- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Tudom nem ide kellene beírnom,de ha valakit érdekel neken van eladó 7900GT!
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
törölt tag
-
Soak
veterán
válasz #96302336 #4959 üzenetére
Nem tudom , de szerintem az igazi oka ,hogy annyival jobban teljesit mint mondjuk az AMD FX sorozata ,hogy jóval gyengébb kártyát is felhúz egy erősebb szintjére , gondolom nézted a 4000 valamennyis pontszámot csak a CPUra ,bár ezt nem érzem fairnek mert aki ilyen szinten üzi ezt a ''sportágat'' nem hiszem ,hogy nehezére esne beszerezni egy ilyen procit plus lapot alá, és ugye mindig a lehető legjobba keresik erre a célra, most per pill ez a legjob rá tehát persze ,hogy ezzel tolná mindenki...de azért ''normál'' procikkal is vannak elég brutális eredmények
-
Boboka
tag
Szevasztok az lenne a gondom hogy most vettem egy daewoo 17'' os tft-t és nem kap jelet a vga-ról.(7900gt)(ezt írja ki a moncsi...) Setupba még be tudok lépni de ahogy bejönne az asztal fekete lép...
Mi lehet a gond??? Ja és nem dvi-n van rákötve...
Tudom nem ide kéne írnom de pang a tft topik... -
törölt tag
Az előző monitorodat milyen képfrissítéssel használtad?
Úgy tűnik, hogy túl magas frissítést kap.
Csökkentett módban indítsd a gépet, ott távolítsd el a monitort az eszközkezelőből, állíts pl 1280x1024hz-et, vagy 1152x864-et, mert ezeken a frekiken az xp biztos, hogy 60 hz-en indít.
restart gép, és reménykedni, vagy, ha van másik monitor, akkor egyszerübb, start a gép vele, és a frissítést vedd vissza 60Hz-re, majd dugd rá a tft-t, és nézd meg, hogy van-e kép. -
Boboka
tag
elvileg ezt csinálhatja driver???? mert nekem beta driver van fenn...
valaki ötlet... -
-=shitty=-
aktív tag
helloka! tud valaki nekem adni egy kódot a 3Dmark06-hoz? mert ker valamit kicsomagolás elött!köszi all!
-
Boboka
tag
válasz -=shitty=- #4975 üzenetére
guru3d oldalán fent van... amikor letöltöd ott van...
de (''66guru3d.com68!'') de a guru3d.com-ról töltsd...
a macskapiszok vagy benne van vagy nincs erre már nem emlékszem...
de a zárójelet be ne írdddddd
[Szerkesztve] -
M3kk
őstag
. . : http://mekk.homeip.net/ : . . : http://www.hwbot.org/user.do?userId=5288 : .. "well this is a nice way to cool the hardware, but... but.. how you can play games if you need one hand to poor LN2?"
-
TothMG
aktív tag
Tuningolni szeretném a vga karimat, de a ramokat csak 800-ig engedi a csuszka felhúzni.
Tud valaki valami megoldást, vagy hogy hogy kell ezt csinálni.
Eddig atim volt és ott az ATITOOL ezt megoldotta: Itt is kell valami sedégprogram, vagy van valami trükkje.Tévedni emberi dolog, megmondta a sündisznó is.
-
Pipiripi
senior tag
ehhez is jó lesz az atitool
[Szerkesztve] -
TothMG
aktív tag
Nekem ehhez nem megy az ATITOOL
Még egy kérdés. Szerintetek érdemes emelni a pci-e frekijét, és ha igen mennyire.
Nekem tuningolva van a proci ezért a pci-e freki fix 100. autora nem tudom állítani a magas tuning miatt.
[Szerkesztve]Tévedni emberi dolog, megmondta a sündisznó is.
-
M3kk
őstag
-
robisz
senior tag
Akinek nincs SLI-je és hozzám hasonlóan halálra idegesíti,
hogy az új nvidia driver erre minden újraindításkor ''SLI has been diabled''
üzenettel figyelmezteti, annak itt a megoldás...
