Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PR0JECTNR56

    addikt

    válasz Beholder2080 #37650 üzenetére

    Ha jól értem, akkor konkrét desktop alkatrészeket tesznek bele?
    CPU-ból egy az egybe desktop megy bele, GPU-ból ennél a gépnél a standard MXM szabványú (Dell-Alienware kooperációnak van egy új, cserélhető szabványa GPU-ra), memóriából notebook ramok. A külső tápegységek is mindig egyediek.

    A 144 G-syncről tökre lemondanék ha azon múlik.
    Nem ezen múlik, kb. amit leírtam az a minimum célkonfig amivel érdemes kezdeni.

    Illetve az RTX kártyákat nem lehetne GTX-re cserélni? A hűtés miatt kérdem. Úgy tudom ezek többet fogyasztanak és tök felesleges egy 2060nál az RTX.

    Nem érdemes lecserélni (biosoktól függően amúgy van GTX kártya támogatottság is), a hőfokaik jók, a fogyasztásuk / hőtermelésük kisebb mint a a korábbi GTX kártyáké, mindenképpen nézd meg a teszteket, Notebookcheck-en, Jarrod'sTech youtube csatornáján, notebook review idevágó fórumain.

    Barátnőmnek van most egy P751TM1-G (az én korábbi gépem) a következő konfigban:
    - i5 8400
    - 32GB (2x16) 2400Mhz RAM
    - GTX 1060 OC 6GB MXM
    - Samsung 256GB M.2 + Hitachi Travelstar 1TB 7200rpm 2.5"
    - FHD 144Hz G-Sync panel

    Hőfokokkal itt sincs gond (lassan 1 éves a gép), CPU 70, GPU 76 foknál végződik 34 fok feletti hőmérséklet mellett, trópusi klímán (szakmai gyakorlaton van Vietnamban, kellemesen izzik odakint a levegő).
    A legnagyobb "probléma" ami eddig akadt a géppel is Windows jellegű volt, az egyik update után újra kellett rakni a Realtek-es audio drivert, mert nem észlelte az Creative féle hangszínszabályzó app.
    Ezen kívül kifogástalan, bekapcsolod, teszi a dolgát.

Új hozzászólás Aktív témák