Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hi!King

    őstag

    Utoljára futottam keményet a maratonig, amit 17-én vagy 18-án futok egyedül (virtuális verseny), vagy ha valamiért nem tuti az a hétvége, akkor a következő kettő hétvége valamelyikén.

    https://www.strava.com/activities/4162008099

    Múlt héten futottam egy félmaratont, ahol a cél a maraton tempó gyakorlása volt, mivel viszonylag könnyen ment, ezért a tervezett 4:44-es tempónál némileg gyorsabban futottam, így 1:40 körüli helyett kicsivel több, mint 1:35 lett belőle. Úgy látom, a tervezett 3:20 helyett akár 3:10 is lehetséges, de inkább konzervatívan valahová a kettő közé lövöm be, eredetileg úgy volt, hogy A terv 3:20, B terv 3:30.

    Most is inkább a gyorsabb tempót igyekeztem tartani, és a 30 km-es időm alapján 3:10 jönne ki (a teljes trackben van bemelegítés és levezetés is), amennyiben tartani tudom 42.2 km-en is a tempót. Annyiban az más lesz, hogy most ez ilyen reggeli előtti éhgyomorra, szénhidrát és víz frissítés nélküli volt, akkor meg úgy fogom csinálni, hogy reggeli, majd rá 2 órára futok, és közben izotóniás ital + mazsola, meg lehet hogy banán is, az energiagél múltkor nem jött be annyira, bár a megmaradt 1 darabot lehet, hogy elfogyasztom.

Új hozzászólás Aktív témák