Ezt kell benyomni a registry-be:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak]
''NvCplEnableMultiGPUConfigurationPage''=dword:0 -
TothMG
aktív tag
Felemeltem a pci-e frekit 115-ig minden gond nélkül a rendszer stabil és mostmár a tesztek is futnak. Kérdés van-e értelme a pci-e frekvencia emelésének. Vagyis ad teljesítménynövekedést, vagy vegyem vissza alapra?
A NFSMW-ben vannak akadópontjaim. Minél jobban tuningolom a vga-t annál jobban akad, mintha nem töltené be időben a pálya következő részletét. Másnál is jelentkezik ilyen?
[Szerkesztve]Tévedni emberi dolog, megmondta a sündisznó is.
-
rétisün
veterán
(ha jól emlékszem) volt erről szó már régebben, az valami játékbeli hiba, mert ugyanugy csinálja 640x480-ban is, mint akár 1240x1024-ben. bár valaki azt is irta, hogy az utolsó nvidia driverrel nem csinálja (pontos verzió most nem jut eszembe)
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Soak
veterán
a pci-e freki emelése csak igazán extrem tuningnál számit a sebességben, itt csak a stabilitásban van szerepe.
a Most wanted meg egy nagyon rosszul megirt játék ,tele hibával azon ne csodálkozz ha ilyet produkál,mondjuk nálam nem müveli, alapon probáld meg ,hogy megy e mert rétisün amit mond abban lehet valami mert nekem is rémlik valami -
Soak
veterán
OFF/
Sorry ,hogy ennyire off vagyok de most nézem ,hogy mindjárt eléri a topic az 5k-s álom határt , jó ez a sorozat
ON/ -
TothMG
aktív tag
Ha valakit érdekel megjelent a 84.63 ForceWare. Ma
Tévedni emberi dolog, megmondta a sündisznó is.
-
TothMG
aktív tag
Ha jól olvasom a dolgokat, akkor a 91.31 és a junius 29-én megjelent 91.33 ForceWare az béta driver.
A legújabb hivatalos driver az ami ma jelent meg ez. 84.63
hogy mi igazából a különbség azt nálam okosabbnak kell megmondania.
Elméletileg a hivatalos végleges driver stabilabb mert jobban tesztelt.Tévedni emberi dolog, megmondta a sündisznó is.
-
Face8814
őstag
Egyetértek. Nekem is jobb a korábbi verzsön.
Ezen a hibán kívül az új driverrel texturahibák jelentek meg CS 1.6 közben.
Gondoltam magamba ilyen nem lehet, de kiderült hogy mégis. Aztán gyorsan újra visszaraktam a 84.21-et!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
TothMG
aktív tag
A 91.31 javította a NFSMW hibáit.
A 7900GT biosat megnézte már valaki? Nem lehet feljebb vinni a feszültséget a GTX szintjére?Tévedni emberi dolog, megmondta a sündisznó is.
-
tomta
tag
Na enyém az 5000-dik hozzászólás!
És hogy szóljak is hozzá valamit:
A legrosszabb tuningpotenciállal rendeklkező 7900GT példány valószínüleg az enyém:
- core 520
- mem 1400
Ezen értékek felett villog a tft monitor vagy széthullik a kép és csak a reset segít.
(coolbits,Z-Tweaked, atitool, rivatuner, powerstrip) mindegyiknél.
szóval én vezetek egyenlőre ebben a ''versenyben''
[Szerkesztve] -
PPSH
őstag
hy emberek valaki nem tud olyan helyet ahol hasznalt inno3d 6800gt kartyamat beszamitjak uj 7900gt-be,mert mar szerretnek valtani pcix-re es ezt csak ugy tudnam megtenni ha be tudnak szamolni a kartyamat.
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
Soak
veterán
-
MODERÁTOR
Folytassuk itt: [link].
A témát zártam.
Köszönöm.Xiaomi 13T
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest