- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
Hali!
Érdemes-e 8800GT-ről 9800GTX+-ra váltani és szerintetek jelenleg melyik a legjobb 9800GTX+ kártya ár - érték arányban?
Én erre gondoltam ami árban is megfelelne XFX
Köszi a hozzászólásokatMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz Ace Ventura #9076 üzenetére
Vinnék a kártyám most 30 000 forintér ezért gondoltam rá , hogy vennék egy 9800GTX+ kártyát ami emelt órajeles. Most 16 000 forint lenne a különbség.
Szerinted így sem éri meg?Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Nos eldöntöttem és megrendeltem ezt XFX . Szombaton vehetem át
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz Havajava #9153 üzenetére
Megmondom a frankót eszembe sem jutott volna cserélni a Gigabyte 8800GT-t ha nem jön közbe egy családon belüli kártya vásárlás / amit nekem kell állnom / . Ezért gondoltam, hogy akkor neki adom az én karim én pedig veszek egy másikat. Itt természetesen az anyagiakon kívül nagymértékben közrejátszott az,hogy sem a procim sem a tápon nem akarom kicserélni nagyobbra így ez a kártya maradtdami megfizethető és a konfigom még ki tudja hajtani.
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz tomy_cz #9173 üzenetére
Szerintem érdemes ezt is megnézned ez még belefér a keretedbe : XFX 9800GTX 765M emelt órajel jó márka. Én holnap veszem át ugyan itt.
-
SirKero
őstag
válasz tomy_cz #9216 üzenetére
Végül is azt mondták itt,hogy a tipus mindegy kivéve a Gigabyte 1GB.-os verzió.
Az XFX márkára azt mondták,hogy nyugodtan megvehetem minőségi cucc.
Ha ráér még egy napot holnap megkapom és tudok róla véleményt mondani.Ez most jelent meg : Sparkle GeForce 9800GTX+
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Nos meg van az új kari XFX 9800GT+ 765M. Eddig nem vágtam magam hanyatt a teljesítményétől
Az eddigi Gigabyte 8800GT -m a3D Mark 2006-ban 12 000 pont az új kari 12 600 pont!!
E 4500-as procim van 3Ghz-en járatva. A kártya nincs húzva.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz Havajava #9284 üzenetére
Szerintem csendesnek mondható nekem fejmagasságban van a gép de így sem zavaró.
Nem lehet,hogy proci limit miatt kapok ennyi pontot? Az E4500 3Ghz-en teljesen ki tudja hajtani ezt a karit?Kicsit húztam rajta 780/1150/1886 de így még kevesebb pontot adott[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Ez a legjobb eredmény eddig : 12 740 pont. Hol tudnék megnézni egy 3DMark 2006-os listát amin a 9800GTX+ kártyák eredményei vannak?
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
válasz SSJPeter #9308 üzenetére
Nincs egy hónapja hogy telepítettem a rendszert de újra rakom mert nagyon kíváncsi vagyok az eredményre
Eddig csalódás mivel a 880GT ugyan ezt az eredményt hozta!!Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
-
SirKero
őstag
Köszi a hozzászólást.
Minden 9800GTX+ 55 nm-es? Mert az enyém 65 nm-es.65nm A húzhatóságáról annyit,hogy alap órajelen adta a legtöbb pontot ahogy elkezdtem egy kicsit piszkálni mindig kevesebbet adott.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz Dark KillerX #9328 üzenetére
Én is proci limitre gyanakszom mivel alapon 2,2Ghz. 98.. pont jött ki amikor felhúztam a procit 3Ghz-re egyből felment a pontszám 12740-re. 800Mhz. tuning több mint 20% gyorsulást jelentett. Az a gond,hogy a procim nem tudom tovább húzni mert a memoriák nem birják. Ez felett már nem indul be a gép. Vantage nem fut XP-m van. Bocs de nem tudom mi az a nativ felbontás LG W 2242T monitorom van 1680X1050 felbontásban használom.
-
SirKero
őstag
Hali!
Nekem XFX 9800GTX+ 765M karim van és azon 65nm-es technológiával szerelt cucc van.
Lásd itt: [link] .
A GPU-Z és az Everest is 65-nm-nek látja. Szerintem mindegyiken az van bár lehet,hogy tévedek[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Igazad van mea culpa sőt maxima mea culpa !! Ezt elnéztem egy cseppet valóban rossz a link. Persze a típust bezzeg jól írtam be Nekem ugyan ez a karim van mint a tiéd / a negyedik a sorban / [link] tehát akkor 55 nm-es? Érdekes azért,hogy még a gyártó honlapján sincs feltüntetve a gyártási technológia vajon miért? Sőt én bárhol néztem a specifikációkban sehol nincs feltüntetve.
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
válasz Lacika001 #10117 üzenetére
Egyébként mi a különbség a 65nm és az 55nm között. Azt gondolom,hogy egy fejlettebb technológia de mi mit veszünk észre rajta?
