy ha már nembírja.....
én 750/1950/1000-nél vagyok még stabil
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest