- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz Real_Necro #14799 üzenetére
Nekem ugyanez, ugyanúgy Gamissról, csak már február 4-én beérkezett az országba. De még sehol...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
válasz Real_Necro #14803 üzenetére
Akor irigykedhetek... Nekem semmi!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Lepeke
csendes újonc
Nagyon rossz tapasztalatom van most a GearBest-el kapcsolatban. Pont egy hónapja rendeltem egy okoskarkötőt. Mivel két hét alatt sem bírták postázni, majd jött a kínai újév, újabb bő hét, utána felvettem velük a kapcsolatot. Azt mondták, hogy a tételt visszahívták, amint jön az új szállítmány, küldik a csomagot. Újabb bő hét eltelt, semmi válasz. Írtam ma nekik, hogy egyáltalán mikorra várható az új szállítmány (miközben látom, hogy a MiBand folyamatosan rendelhető). Erre nem jött válasz, sőt, a ticket kompletten eltűnt a postaládámból. Írtam újat, kaptam rá számot, de nem jött róla visszaigazoló mail, és meg sem jelent a ticketek között. Holnap megkérdezem a kollégámat, hogyan kell a paypaltól visszakérni a pénzemet.
-
Ibis
csendes tag
LOL, a nyomkövetés feltalálta az időutazást:
2017.02.14
16:56 NLAMSE(Netherlands (Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2017.02.15
13:00 NLAMSE(Netherlands (Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad -
hpsafl
tag
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
NORBl
aktív tag
Xiaomi Powerbankot vásárolnék, de hibaüzenetet ír ki. Azt írja, hogy nem megoldható a szállítás, ha akkuról, vagy e-cigiről van szó, és a termék meghaladja a 100 cm hosszt. Nah, hát a méretkorlátozás úgy vélem nem valósul meg. Mi lehet a baj ? Valaki találkozott már ezzel a hibaüzenettel ?
-
bul07
nagyúr
Most levelezek egy dec 14-i nem megérkezett csomagról
Arra hivatkozva hogy nem kötöttem biztosítást 50% visszatérítést akarnak adniVagyis 3 lehetőséget írtak, kifizetem a 50%-át és újraküldik, 50%-át walletra teszik(meg valami pontokat is magyaráznak), harmadik meg 50% refund rendesen vissza
Nem hiszem hogy ez nekem jó, fizettem nem jött meg, és én járjak rosszul, bár ők se igazán tehetnek róla
Jöhet az újabb kör[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
meridaharcos
senior tag
Paypal-nál jelentsd be ! Ugyan ez történt velem három hete, pont ma jött a paypal döntés, hogy visszakapom a teljes összeget. Ma êppen 86 napja, hogy nem érkezett meg a csomag...
Postát is felhívtam, tn-em is van. Posta szerint csak a feladó tud intézkedni elakadt csomag esetêben...[ Szerkesztve ]
"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
bul07
nagyúr
válasz meridaharcos #14824 üzenetére
Nálam tn mentes
Írtam nekik hogy 10$+pontot elfogadok, 11.1$ helyett
Engedtem kicsitHa már tegnap tudtam meg hogy 7200Ft-os fizetés emelést kaptam
Csak az a röhej hogy bejelentve szakmunkás minimummal vagyok, eddig se kaptam akkora fizetést kézhez mint papíron, és most ugye felemelték szak minimumot így papíron 107e Ft a fizetésem, viszont az említett emelés mellet is 17e-rel kapok kevesebbet kézbe
És még ez is istenes itt helyben a semmi közepén a román határ melletAmúgy jól jellemzi a helyzetet hogy már Romániába Nagyváradra a gyári munkások innen a magyar falukból járnak ki, 3műszak és tisztán olyan 110-130-at keresnek
Tehát ennyire teljesít jól az ország hogy már Románia is vonzó munkaerő piac( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
z2solti
tag
-
WestBam
senior tag
Ha nem lehet akkor Silent pls. töröld a hozzászólásom, direkt linket nem teszek bele.
