- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Ezt a hülyeséget Neked ki mondta?
Az Abu féle propaganda ennyitre hatásos lenne?Az XFX oldalán 12 féle GTS250 van, innen tudod kiválasztani melyik is a tiéd:
[link]Gondolod, ha az XFX megszakítaná az NV-vel a kapcsolatott akkor csak a Te kártyátad veszi le a honlapjáról és a többi kb. 80 tipust meg fennhagyja?
Ugyanmár....
////
Szivesen mutatok GTS250 vantage eredményt, ha megmondod miért van rá szükséged.
-
odorgg
addikt
-
békornél
csendes tag
válasz rup1u5 #14147 üzenetére
nem volt a kártyához átalakito. két félével is próbáltuk. egy MSI félével, és egy másikkal. az msi ben kevesebb tű van a másik pedig fullon van tűkkel. de a dvi kábelemen egy harmadik féle tű elrendezéssel találkoztam.
tudja valaki hogy miért vannak különböző "tűzésű" dvi átalakítók ? -
9950es
aktív tag
Szerintem bármelyik GTS-t fel lehet húzni addig, SLI-be nálam 785 öt (gyári 756) mennek. De mostmár a shaderét fogom piszkálni inkább ha aztmondjátok azt kell, az gyárilag nálam 1836, EVGA superclocked.
Ja és akarok venni egy harmadikat Szóval 9800GTX 512 / GTS250 kéne.
[ Szerkesztve ]
120 fps or GTFO :D
-
odorgg
addikt
Ahogy nézegettem nemnagy külömbségek vannak a huzott 9800GTX-ek és GTS 250 közt.
Tehát alapon sem lehet túl nagy a külömbség. Azmeg hogy a vántégba esetleg 500 pontal több vagy kevesebb van, játékban nemoszt nem szoroz, ráadásul egykis tuningal orvosolható. Hamár 250-esre cserélik a karid, akkór arra törekedj inkább hogy valami normális hűtés legyen rajt, és 1Gbos legyen ha lehet. Amugy felvázólták már az alternatívákat?Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
GAbre
veterán
válasz 9950es #14161 üzenetére
Jó csak te se nagyon szeretnéd szerintem,hogyha cserélnék a cuccodat,és rosszabat kapnál,mégha kicsivel is...
Alternatíva 1enlőre nincs,mégcsak a viszonteladóhoz kerültek vissza.
Csak ahogy nézem,azt kell adniuk,mivel 100e Ftos nvidiát úgyse adnak
Lehet a sima 9800gtx-ek annyit érnek,de az enyém majdnem a legjobb volt(csak 1 nagyobb volt nála)[ Szerkesztve ]
-
-
GAbre
veterán
válasz odorgg #14164 üzenetére
45ezer körül vettem anno 3 éve...(és jó olcsón szereztem,mert rá fél évre is 50 alatt nem olt...
De nekem ez kissé gyanús,szerintem a fajtájához hasonlóra kell cserélniük...
De nagyker és kisker között nemtu'om mi a különbség.
Majd felhívom jövőhéten az 1ik jó kis üzletet,és megkérdem tőlük a pontos infót...
fsb:
A volt karim órajeleit leírtam,mint mondtam az a második legjobb kari azon kívül csak 1 másik készült 785ös magórajellel aszem.[ Szerkesztve ]
-
zaki1
tag
HALI. Megvettem a left 4 dead első részét ,az érdekelne hogy valaki játcot e már vele,berakom a dvdt telepítés helyett egy steam nevű progi jön be és nem tudom telepíteni a játékot ,mit kell beírni a steambe hogy feltelepítcse a játékot? (lehet hogy jobb lett volna letorentezni a játékot mint az eredetivel sz..ni ,a crysys warhead sokkal egyszerüb volt felrakni?)
-
-
Vangelis
félisten
Üdv srácok!
LCD tv -s topikban már próbálkoztam de nem jött össze.
Van egy JVC 82cm es LCD-m ami rádugtam HDMI vel egy gainward 9800gt 1gb vga ra és nem engedi alapból a 1366*768 as felbontást.. ugyebár a többin viszont xar a kép.
Ha manuálisan beállítom az adott felbontást akkor a tv-n elmegy a kép
Nem próbáltam még eddig talán csak egyszer akkor egy integrált HDMI-s lappal azzal uugy emlékszem nem volt ilyen gondom, de most nem tudok rá jönni a megoldásra.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Kris87
aktív tag
Sziasztok!
Géptakarítás közben akadt meg a szemem azon, hogy a gts 250 kártyámhoz kapott Y tápkábel kicsit hiányosan fest. Szóval nincs meg a 3*12V és alatta 3*föld, a 3*12V-os pöckök közül a középső hiányzik gyárilag. Ennek lehet valami jelentősége?
Ilyen egész pontosan:
A kártya pedig ilyen.
-
SSJPeter
őstag
Hmm.
Nekem is ilyen problémám volt és pont egy XFX kártyával.
Nem biztos,hogy hardveres hiba mert nekem ezt csak azután kezdte el csinálni miután Vista-t raktam fel az XP helyére.
XP alatt nem csinált ilyet.
Sok driverrel kipróbáltam de végül tökéletes nem lett így hát eladtam a kártyát.
Ha visszadobják a gariból annyit csinálhatsz,hogy sok driverrel kipróbálod hátha valamelyik jó lesz vagy felrakod a Win7-et hátha az megoldja.Mindenesetre nagyon sokan küszködnek ilyen hibával és nem csak NV-vel hanem Ati-val is.
Ezt a fórumot akkor találtam amikor megoldást kerestem és itt az a többségi vélemény,hogy ez vagy a driver vagy az OP rendszer hibája.Kékhalál akkor van ha nem válaszol és nem áll helyre...
Amúgy az én kártyám gyári OC-s volt valószínű az is bekavarhatott és azért volt instabil de ha a tied alapórajelen csinálja ezt akkor lehet kártya hiba is de ha peched van nem fogja produkálni ezt a bevizsgálás során...más környezetben,más OP rendszerrel.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
papaizsolt
tag
válasz Kris87 #14176 üzenetére
ha rossz lenne a kábel akkor nem menne a kari ,fagyna stb.. , van a tápon hat tűs csatlakozó (pcie kártyákhoz ) na olyan keress az nem kell az Y kábel .
de valószínű hogy jó az a kábel mert akkor else indulna a kártya hűtése ha nem kapna áramot ,akkor márt megdöglött volna,de ha indul a vga hűtés akkor nincsen baja
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
válasz SSJPeter #14177 üzenetére
Vistán annyit tudta tenni,h ráraktam 1nagyon régi n drivert,akkor is csinálta.
Win7 alatt csak a legujjab whql meghajtó volt,de ott is csinálta.
az órajelekt meg lejjebbvettem msivel mert úgyvettem észre,h azzal kicsit késleltetni lehetet a dolgot.
De végül tök alap órajelen is halt.Avatar
-
Biga123
addikt
válasz papaizsolt #14178 üzenetére
Nekem a giga 250-esem ment + betáp nélkül is..
Igaz csak low módban,, és a hűtés is ment..
de mindjárt kipróbálom a twin fozr-t is..[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
SSJPeter
őstag
Hát igen sajnos végül is én is eladtam a kártyát mert én sem tudtam megoldani a problémát.
A processzor amúgy húzva van vagy az is alapon megy?
Mert egyesek szerint az is bekavarhat sőt még memóriahibára is fogják de senki nem tudja biztosra,hogy mi okozza ezt.
XP alatt is csinálta ezt?Valószínű amúgy ha veszel egy másik kártyát megszűnik ez a gond.
De még az is lehet elég lenne rajta bios-t cserélni ha van frissebb.
Ha visszadobják a gariból próbáld ki azt is.[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
GAbre
veterán
válasz SSJPeter #14182 üzenetére
Xp-t legalább 3 éve nem használok,kivéve a munkahelyi gépemen.
Holnap jön/megyek az új karimért.Majd akkor tudok rájönni,h valóban a kari volt-e.
Habár azóta került bele 1 használt szar.
Azzal eddig nem volt semmi gond.
Procim igaz,h húzva van,de őt úgy húztam meg,h feszemelés nélkül.
És már vagy fél éve megy hibátlanul.
Én is olvastam ezekről a hibákról.
Túl koszos,pasztahiba,táp,memóriahiba.
De 1 rohadt megoldást nem tudott senki...Avatar
-
Storms
őstag
Nekem egy Galaxy 9800GT 512Mb Low Power van LINK külön tápcsati nem kell neki. IDLE 37 fok. 550az alapórajele a GPU-nak 750-en is stabil Ez a vga igy milyen ATi kártyának felel meg? Előtte 4850-em volt de nem érzek különbséget...
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Winner_hun
titán
Ennek mennyi a kb. reális ára?
