- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Foxi
senior tag
válasz LeslieG Jr. #2850 üzenetére
Bios csere=halottnak a csók. Azon gondolkodom, hogy lehet-e valahol nézni a pci express busz feszét. Mert mivan ha nem kap elég áramot a kari? És valahogy jobban örülnék egy alaplap hibának, bármily hülyén hangzik is.
-
Mr_Vercetti
őstag
Omega driveret mennyire ajánljátok ehhez a kártyához?
-
LeslieG Jr.
őstag
Én még a tápocskára gyanakszom. Az a táp van benne ami az adataidnál van beírva? Milyen idős ez a tápoldat?
És arra van lehetőséged hogy másik táppal megnézd? Csak hogy kizárjuk ezt is a sorból.
[Szerkesztve]CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Foxi
senior tag
válasz Mr_Vercetti #2852 üzenetére
Eléggé negatív tapasztalatokat olvastam az nVidiás omega driverekről. Meg elég régiek is, de lehet csak én nem találtam őket A Z[link]-Tweaked viszont erősen javallot
-
Foxi
senior tag
válasz LeslieG Jr. #2853 üzenetére
A moha még kihajt benne. Az a táp van benne, olyan 3/4 év körül lehet. Súlyra nem túl sok, nem a minőségibb széria szerintem .
#2855 Pontosan én se tudom. Valami kis csapat neki ült és buherált az eredeti driveren. 3dmarkra biztos jó De játékok alatt se lehet rossz, de erről kérdezd LeslieG-t mert én nem jutottam el a rendeltetésszerű használatig...
#2853:A hétvégén biztos nem Utána esetleg egy Thermaltake 480-sal, de ez se biztos sajna.
[Szerkesztve] -
LeslieG Jr.
őstag
válasz Mr_Vercetti #2855 üzenetére
Szia!
Az a Z-Tweaked amit Foxi kolléga ajánlott az nVidia vidkártyákhoz való driver neve. Amúgy ez is egy ForceWare driver mint amiket az nVidia vidkártyákhoz készítenek, csak ez egy MOD-olt(modósított) driver. És jelen pillanatban a legjobb ahogy itt látom a fórumban.
[Szerkesztve]CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Mr_Vercetti
őstag
válasz LeslieG Jr. #2857 üzenetére
Ok köszi
-
Collector19
tag
Sziasztok!
Kéne egy kis help Nemrég vettem egy Inno3D 6600 GT-t AGP-set és kipróbáltam hogy lehet e rajta húzni egy picit, szal vettem rá egy Zalman vf700 Cu hűtőt, de az overclockingban nem lehet húzni, mert valamiért abbahagyja a húzást. Ha manuálisan állítom be akkor hibát talál, és ha visszaállítom akkor is. Még soha sem volt Nvidia-m és nem értek hozzá. Vagy van erre valami spec progi? Plz segítsetek előre is köszi. -
Foxi
senior tag
válasz Collector19 #2859 üzenetére
A progi neve Rivatuner. [link] itt megleled, hogyan kell használni és le is töltheted.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
X800 pro topicba nincs 1. hsz
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz Collector19 #2859 üzenetére
Ahogy Bobbacsi mondaná: ''Nézz be az oldalamra'' : [link] És ott a Rivatuner progival lehet ilyen dolgokat művelni.
És Foxi ismét nagyon aktív! És itt van Bobbacsi is.
-
Foxi
senior tag
válasz LeslieG Jr. #2863 üzenetére
Ha másra nem erre jó a kari szenvedése. Sok lett a fölös időm ráérek válaszolgatni
[Szerkesztve] -
Foxi
senior tag
válasz Collector19 #2865 üzenetére
Csak nehogy megsüsd szegényt
-
Collector19
tag
És melyik drivert ajánljátok hozzá? Bár tudom hogy ez konfig függő, de sztetek melyik a legjobb?
Vagy próbálgassak egy párat aztán nézzem meg melyikkel megy a legjobban?
Bocsi ha hülyeségeket kérdezek, de nyeem volt még Nvidiám, de sztem ezután csak az lesz -
Bobbacsi
veterán
válasz Collector19 #2867 üzenetére
Játékokhoz a legujabbat .Teszthez a ZTweaked 82.12-öt
[Szerkesztve] -
Foxi
senior tag
válasz Collector19 #2867 üzenetére
Az se rossz ha próbálgatsz de ajánlott a 78.01, 81.95 és a Z-Tweaked [link].
