Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • taranis

    addikt

    Korábban írtam, hogy megkérdezem a 220volt-ot, hogy benne van e az X-H1 + grip kombóban a 2 extra akksi, ami a külföldi oldalaknál adott. Megjött a válasz, inkább bemásolom:

    Megkérdeztük a Fuji Magyarországot.

    Sajnos nincs információjuk arról, hogy pontosan mit tartalmaz az X-H1 bundle. Az biztos, hogy van benne egy X-H1 és egy VPB-XH1. Nem találtak utalást arra, hogy a plusz markolatba szükséges akkumulátorokat tartalmazná a csomag.

    A korábbi tapasztalatok alapján nem lesz benne, mert eddig sem tartalmazták a markolatok a plusz akkumulátorokat.

    Sajnos a várható beérkezéssel kapcsolatban nincs egyenlőre pontos információjuk. (A sajtótájékoztatón már eltolták a forgalmazás várható kezdetét március közepére, de a személyes tapasztalatuk az, hogy a hivatalos időponthoz képest is néhány hetes késéssel érkeznek meg az újdonságok.)

    Én X-H1 + grip + 16-55 kombót szeretnék úgy, hogy legyen 2 akksi a griphez is.
    A leírtak figyelembevételével kis kalkuláció: az ukdigitaltól nettó 823-ért van itt, postával. A 220-tól nettó 887 ugyanez. Az ukdigitalnál a vázra 5 évre kiterjesztett garit adnak, a 220-nál a szokásos 2 év jár. Szóval kintről ez így jobban megéri. Ha a 16-55-öt kivesszük a képletből, akkor nettó 582k vs 596k az ukdigital javára, még mindig ők az olcsóbbak, a 2 akksi miatt.

    colorizer.net

Új hozzászólás Aktív témák