Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VS461

    tag

    Sziasztok!

    Van egy HRT MSII-m. WASAPI kimenettel használom foobarral. Az asztali gépen semmi probléma vele, ellenben a laptopom esetében gondok vannak. Néhányszor 10 percenként elkezd pattogni a hang, véletlenszerűen. Ha nyomok egy pauzát, és rögtön vissza a lejátszásra, akkor "megjavul". Ezen kívül, ha a laptop kikapcsolja a képernyőt, pillanatra elhallgat, ha visszakapcsolom, akkor is. Ha valami komolyabb oldalt nyitok meg a Chrome-ban, akkor is pillanatokra elhallgat. Ha filmet akarok nézni MPC-HC-vel, az is okoz néha pattogós élményt.

    A gondom az, hogy ezek a jelenségek az asztali gépemnél nem jelentkeznek. Az egy A6-3500 / 8 GB RAM / SSD, a laptopom meg egy i5-2520 / 8GB RAM / SSD kombó.

    A laptopon W7HP64 fut, a foobarnál a kimenet WASAPI, a buffer 50 ms, az output data format 24 bitre van állítva, a file buffering 80 MB a flac miatt. Az asztalin ugyanezek a beállítások vannak, csak ott W8CP64 fut.

    Segítségeteket előre is köszönöm!

    Helicopter pilots are different... "За всю историю никто и никогда не сумел завоевать Афганистан. Hикто и никогда" - 9я рота

Új hozzászólás Aktív témák