BFG 9800 GTX+ 1GB 256-bit GDDR3► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #14187 üzenetére
No ahogy nézegetem az árakat akkor 20k körül már kapni 9800 GTX-et. Viszont semennyire nem vagyok már otthon a VGA-k terén, azt se tudom mit lenne érdemes venni és mit nem. 20k körüli összeget szánnék rá.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
fsb1000
nagyúr
válasz Winner_hun #14187 üzenetére
18-24K kortól és gartól függöen.
SzerK:
A 20K ok, és ennyiért ez a legjob, mert GTS250 csak drágábban van (és majdnem ua.)[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz Winner_hun #14191 üzenetére
Physx-t mindegyik gtx verzió tudja. A gtx és gtx+ között ha jol tudom csikszélesség külömbség van.
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz Winner_hun #14191 üzenetére
GTX+ elvileg az újabb G92b GPU-val szerelt ezért a ref. alapórajele kb. 10%-val magasabb.
(GPUz nem jelzi....)Más különbség nincs.
Én a GTX+ venném, ha közel egy árban vannak. Gyak megegyezik a GTS250-vel. -
Biga123
addikt
válasz papaizsolt #14181 üzenetére
A mostani MSI se megy + betáp nélkül...
Gondolhatod mennyire meglepődtem mikor elfelejtett betáp kábelnél felállt a rendszer,,---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
skory
csendes tag
Sziasztok!
Némi segítségre lenne szükségem. Nemrég kaptam egy gépet, bele pedig egy 9800GT-t. Egy ideig vígan ment minden, de aztán elkezdett problémázni a gép, úgyhogy kiszedtem alóla a Win7-est és felraktam egy XP-t. Az el is ment egy darabig, de pár napja felraktam a The Witcher nevű játékot, ami alatt fogta magát és a képernyő szétesett, összecsavarodtak a textúrák, mindenfelé ilyen-olyan színes négyzetek járkáltak, aztán ki is fagyott. Ezután pedig minden játék ugyanezt produkálta, hol azonnal, hol 5 perccel elindítás után, hol durvábban, hol enyhébben, de kb. mindegyik. Úgyhogy újraraktam az nvidia legújabb driverét, de azzal is ugyanez volt a gond. Tegnap újrahúztam a gépet, és kapott telepítőlemezzel raktam fel a vidikártyát, semmi változás, aztán ismét az nvidia oldaláról szedett driverrel, ugyanaz. Mi lehet a gond? Hibás a kártya? Nem igazán tudom, mit tudnék még csinálni sajnos
Segítséget előre is köszönöm. -
skory
csendes tag
Na. Azóta kerestem valami kártyatesztelő progit (megelehetősen laikus vagyok a témában) és leszedtem a FurMarkot. 2 percig és 35 másodpercig bírta a kártya 53 FPS-t hozott, 73 fokra melegedett fel amikor szétesett a kép. Ennyit volt időm megfigyelni, mielőtt lefagyott (nem igazán tudom, mit kell még nézni a bal felső sarokban, meg azt sem, hogy megfelelő ez a progi), úgy érzem, nem szabadna széthullania a képnek. Ez már azt jelenti, hogy a kártya hibás? Vagy szoftverrel van gond? Még mindig az Nvidia legújabb drivere van alatta. A válaszokat előre is köszönöm.
-
GAbre
veterán
Sokmindent nemtudsz csinálni,úgylátom sokfajta driverrel próbáltad,akkor azokba nincs gond.
A táppal lehetnek gondok esetleg sztem.(amit kétlek)Vagy sok kosz került a kártyába.
Próbáld ki 1 másik gépben,és ha ott is csinálja,és még garis a kártya,akkor vidd vissza.
Ha nem akkor újat kell venned.
1 videókártya biosztfrissítést esetleg lehet rajta csinálni,de nemsok reménnyel kecsegtet.Avatar
-
skory
csendes tag
Még garis kb 3 évig, de sajnos másik gép nincs nagyon a közelben, amibe át tudnám rakni. A legfőbb dolog ami foglalkoztat, hogy mitől mehetett taccsra? Esetleg túl sokat nyomattam? Olyan kb napi 2-3-4 órát játszom (nem minden nap) ilyen company of heroes szintű gémekkel. Lehetséges, hogy ennyitől megadja magát? Általában szoktam tisztítani gépem, töredezettségmentesítés, ilyesmi. Sejtem, hogy ezek elég naiv kérdések, de meglehetősen zavar, hogy egy ilyen új cucc csak úgy elromlik, illetve nem működik rendesen. Ami még kérdésem, hogy a 73 fok normális e, illetve nem lehet e a táppal valami gond, valamint hol tudom megnézni, hogy milyen táp van a gépben? Everesten nem találtam meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest