Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • v1rus

    tag

    válasz Bodz #66872 üzenetére

    Koszi, akkor ha mar ketten is azt ajanlottatok, akkor elsodlegesen az event-et fogom hasznalni WASAPI-ban, amennyiben a WASAPI mellett dontok.

    Egyebkent nem tudom, lehet hogy a fejes a nagyon szuk keresztmetszet (vagy sajat megitelesemmel ellentetben en vagyok total botfulu :)) ), de az ASUS Xonar U3-hoz kepest nem hallom szinte semmivel sem jobbnak a Sabaj D4-et jelenleg. Pedig minden a D4-nek kedvez tulajdonkeppen, a forrasanyag, a beallitasok, papiron a parameterek... de messzemeno kovetkeztetest nem vonok le epp ezert a beruhazasom letjogosultsagat illetoen, mivel az uj fejes ahonnan az egesz indult, meg nincs meg. Majd megyek contaxg-hez fulelni honom alatt a D4-gyel egy idopontegyeztetes utan, ahogy megbeszeltem vele kb 2 hete.
    Most max radugom itthon a studiomonitorokat a D4-re. Es itt meg1 kerdesem lenne is rogton: nagyon paraszt, ha a 3.5-es jackkel dugom ra oket? (Ugyanis nincs itthon 2 RCA-RCA kabelem, csak az amivel eddig az U3-rol hallgattam oket Y RCA-Jack.) Szamit ez igazabol valamit a hangzas tekinteteben? Elvileg annyi a kulonbseg, hogy feleslegesen atmegy a D4 AMP-jan is a jel, ez csak nem lehet akkora gond, vagy rosszul gondolom?

Új hozzászólás Aktív témák