- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Docci
senior tag
szoval feltettem én is a 43.45-ös nvidia drivert
defaulton 3dmark2001 se+peccs:6808pont
45.23 mal 65xx volt
ja és semmi tuningErőt s erényt!
-
ToBeY
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #96 üzenetére
hát szerintem jobban megterheli a VGA-t 2x-3xegymás után lefutatott 3D Mark mint mondjuk 2 óra Generals... jah most tatrtok 230/470 és stabil a VGA:DD
-
Keitaro
addikt
válasz Alvin_ti4200 #103 üzenetére
ó yeah, B3D tesztet neki
[L]http://www.beyond3d.com/downloads/splintercelldemo/index.php[/L] -
ToBeY
nagyúr
hát szerintem a 2 óra C&C Zero Hour se rossz tesztnek az se valami gyemge grafika;]
-
ToBeY
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #107 üzenetére
miért ne zoomol-jak? :F
-
ToBeY
nagyúr
Elképzelhető az hogy megnéztem 3D markba mit tud a vga ment egy értéket (100FPS game 1) után felhuztam amig birta (145fps game 1) és aztán vissza álitottam az eredeti értéket és megint megnéztem de már csak a (game1 70FPS):F
-
ToBeY
nagyúr
rájöttem miért ment csak 70-et azért mert a driverben Appilcation levettem így ment 70FPSt Performanc.on ment 103FPS-t ez mondjuk nem értem jobb teljesítményen megy többet:C
-
ToBeY
nagyúr
Ha a Gef3 Ti200-at Ti500-ra akarom húzni és nem tovább csak Ti500 szintre!(240/500)akkor cseréljek-e coolert? vagy ez az Inno karesz kiviszi ezt tutira?! nem akarom hogy füstöljön a kártya.(230/460)lement a 3d mark és nem volt semmi pixelhiba összefolyás de tovább nem mertem mert nem akartam elfüstöltetni a VGA-am:)
-
mondjuk kifagy
de érdemes előtte tesztelgetni 3dmark2001-el, van benne batch (vagy valami ilyesmi) opció, amikor végigfuttatja a teszteket kb sokszor. na te is ezt csináld meg. mondjuk vAGY 15x lefuttatod az egész tesztet megállás nélkül. ha elkezd hibázni, szemetelni(tudod mi az) akkor gáz van. ennyit bír a karesz.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
-
ToBeY
nagyúr
jólvan először elkérne érni a 240/500-at,mert eddig max amit elértem zép fokozatosan mentem felfele 10-vel (240/470)volt!Az alap beállításhoz képest a game1-ben +45 FPS-t kaptam és semmi hiba:)
-
Docci
senior tag
néztem inno gef3 ti 200 hoz ventiket (a gyári borda szerintem maradhat) és amit találtam azoknak 3pin-es volt, vagyis 3 tű volt benne (3 vezetek)
az innon meg 2 tű van 2 vezetek(piros,fekete).:)
de a legjobb az lenne ha rámenne a thermaltake.
meg kell néznem hogy a többi gyárto gef3 ti 200-án 2 vagy 3 tű van
bár lehet az is hogy jo lesz rá a 3 tűs isErőt s erényt!
-
ToBeY
nagyúr
köszi az utána járást de én mindenkép addig szeretném huzni amig venti csere nélkűl elmegyjó lenne ha Ti500 szint lenne,mert hallottam olyat hogy a Ti200 on lényegében a Ti500 colere van!hogy ez mennyire lehet igaz azt nem tudom:F
-
Yutani
nagyúr
Az én Inno Ti200 128MB kártyámra rászereltem ezt a Crystal Orb hűtőt, de a fordulatszmát le kellett vennem, mert hangos volt. Így 4400 rpm körül hűti a 250-re húzott core-t, a ram 500-on teker a gyári hűtéssel. 2000+ XP-vel így 8300 pontot csinál a 3DMark2001SE-ben.
#tarcsad
-
Docci
senior tag
háthát
abit ldalán találtam silurot 2 tűs a ventije
de az msi és az asus oldalán nincs gef 3
pedig ugy tudom gef3mat az aus és az msi is gyártott
szoval a kérdés adott rámegy-e az innora a link altt találhato kütyü?Erőt s erényt!
-
Yutani
nagyúr
A chip ugyanaz, csak a Ti200-asra lettek rakva a gyengébb minőségű GF3 chipek. Ha pedig piacpolitikai okokból jó minőségű chipet raktak a Ti200-ra (mint nekem, ahol 260-on is hibátlanul megy), akkor gond nélkül mehet 240 MHz-en. Ahogy elnéztem a netes teszteket, a Ti500 kártyán is ugyanaz a hűtés van, mint a Ti200-on. De azért ha menet közben megnézed a kártya hátát, igen meleg a chip túloldalán már alapból is.
#tarcsad
-
ToBeY
nagyúr
majd holnap megnézem lessz ami lessz 240/500 on én nem akarom szét hajtani a VGA-t csak egy Ti500 akarok kihozni belőle elvieg azt is akartam venni de nem volt boltba így lett Ti200
-
Yutani
nagyúr
Mint írtam, le kellet venni a fordulatszámát. A gépemben van egy Coolink 4 potméteres előlap, és az egyik potméterrel a VGA ventijét szabályzom; a szabályzó csatlakozóján keresztül az alaplapra van kötve a cumó.
Felejtsd el a kártyára dugós verziót. Régebben megcsináltam, hogy egy ventinek átforrasztottam a vezetékeit VGA-ra dugható csatlakozósra, de a VGA-n keresztül jóval kisebb feszültséget kapott, ezért alig pörgött a venti, tehát sz*rt sem ért.#tarcsad
-
Docci
senior tag
1 kérdés:
mit jelent ez a szó:auxiliary fan
fan egyertelmű :)
de az elso szót szotárban nem találtam(kicsi van otthon)
és lusta vagyok keresni
hátha tudja valaki
thx a választErőt s erényt!
-
Jaq
tag
Van egy elado Asus V8200T5D, tehat GeF3Ti500 Deluxe kartyam, 64MB 3,6ns memoriaval. Stabilan 265/585-re huzhato, eleg utos cucc.
4xFSAA/8xAF mellett 1024*768ban szepen jatszhato a Jedi Knight 2.
Van rajta sv-in/out, vr-szemuveghez kimenet, hozza meg doboz, 7cd-nyi sw. es jatek, meg persze a vr-szemcsi.
Ha vkit erdekel, mail pls.
Elnezest az OFF-ert. -
ToBeY
nagyúr
Nah felraktam a 43.45 detonatort és derectx 9.0b és 8123 pontot ment húzás nélkűl:) szal szerintem directx volt multkor a hibás..
-
ToBeY
nagyúr
Nah 240/500 10126 pont:)
-
ToBeY
nagyúr
Ha húzás után a kártyán rajta tudom tartani a kezem és kb olyan meleg mint a testhőmérséklet szal max 40 fok az jó?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest