Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave™

    nagyúr

    válasz hibavissza #9813 üzenetére

    link

    VBR sem kompromisszum mentes, minden kódolásnak vannak kompromisszumai, sehol sem mondtam, hogy nincs. De manapság elég kevés 128 kibt/s kódolású mp3 van, a legtöbb helyen vagy konstans 192+, vagy VBR2/VBR0, ami hordozható eszközökben teljesen megfelelő kompromisszum minőség/méret terén. Én saját megítélésem szerint eléggé otthon vagyok a témában, éppen ezért nem fogok veled meg mással sem szájkaratézni, mert egyrészt semmi értelme, másrészt marha fárasztó is.

    Összehasonlító teszt NINCS, ahogyan számos egyéb párosításban sem. De ha lenne egy Tóth Janitól x fórumon, az önmagában semmit sem bizonyítana. Adott kategóriában szerintem az EX082 jobb volt, mint a CX400, az EX300 nem csak új hangszórót, hanem alapvetően más kialakítást is kapott, erre alapoztam, hogy szerintem jobb lehet. Egyiket sem hallottam még, a másik összehasonlítás alapján gondolom. Lehet, hogy tévedek, de az is lehet, hogy nem. Azzal viszont ne vitatkozz, hogy szerintem így van.

    Vili13: nem tudom honnan veszed, hogy az EX082 egy selejtes EX85, erről ha van valami forrásod azt megköszönném. Amúgy számomra tényleg jobb a hangja, mint a CX400-nak, bár szigetelni elég rosszul szigetel, így zajos környezetben ez pl. nem érvényesül. De az egész lényege annyi volt, hogy az EX300 lehet jobb alternatíva, mint a CX400 II, csak reflexből le lettem ugatva érte, hogy márpedig Sennheiser... Gondolom EX300-at még te sem hallottál, szóval nem kellene így látatlanban lenézni, lehet az jobb is, mint a CX400 II. Az EX500-ról a legtöbb helyen nagyon jókat írnak, sok helyen azt is olvasni, hogy nincs sok eltérés a kisebb testvér és e között. Árban meg a 300-as olcsóbb is, mint az agyonsztárolt CX400 II. Az, hogy szerinted nem szerencsés a kialakítása egy dolog, ha ennyi pozitív vélemény van, akkor valószínűleg működik a dolog, ráadásul a zajszűrést is sikerült megoldani, ami pl. EX082-nél nem nagyon volt.

    Themebuilder veled meg tényleg totál értelmetlen bármiről is vitázni, te sennheisert árulsz (elég pofátlanul aláírásba betéve), és ezt promózandó állandóan írogatsz ide is meg a sennheiseres topikba, szóval nem is várok mást.

    Mindenki azt csinál amit akar, csak nem kellene sennheiseres topikot csinálni a füles topikból, mert azon túl, hogy itthon ez divatmárka, az in-earek piacán azért elég erős konkurenciája van. Szerintem fejhallgatókban jóval többet tett le az asztalra, ott alapozta meg igazán a nevét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák