Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VS461

    tag

    Sziasztok!

    Nemrég írtam egy problémámról a HRT MusicStreamer II WASAPI módban használatával kapcsolatban, foobar2000 lejátszóval. Sokan adtak tanácsokat, :R érte! Másik USB kábel nem segített, mint ahogy másik USB port sem. Végül a problémát megoldotta a MusicBee szoftverre áttérés, bár felemás véleményem van róla. A mappáim között villámgyorsan lehet váltani az oldalsávon - ez jó, de nehézkesen indul, túl csicsás... ízlések és pofonok.

    Tegnap áttértem a Windows 8 Release Preview 64 bites változatára, és gondoltam, teszek még egy próbát a foobarral, hiszen, mint említettem, az otthoni gépen (akkor W8CP64 volt rajta) nem volt pattogás, akadás, és nekem bejön a foobar egyszerűsége. Eddig hibátlan (bár még csak tegnap lett használatba véve). Nem pattog a sokak által javasolt 50 ms bufferrel. Legyen igazam, meg szerencsém... Nem értek a Windows lelkivilágához, de ezek szerint újraírtak benne egy-két dolgot... :))

    [ Szerkesztve ]

    Helicopter pilots are different... "За всю историю никто и никогда не сумел завоевать Афганистан. Hикто и никогда" - 9я рота

Új hozzászólás Aktív témák