Bobbacsi résen volt
[Szerkesztve] -
kavicssli
addikt
válasz Bobbacsi #2868 üzenetére
Gondolom olvastad a hsz mat hogy az SLI elég gáz ezzel a driverrel hátha javítanak rajta!Amúgy mit írnak róla mert azt nem tudtam megnézni!
Valaki nem akar venni még egy karit a gépében hogy ne csak egyedül legyek mint SLI-s!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz Bobbacsi #2868 üzenetére
Gondolom olvastad a hsz mat hogy az SLI elég gáz ezzel a driverrel hátha javítanak rajta!Amúgy mit írnak róla mert azt nem tudtam megnézni!
Valaki nem akar venni még egy karit a gépében hogy ne csak egyedül legyek mint SLI-s!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
Bocsi a 2 hsz-ért csak sz@räkodik a VODA!!!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Collector19
tag
Thx még egyszer hétfőn kipróbálom őket! Thx
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz Flashget #2879 üzenetére
Tele van a púpod? Mi vagy Flashget? Egy puputeve vagy Quasimodo? Nálad amúgy is X-akta ezzel az új konfiggal is. Az a lényeg hogy jól menjen!
Én is nézni fogom ezt a Invasion (Rejtélyek Városát - jól lefordította a magyar), mert én is megnéztem már angolul. Csak hogy borzongjak a szinkronon.
-
Collector19
tag
Hli!
Még az a kérdésem lenne, hogy haverom is vett 6600 Gt-t és neki zsír új az egész gépe, de mikor telepíteni akarja a windowst akor kiírja hogy egy vga852.fon-fájl hiányzik és a telepítés leáll. Bár nem hiszem hogy a kártyának van baja, de nemtom. Tudnátok nekem (neki) segíteni hogy mi lehet a problem? Én még ilyen hibával nem találkoztam... -
Foxi
senior tag
válasz Collector19 #2883 üzenetére
Nem a cd hibás? Korábban is csinálta uagyanazzal a cdvel?
-
C^^
őstag
válasz Collector19 #2878 üzenetére
Szerintem Z-Tweakeddel is játszhatsz. Énis mióta kipróbáltam nagyon jóba vagyok vele.
Érezhetően gyorsabb és Jobb fps-eket produkál. -
C^^
őstag
válasz Collector19 #2885 üzenetére
Az is lehet hogy a cd allergiás a configra. Furán hangzik de nekem is volt ilyen, hogy egy install CD nem ette a gépem. LOL .... Próbáljátok meg 1 másikkal sztem.
-
C^^
őstag
válasz Collector19 #2888 üzenetére
ÉN sajnos láttam sőt tapasztaltam is azért mondom
-
C^^
őstag
válasz Collector19 #2890 üzenetére
Nm. Amúgy az adatlapodon a configodat is átírhatod 6600Gtre, hamár az aláírást megtetted
DoD-Source amúgy szépen fut rajta ? Me akkó Beápdételem, me állítólag a Valve most a hl2- accountosoknak ad 120 óra inygyé gémet -
Collector19
tag
Jaja tényleg el is felejtettem Faszául megy rajta a DoD Source. 1024ben aliashing nélkül minden fennt megy 60-70 fps-el. De ha kiveszem belőle a füvet stb akkor a legrosszabb az 74fps volt asszem. Nemtom én hallottam hogy volt vagy két hete egy ingyenes hétvége, aztán lehetett nyomni. Erről nem hallottam...
-
Foxi
senior tag
Nem erőltetem már ezt a vacakot. Már 2d be is vacakol 3,5 desktop egymáson durva picit. Ebből jó darabig S3 virge lesz azthiszem. Csak legyen meg a borda
-
C^^
őstag
válasz Collector19 #2892 üzenetére
cs2.hu-n volt 1 cikk erről, majd utánanézek pontosan azért kösz az info-t.
Csak mondjuk az én AGP-s karim nem szereti a High Dynamic Rage-t de majd ha lehet huzni, ha lesz másik hűtő. (meg ugye AGP-s de jó ez ) -
AMD!4ever
őstag
Jó reggelt minden boldog 6600gt tulajnak!! Átvettem moongoose kollégátol a napi első hsz-t Hamár a jóreggelt topikomat kitörölték a gonosz mod-ok
Szomoruan látom hogy már csak az ötödik vagyok a toplistán. felháboritóHiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
Flashget
félisten
válasz LeslieG Jr. #2882 üzenetére
Jó reggelt.
Egész jó volt a szinkron a BSG-hez képest.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Collector19 #2883 üzenetére
Nekem az új konfig esetében nem akarta, hogy IDE2 csatin legyen a dvd író...nem is települt az xp.
Realme GT Master Edition
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest