Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcica

    Topikgazda

    Apropo csajok es klubedzes. Nyar ota edz velunk Luca,a "kiscsoportbol" nott ki. Ott 200-400m-re volt edzve,mint szinte minden fiatal atleta...melle neki meg a tavolugras is jol ment. Nyaron meg csak a tini-felnott edzeskapacitast kezdtuk kiepiteni. Ez azt jelentette,hogy az eddig heti 3db kolyok edzes helyett kapott 3db felnott edzest,azzal,hogy mindenbol le lett kicsi csokkentve (vagy a piheno novelve).Eleteben eloszor kapott olyan edzest,hogy folyamatosan futni kell :DD (10x 30mp joleso porgos 30mp laza) alig elte tul.
    Nyar vegen begyulladt a bal ITB,kicsit le lett veve a futasbol.Edzotermi erosites maradt. Szeptember vegen ugrott vissza,szepen felvette a fonalat.Ovatosan megcsinalt 4het edzest,kcsit visszrazodott. Oktoberben kapta az elso rendes terhelest,nem volt teljesen tunetmentes,de mar kezelheto allapotban volt a laba. Heti 2db edzes 800m es 200m vagy 400m ismetlesek. Melle edzotermi erosites,lab,torzs,felsotest 2nap.
    November iparosan turelmesen epitette,es decemberben felvittuk heti 3db edzesre,egy tempos 800-as,egy 200 v 400-as porgos es egy sebesseg nap (rvid sprintek,plyometrikus gyakorlatok,extra futoisklazas es dinamikus erosites).
    Decemberben mar latszott,hogy kezdi felvenni a fonalat,utolso edzesen egy db 1000m-t vegigtolt a kozepso fiu csoporttal. Tegnap pedig 4x1000m (piheno 400m laza) 4:30-4:27-4:25 es az utolsot ugy kertem h 600meterig a 4:27es iram,a maradek 400m-t kapja fel es hagyja ott a fiukat. 4:11 lett,fel meterrel megverte Viktort ;]
    Szoval jon az uj generacio,egy dolgunk van itt mar csak: MEGTANITANI nekik mindent amit tudunk :K ;)
    Tavasszal majd egy db 1000m-t nyulazok neki,hogy azert "erezze a szelet az arcaban" :DDD

    There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Új hozzászólás Aktív témák