Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vodkaboy22

    addikt

    Apoggee Mini DAC belső
    Igazán korrekt darab!
    Vélemény:
    Spdif-ről lett használva Impact twin volt a firewire>spdif forrás (twin nagyon kicsi jitterrel dolgozik és van impulse trafó az spdif out-on is).
    -Fejes kimenet: nagyon jó DT770LE SRH440 és SuperluxHD330-al lett tesztelve. Nagyon korrekt. Minden tekintettben beépített fejes kimenete hasonló DAC-ok között mindenkit ver akit hallottam. (Még az Essence One-t is.)
    -XLR out és Line out - csöves SE fejes erősítővel (új kis művem lesznek hamarosan képek! ) Örült nagy erősítése van 7-10Vrms a kimeneten. Így letekert potméter állasban tudtam csak használni ahol volt egy nagyon gyenge alapzaja de volt. (Twin-nek is van sőt a mostani csövesem mellett kb mindennek van ami nem aksis, mivel 33szoros erősítése van... :DD ) Kiegyenlített kicsit élénk világosabb hangzás de nem fülbántó. Nagyon élvezetes. Basszus rendkívül gyors. Nem ám brrirrrr bruuummm hanem dir dur dir dur... Közepe kellően részletes és zenei.
    Komolyan ez a 5dik komolyabb stúdiós dac amit megtudtam jobban hallgatni és nem csalódok benne. 60k-tól feljebb 300-400k-ig szerintem nem is kell más dac-ot keresni mint egy jó Stúdiós dac-ot.
    Komolyan TC Impact Twin (használtan 60-70k) Apogee Mini DAC (Használtan 85-100k) Mytek96Dac (használtan 150-170k) feljebb Mytek192 > Lynx Aurora, mind egytől egyig nagyon korrekt minőség. Ezt a fajta profizmust nem éreztem ilyen átütően "kommerszebb" dac-ok mellett. Pedig most már abból is hallottam egy jó tucatot. Pl Ott van a Schiit Bifrost nagyon nagyon jó kis DAC, de a Twin lemossa a pályáról, úgy hogy még olcsóbb is... Ott van az Essence One amit megint lemos egy nála jóval olcsóbb Dac... Aztán nézzetek körbe nyugodtan feljebb is de szerintem máshol is ezt fogjátok tapasztalni.
    Egy korrekt nagy tapasztalattal rendelkező stúdiós céget nem tudnak árban és profizmusban és HANGBAN behozni a huuuh-hát-gyártsunk-már-DAC-ot kommersz cégek!

    Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.

Új hozzászólás Aktív témák