A blogomon készítettem egy kis leírást, hogyan lehet a kuponokat és a pontokat használni a gearbesten. Sok kérdést kaptam ezzel kapcsolatban, lehet itt is van olyan akinek hasznos lesz egy kicsit szájbarágósan leírva a dolog.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
bul07
nagyúr
Nem értem mit akarnak
Ezt a választ kaptam
Na de ez most mi?Thank you for your positive feedback.
After reviewing your order in detail, we have found that you haven't purchased any insurance during the check-out. Please understand that in such case we can only compensate you partially.
We will improve better in the future.
Have a nice day !
Thank you for your continued understanding and kind support.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
hpsafl
tag
Ganzo G727M-W1 ár: 12,69$ kupon: 727MGB
YUNDOO Y8 Internet TV Box ár: 129,99$ kupon: GBYDY8Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
bul07
nagyúr
válasz meridaharcos #14832 üzenetére
Lehet az lesz, megy még egy válasz nekik
Hogy úgy gondolják hogy én vagyok a hibásHa utána is terelnek akkor paypal, bár akkor a felhasznált pontokat bukom, bár úgyis van még sok amit lehet nem fogok elhasználni a törlés előtt így
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz cidalain #14834 üzenetére
Három lehetőséget ajánlottak
1, Fizessem ki a rendelés összegének a felét és újraküldik
2, 50% visszatérítés + pontok
3, 50% refund vissza a paypal-on keresztülSicc ezek nem elfogadhatóak
Erre én kértem 10$+pontokat, fizetett 11.1$+pontok helyett
Erre jöttek azzal amit bemásoltam
Válaszom hogy számomra még elfogadható összeg a 10$ kevesebb nem
Most meg is jött a válasz hogy a teljes összeget GB wallet-re teszik
Nekem ez jó, lehet megrendelem újra
Pontjaim azok még vannak annyi hogy nem hiszem hogy elfogy mire törlik
(1552 pontom van, 31$ levonás, 100$-os valamit kellene rendelnem )Egy kicsit noszogtatni kellet őket de pénz visszajött
[ Szerkesztve ]
-
=Mentor=
őstag
Gearbestről akarok rendelni egy VR headsetet, de a hozzászólásokat nézve elbizonytalanodtam, elég sok a meg nem érkezett csomag. Ok hogy a legolcsóbb bolt, de ha ennyire megbízhatatlan akkor inkább megveszem máshol drágábban a cuccost.
-
senior tag
hát sajnos nekem se mozdul ujraküldött csomagom, NL posta 8a óta item pre advised a státusz...
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
UberMutant
őstag
válasz Black Phone #14842 üzenetére
bocs, de eltart pár napig amíg kínából elér a csomagod hollandiáig, pláne ha hajóval jön
-
senior tag
válasz UberMutant #14844 üzenetére
eddig odaért hollandokhoz 4-5 nap alatt...
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Bornie127
senior tag
válasz Black Phone #14845 üzenetére
Nekem átlag 10-12 nap a hollandokig, soha nem volt még 4-5 nap.
-
senior tag
válasz Bornie127 #14846 üzenetére
értem, legutóbbi csomag itt volt a kezembe 14 nap alatt csak azért furcsálltam.
-
hpsafl
tag
Cima fixpengés kés 7Cr17MoV pengével, és micarta markolattal ár: 17.29$
XiaoMi Mi5 64GB ár: 249.99$ kupon: MI5GBXBlogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
Wendelke
senior tag
Halihó!
GB-ről (esetleg BG-ről ) tudna nekem linkelni, ajánlani valaki olyan fejhallgatót (nem fülhallgatót) ami jó minőségű, 20-30 dollár közötti. Telefonhoz lenne. Van egy 10-11 dolláros Ovleng-em ami jó basszusos, de a magas nem az igazi rajta.
Köszi!
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest