-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Van valami jó edzés tervetek a félmaratonra? Újra elkezdtem futni, és idei célnak ezt raktam magam elé. Eddig 10 km-nél többet nem futottam, nagyjából 1 órás szintidővel. Most komolyabban szeretném csinálni.
-
eddie17
addikt
válasz Danika256 #15157 üzenetére
Köszönöm a jó tanácsot.
Közben én is gondolkodtam, jó lesz az tavaszra is, igaz év végén lehet beesik egy műtét, pár hét edzés nélkül fog telni.
Órám van, még 2 éve vettem egyet, pont a futáshoz, tekeréshez.
Most még húzom fel magam, majd egy év eltelt amióta utoljára futottam, de 6 kilóméter már megy lazán. 10-es is menni fog hamarosan. Csak nem akarom egyből.
Futó kabátot már szereztem, most egy cica gatya és egy új cipő a terv. Még is csak jön a hideg lassan, és nincs kifogás a futás ellen. Igaz én egyelőre Kalenji Ekiden One-ra ruházok be, most egy Ekiden 50 van, de annak a gyöngyvászna már szakad. Ahogy olvasgatom azért a hosszú távokra jó cipő sem árt, de az most nem megoldható...
Megpróbálom akkor úgy ahogy írtad. Heti 3 futás mellette heti 3 testsúlyos edzés van most.
Vivicitta-ra már tudnom kellene lazán a félmaratont.[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Megvolt a reggeli sikerélmény, 40 perc alá akartam a 6km futást és sikerült.
Biztos a cicagatya érdeme amit tegnap kaptam barátnőmtől. -
eddie17
addikt
Ma reggeli 7 km aerob is kész. Új cipő, új futó gatya, új futó póló kipróbálva. Mind szuper.
Kérdés: úgy jó lesz edzésnek, hogy heti 4 futás, 2 aerob hosszabb távval, 2 tempó rövidebb távval. Tavaszi fél maratonra készülve. -
eddie17
addikt
Mai gyakorlásom egy órás futás 8.55 km.
Azt hittem rosszabb lesz, mert sima aerob volt. De így is 7 eleje, 6 vége volt kilométerenként. Cél egy óra alatt 10 km. -
eddie17
addikt
Új egyéni csúcs.
8.55km 1:00.14 --> 9.16km 1:00.10Sajnos az Endo kivette a havidíj nélküli részből a km időket, így meg sem tudom nézni hol voltam gyorsabb, hol lassabb...
Nem vette ki. Leglassabb 6:45 volt, többi mind alatta.
Bezzeg anno csak meg kellett venni az app-ot, de kár volt, mert már ingyenes lett, és havidíjas lett az egész.Gondolkodom, hogy benevezek a Spar Maraton 10K-ra. Addigra 1 óra alá viszem.
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Futottam egy PB 5 kilométert. Azt hittem meghalok. Hosszú távok közé egy kis sprint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest