Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    válasz a2d2 #7841 üzenetére

    Inkább legyek károgó mint félremondó. :)

    1. Parancsolj, [link]
    "nálam pl az LM001G nagyon szépen elboldogul 2700m2-el és szépen vág"
    "Én meg már azt hittem kemény vagyok hogy a 2700 m2-t fűnyíróval tolom és nem traktorral, erre tessék"
    "Nálam a 2700m2-en is nagyon-nagyon vállalható az akkus ;)"

    2. Azt látom hogy nem ment a keresztbe hosszába mérés, nekem ment volna, de azért köszi. :)

    3. Azért nem stimmelnek a számok, mert olvasom a hozzászólásaid ahol mindenhol szerepel a 2700m2 és akkor igazából az embernek van egy olyan érzete ezek után hogy a levegőbe beszélsz. Nem stimmel a matek.

    4. Önjáró, de írtad hogy visszafele már nem használod, ha jól emlékszem. És nem, egyáltalán nem mindegy hogy 30 vagy 20kg a gép, ha nem aktív az önjáró.

    Részemről zárom a témát. Azt sajnálom hogy itt lenne a lehetőség hogy valaki hiteles adatokat mondjon, de ilyen halál gyenge gazzal nem igazán lehet valós értékeket mutatni. Nem a te hibád, csak Én úgy gondolom ennek tükrében nagyon elferdülnek a számok és egyébként ez nem objektív valóság, mert ha más vesz egy ilyen gépet és normális vagy akár minőségi vetett gyepet vág vele, akkor már sokkal inkább használatba fogja venni a gépet. Ha érdemes füvet vágnál akkor nem tudnál rajta így átrohanni (ne vedd magadra), és gondolom hogy akkor átváltana ECO-ból a gép, mert kellene a nagyobb fordulat, de ezt csak gondolom, lehet hogy tévesen. Nálam is van vetett gyep, sokkal több erő szükséges oda, mint amúgy a "hagyományos" kertes házas valamilyen fűhöz. Úgyhogy, annyit tudok mondani hogy használd egészséggel, komoly gépnek tűnik, de nekem leginkább ez a 700/30-as szám az ami kiszúrta a szemem. Remélem túlélitek hogy kommenteltem, jó károgást, csocsi!

Új hozzászólás Aktív témák