Ja találtam egy leírást igaz a kisebb XFX 9800GTX+ -hoz ami 738Mhz-es ebben ezt irja a mag méretére :
Physical
Form Factor - Graphics Card
In The Box - GeForce 9800 GTX+
Dimensions - 2.67 cm (W) x (D) x 3.8 cm (H) - Weight
[link][ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Na itt a teljes bizonyosság / valószínüleg / [link]
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Hali!
Lecseréltem az E4500 prockóm egy Q6700 -ra!!
Ennyit dobott rajta: XFX 9800GTX+ 765M A kártya alapon van a proci 3,2Ghz-re húzva.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz Lacika001 #10149 üzenetére
Hali !
Csináltam még egy tesztet ebből talán jobban látszik,hogy több progi is más más órajelűnek látja a procim. A CPUZ azért írt 2,4 mert akkor mát visszavett az alaplap takarékosra de most látszik a valós órajel. [link]
Ez a teljesítmény szerintem most bármire elég[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Hali!
Nekem az XFX 9800GTX+ 512MB 765M kártya van meg és meg vagyok vele elégedve. jelenleg bármilyen játék szépen fut vele. 3Dmark 06 15503 pont alapon. Lásd 10155 hsz. Most ba 181.22 driver van rajta de előtte a 181.20 is ment rajta minden gond nélkül.[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
-
SirKero
őstag
XFX 9800GTX+ 765M tulajdonosokat kérdezném. Kinek mennyi + sikerült kihozni a kártyából mert nálam ha csak egy kicsit is meghúzom már kevesebb eredményt produkál mint alap órajelen.
-
-
SirKero
őstag
-
SirKero
őstag
Hali!Elméletileg teljesen egyforma a videó kártyánk XFX 9800GTX+ 765M DE: a GPU-Z szerint nálad a Pixel Fillrate: 13,5GPixel/s addig az enyém: 12,2GPixel/s valamint nálad a Texture Fillrate: 54,1GTexel/s nálam pedig 49,0 GTexel/s. Valamit állítottál rajta vagy alapból ilyen. Én ha csak egy kicsit is húzok a GPU Clock értéken már kevesebb eredményt kapok nálad meg szépen meg van rángatva minden úgy látom. Egy q6700-as proci van a kártya mellett tehát elméletileg semmi akadálya nincs egy ettől jobb eredménynek: [link]
-
-
SirKero
őstag
Próbáltam apránként pl. 10 Mhz. de egyből kevesebb eredményt adott a legkevesebb húzásnál is. Kissé melegszik is folyamatos játék alatt eléri a 70 fokot is pedig alapon van szinte.
-
SirKero
őstag
Majd reggel / mert ma már holnap van / próbálkozom az Expert-el hátha ki sül belőle valami. A procit még simán lehetne húzni de azt a tanácsot kaptam,hogy 3,2-3,4 Ghz. felett ennél a prockónál már egy izmosabb hűtés szükséges mint a jelenlegi TX2. Olyan 4Ghz. környékére simán fel lehetne húzni a mostani / 3,2 Ghz.alap feszen megy / és akkor a markos eredmény is javulna még szépen.
-
SirKero
őstag
Na kipróbáltam at Expert Tools progit is de az eredmény ugyan az. A legkisebb tuning után már kevesebb eredményt produkál a kártya.Kivétel a memória az mehet 1200Mhz-ig és így van egy kis javulás. Ezt követően bármit emelek rögtön csökken a teljesítmény. XFX 9800GTX+ 765M kártyáról van szó ami állítólag nagyon jól tuningolható
-
SirKero
őstag
Bakker tök egyforma a kártyánk akkor hogy a fenébe lehet ekkora különbség a kettő között tuning illetve nálam anti tuningban
Csináltál vele valamit mármint másik jobb hűtés vagy valami?[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Lehet hogy marhaságot kérdezek de hátha nem. Lehet-e biost frissíteni a VGA-n és ettől változhat-e a tuningolhatósága / ami jelenleg nulla / . Ha igen egy leírást vagy linket kezdő számára is érthetően tudna-e valaki dobni? XFX 9800GTX+ 765M.
-
SirKero
őstag
válasz GegeWarrior #10465 üzenetére
Ha megnézed ezt (#10122) a hozzászólásom szerintem választ kapsz a kérdésedre,.
-
SirKero
őstag
Viszont azt nem értem ha a " Az eddig 65 nm-es gyártási technológia helyett erre a kártyára már átdolgozott, 55 nm-en készülő G92-es GPU-t szereltek.Jó esetben a kártya fogyasztása is csökkenhet, igaz, a pluszos változat magasabb órajelen, 675/1688 MHz helyett 738/1836 MHz-en üzemel". Akkor az én gtx+ kártyámra miért ír az everest és a gpu-z is 65 nm-t.
[link][ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Szerintem az,hogy az első képen nem mutat gpu hőmérséklet értéket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest