- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoles
senior tag
válasz CollectoR #2894 üzenetére
Köszi, igazad van, nézelődtem közben mindenféle képeket. Csak az iszonyat profi gépeknél láttam, hogy látványosan szebbet csinálnak. Ebben az árkategóriában (meg kicsit feljebb is) szinte csak rosszabbakat láttam. Megnyugodtam, ilyen a digitális a kép, ez van.
A többin meg nehogy felhúzd magad, hülyéskedtem!
A tanácsaid pedig hasznosak, köszönöm! -
CollectoR
aktív tag
-
_seth_
veterán
Az eddigi 3 lábú állvány mellé ma vettem egy monopodot is 3D fejjel Kicsit szabadabb fotózást enged a monopod és mégis állvány
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Első tapasztalat: huu de könnyű Második: huu de magas is tud lenni
Eddig tetszik bár még nem használtam élesben csak itthon szórakoztam vele...
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Szoles
senior tag
Ez elég komolynak tűnik. Tetszik a magassága, de tényleg csak fokozatokban állítható? Ha kipróbáltad, érdekelne, hogy mennyire lehet megtartani, mondjuk telében, és satnyább fényviszonyok mellett.
Más: ti mennyit jósoltok a műanyag állványmenetnek? Valamiért egy fém menet jobban megnyugtatna. (Bár ahogy megfigyeltem ,a menet talán nincsen egybeöntve a házzal, lehet, hogy külön egységként cserélhető, ha elkopik vagy megszakad.) -
_seth_
veterán
Elvileg komoly is bár én olcsón jutottam hozzá (4e, thx gekkoman ).
Majd kipróbálom valamelyik nap...
Állványmenet: nincs vele baj... az 5600-at is sokszor használtam állvánnyal és még csak meg sem kopott a menet. Fuji A345/HP M22 gépeimet is használtam álvánnyal és még azoknak sem kopott a menet (rátettem a kis tripodra és lehetett mellette zúzni bringával pályán ).
-
Thom!
veterán
remélem a fuji a közeljövőben bejelent egy normális bridge modellt
-
_seth_
veterán
Ne is álmodozz, hogy valami használható megjelenne... nem ez a trend... (nem csak a fujira igaz ez).
-
_seth_
veterán
válasz CollectoR #2917 üzenetére
Megy úgy egyébként sem az ilyen adok veszek dolog...
(jó tudom én is beraktam az 5600-ba de írtam is mellé más szöveget és konkrétan 5600-at árultam nem is rossz áron )Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Sánta állvány:
Eddigi tapasztalat: sokkal jobb mintha semmi sem lenne már csak azért is mert tudok mibe kapaszkodni, komolyra fordítva a szót valóban jobb mint a semmi nem is kicsivel, ha sikerül eltalálni a megfelelő pózt szinte fixen tartható a gépezet vele, rendkívül mozgékony ami nem kis előny a háromlábúval szemben persze az stabilabb de sokszor ez is elég lehet.
Ugyanakkor annak akinek erőteljesen remeg a keze nem való mert ez ugye csak 1 lábra támaszkodik azaz olyan mint egy botkormány, mozgatható minden irányba. A magassága elsőnek túlzónak tűnhet ellenben sokszor jó lehet az, hogy még 180 centis magasságban is majdnem stabilam tartható a gépezet. A 3d fej nagyon jó dolog főleg egy gömbfejhez képpest persze ez hátrány is egyben mert 3D ide vagy oda nem tud olyan mozgást végezni ugyanakkor ez is megfelelő (nekem). A talp kialakításának köszönhetően ahol nincs szilárd talaj akár le is lehet szúrni (tekerhető a talp, vagy a gumi érintkezik a talajjal vagy a kúp vége a csavarnak). Lehetne rövidebb összecsukva (60 centi), talán csak ennyi negatívumot tudok konkrétan ennek az állványnak de 4 ezerért ettől eltekintek főleg, hogy fej is és még tok is van hozzá Jelenleg úgy látom, hogy főleg természetben fogom használni mivel ott nem szeretek cipekedni sem (600g az nem sok ugyanakkor megnéztem, hogy 1220 gramm a 3 lábúm, végülis a fele [link], ha súlyról van szó a kis tripodom nyer a maga 127 grammjával [link] )Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
törölt tag
már az edigital oldaláról is lekerült a gép, pedig múlt héten még az volt az oldalán, hogy várható érkezés 11.06.
-
_seth_
veterán
válasz #35104512 #2921 üzenetére
Jaja, pont az előbb néztem amikor linkelgettem, szomorú és azt kell mondanom, hogy ilyen gép mint az 5600/6500 nem sok van ami pótolhatná ezeket...
-
Szoles
senior tag
Köszi a beszámolót! Ezek szerint jól használható a cucc. Vadászgatok én is, és ha akad egy jó vétel, akkor veszek egyet.
Másik: az a pici állvány rendesen megtartja a gépet? Nem borulékony ezzel a géppel? Én bevallom, nem mertem olyat venni. Viszont amit találtam egyet a vaterán, az nagyon bejött. Pici, de atomstabil. Ajánlom mindenkinek, aki esetleg még ráakad egy darabra. Sajnos kifutott modell, már nem gyártják.[link] [link][ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
Nekem az a pici állvány anno még HP M22-es géphez lett véve ami nem volt túl nagy gép (mint egy cigisdoboz kb), utána a fuji a345-el még tökéletes volt, az 5600-at már csak úgy tartotta meg ha a gömbfejet rendesen meghúztam, a 6500-at is megtartja de azt már csak álló módban... de még bírja és ez a lényeg bár az utóbbi két gépemmel alig csináltam vele képet (6500 még egyet sem) de ki tudja mikor kellhet... az a 127 gramm a táskában nem a világ vége Ö
-
Kerengő
tag
Üdvözlök újra Mindenkit!
Az elmúlt kb két hétben nem nagyon voltamnetközelben, inkább a természetben töltöttem az időmet természetesen vittem a feleségem és a barátnőm (6500fd) is
Műanyag dobozt (az ételtartósat) eszkábáltam, használtam is. Annyi hátránya van, hogy pl erősen ködös és párás időben a gépre csapódó pára átszivárog a szivacsba, ami megtartja és kissé féltettem a gépet benne... szóval most a tökéletesítésen dolgozom.
Írottkőn már fotóztam havat és jó sok ködöt, pedig a kilátás miatt mentem fel.
A túravezető soha nem téved el, csak útvonalat módosít.
-
Zola007
veterán
Na helló Nép!
2 hete sikerült nekem is szert tennem egy Cora(-ntsem drága) hatezerötösre.
Mondjuk nekem már régóta ez a szívem csücske, csak anno az ára, később az időm, szeptember elejétől meg az egyetem szólt közbe.
Még a bejelentéskor (2006 okt) elkezdtem nézelődni, kacsingatni felé, mert a kis Nikon CP 2000 már kiszolgált (nem romlott el, csak én lettem okosabb....vagy ő butul).Azt hiszem már ingyenmunkával is megkerestem volna az árát, amennyit nézelődtem körülötte. Persze, mint a gépváltás előtt állva más márkák körül is szétnéztem.
Azonban annyira leragadtam ennél, hogy még ha más típus vmi tényezője miatt jobb is lett volna, szinte addig vizsgáltam, míg ki nem zártam.Úgy látszik tudatalattiban dőlt el a dolog, egyszóval szerelem első látásra, meg másodikra, meg harma.....
Így hát a Cora-s infót itt a fórumon meglátva, azonnal kaptam a dolgon, másnap már landolt egy az asztalomon.
Gondoltam, hogy megosztom a "nagy örömhírt" már korábban is, de annyira nem volt megint idő, hogy még egy nyomorék tokot sem vettem, lőni is vagy 300-at sikerült itt bennt, az udvaron + makróban (DCR-250-el tesztelve).Egyszóval: örülök
Na meg mindenkinek, aki akárcsak egyetlen hozzászólással is megtámogatta a gépvételemet: RespectSETH: mennyire stabil alatta a STAR-61, illetve mióta van meg neked?
Végül is ahogy nézelődtem, állványból vagy a Hama kategória jöhet szóba (mégiscsak van neki 3 lába), vagy legközelebb 20 e fölött éri meg vmi Velbon, stb.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Szoles
senior tag
válasz Kerengő #2926 üzenetére
Szia újra itt! A szivacs-pára tanulságos dolog, kösz. Esetleg megoldás lehetne zárt cellás anyagot használni (neoprén vagy polifoam). Nekem eddig szerencsére nem volt ilyen gondom. Minden esetre a pára alattomos dolog, ezt már megtanultam videózásnál is. Télen, ha kint videózom, utána fűtött helyen mindig táskában hagyom a kamerát, sőt még le is takarom, hogy egész lassan melegedjen fel. Legalább egy órát így hagyom, csak utána veszem ki. Ha még érzem, hogy hideg, akkor inkább visszateszem az ágyba. (Persze a türelmetlenek ezt az egészet nem értik.) Bár a videókamerák nagyon finnyásak a páralecsapódásra, de biztos, hogy a fényképezők sem szeretik. (Tudom, tudom, a gyári könyv szerint 0 fokig használható a gép. Ez mondjuk egy marhaság, de mindegy! )
-
Szoles
senior tag
Más: Vaterán bogarászva akadtam erre: Tápadapter ha valaki esetleg ért az elektronikához, akkor elmondhatná, hogy szabad-e ilyesmivel kisérletezni, van-e valami veszélye. Olcsónak sokkal olcsóbb,mint egy gyári táp. 10 ezret biztosan nem adnék egy tápért, ez viszont emberi áron van. (Meg máshoz is használható lenne.) Csak hát jó volna nem tönkretenni a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz Zola007 #2927 üzenetére
Elmegy egynek... lehetne stabilabb is ami azt illeti na de ennyiért nem sok választás van ugyanakkor jó fej van rajta, 2 vízmérték, könnyű, táskát is adnak hozzá... egyébként akinek nagyon remeg a keze az is tudja használni teljesen stabilan (2 sec időzítéssel akár) de nem is vészes azért bár manfrottoból vmi 40 ezer körülit próbáltam már és sokkal jobb... de hát árban is...
(mióta van meg? jó kérdés... kb március óta egyébként mivel akkor vettem az s5600-at )Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Kerengő
tag
Én is betegesen védem a gépeimet a pára ellen. A régi gépemen (kodak cx6200) mondjuk annyira nem kellett figyelni, ha a lencse párás lett, letöröltem akár a pólómal, vagy egyéb anyaggal, meg a szerkezet sem volt túl bonyolult. A 6500-nál azért ezt azért nem tenném, és a nagy felület (lencse) szépen tud párásodni. Mondjuk annyiban jó, hogy nem építettek bele olyan finomságot, mint a kamerámba. Egy Sony 2003-ból. Na ha az párát érzékel a gépben akkor beint (vagyis küld egy üzenetet, hogy párás vagyok, bocsi) , aztán addig nem hajlandó elindulni,amíg a pára el nem tűnik.
Én a 6500-at már használtam minusz fokban, eddig nem vettem észre, hogy gondja lett volna belőle. Mondjuk azért minusz 10 fok körül már meggondolnám!A túravezető soha nem téved el, csak útvonalat módosít.
-
Zola007
veterán
Hát semmi extrát ne várjatok, még másnap próbáltam ki, mikor megvettem.
Kölcsön DCR volt, koliszoba, kislámpa és maxxximális tudatlanság.
Na mindegy, a képek tudom, hogy nem jók, fény se volt, van ahol a lencse is árnyékol.
Két óra alatt, míg kölcsönkaptam, csak annyit akartam megtudni, hogy érdemes-e vennem ilyet egyáltalán, tehát mit dob az Smacron.
A kis toboz 2 cm, a zuzmós faág 4 cm, a toll az olcsó fehér-kék csíkos, a lepke 1,5 cm és jobblétre szendrült szegény az ablakpárkányon.
DOF az elég zéró mondjuk, amit nem is tudtam tovább rekeszelni, meg sehogy más buherával javítani, de 1, fény kell neki 2, gyakorlással biztos többet ki lehet hozni.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Kobe
veterán
válasz Zola007 #2933 üzenetére
nem akarok köcsög lenni, de ez az uplud.hu gyakorlatilag csak az öreganyám személyi számát nem kérte el, minden mást igen....az első képnél, amikor 5 lépésben tudsz csak letölteni 1 nyamvadt képet, már feladtam és nem érdekelt a dolog....suszter, maradj a kaptafánál, képfeltoltés.hu oszt annyi
-
_seth_
veterán
(én feladtam az első képnél )
-
tpeter
aktív tag
Ami azt illeti én a saját magam által készített adapteremet használom. Mondjuk az nem 230-as, hanem 12V egyenre van kitalálva (autó akksi), de én saját akksival használom.
Működik rendesen, sokat használom
Az egyetlen kérdéses rész, hogy tudsz-e olyan tápcsatlakozót szerezni, szerencsére nekem volt otthon.
-
Zola007
veterán
Bocs Libria + Seth, azt hittem maradjon meg benne az exif, mert itt a prohardveren úgy szeretik, ha jó exifes. Na akk’ itt egy másik helyről, mert képfeltöltés.hu benyögi, hogy hiba: fálj túl nagy………, mivel semmit nem akarok változtatni rajtan (az exif így is ugrik), így marad ez.
Remélem ez már elnyeri a tetszést, de ha nem, addig töltögetek fel ide-oda, hogy a végén az én bamba képeimmel lesz tele az internyet.
Az ismétlés és viszonyítás kedvéért: A kis toboz 2 cm, a zuzmós faág 4 cm, a toll az olcsó fehér-kék csíkos, a lepke 1,5 cm és jobblétre szendrült szegény az ablakpárkányon.
Minden jót
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz CollectoR #2938 üzenetére
Fehéregyensúly: Az tény.
Első nap volt a géppel, lencse kölcsönkér - egyetemről haza - próbafotók készít - egyetemre vissza - lencse visszaad.
Majd tavasszal akarom rendesen kipróbálni kültérben, normális viszonyok és élőlények közt, akkor majd végleg eldöntöm, hogy megveszem-e. Az tény, hogy s5600-on nagyobbat dob, ezért is szeretik jobban a tulajok (mondjuk ott a tele fényereje is jobb egy kicsi).
Azért szerintem ezzel is odatesz, csak valóban sok gyakorlást igényel, no meg itt is igaz, hogy fény nélkül nincs fotó.
-
Szoles
senior tag
válasz Zola007 #2937 üzenetére
Ez nagggyon jó! Tecccik. :-) Talán jövő héten nekem is sikerül egyet kölcsönkérnem. Venni mostanában biztosan nem fogok. Nem megfizethetetlen, de annyi mindent összevásároltam az új géphez, hogy kicsit türtőztetnem kellene magamat. Azért figyelem, hátha akad egy használt darab alkalmi áron. De nagyon szépeket lehet vele csinálni. Köszönjük a bemutatót! [ Hogy korszerű legyek, prezentációt. :-) ]
-
Panthera
őstag
Olvasgatva a hsz-eket, az juttot eszembe, hogy inkább "örülni" kellene a mostani gép tendenciának. Mivel egyre hitványabbakat kreálnak, nem cseréljük le újra, így nem szórunk el annyi pénzt fényképezőgépre és kellékekre.
Szoles, (#2882) - hol csináltad ezt a képet? (A minőségével szerintem semmi gond!)
[link]Most egy kicsit off leszek, de még mindig nem tudtak választ adni a kérdésemre... Olyan szoftvereket keresek amelyekkel megoldhatóak az alábbi problémák.
Sikerült megint olyan videót rögzítenem amit el kellene forgatni (na többet se csinálok ilyen marhaságot az biztos ). Meg ha lehet, jelentős minőségvesztés nélkül átkonvertálni kisebb fájlméretű divxes formátumba. Az eredetit nem hajlandó lejátszani az asztali dvdm. Van szép kis progigyűjteményem, de azzal nem boldogultam.
Másik kérdésem a képekre vonatkozik. Vágni szeretném csak őket, hogy lehet 0 részletvesztés nélkül menteni utána őket?
-
Szoles
senior tag
válasz Panthera #2944 üzenetére
Szia! A kép Nagykovácsiban, Bp mellett készült. A hely neve Felsenberg (régi sváb név), a Zsíros hegy tetején található. Tényleg egy gyönyörű hely. Természet-fotózgatásra ideális szerintem. Gyönyörű erdők, rétek, sziklák, barlang, panoráma, és a szomszédos Nagyszénáson a világon egyedül itt előforduló növények. [ Meg nekem 10 perc séta :-) ]
Videó elforgatáshoz én az Ulead Video Studio 10-et ajánlom. (Létezik 11-es is, de azt nem ismerem.) Nagyon jól kezel mindenféle AVI-t is, és alapból, egy gombnyomással elforgathatod a videót. Kimenetnek pedig azt választasz, amit akarsz, illetve amihez van kodeked a gépen. (Kodekpakkot SEMMIKÉPPEN NE tegyél fel a gépedre!) Megbízható, jó program. Keress demót a neten! :-) A Movie Makert én speciel nagyon vacaknak tartom, végszükségben megteszi, de sokkal jobb, ha egy jó programot tanulsz meg kezelni.
Ha nincs progid, vagy nem tudsz egyet letölteni, akkor tedd fel a filmet valahová, és elforgatom neked. -
:AMF:
senior tag
-
Szoles
senior tag
Azzal is lehet. Alap AVI program. A fogatásnál pedig figyelni arra, hogy 90 fokonként forgassuk, különben nagyon romlik a képminőség.
Amit én ajánlottam, azt könnyebb kezelni, és más dolgokra is jól használható (vágás, effektezések, feliratozás, hangkezelés, kódolás, stb). -
Szoles
senior tag
válasz Panthera #2944 üzenetére
Örülök, ha tetszik a környékünk!
Feltettem még pár képet, amik ott készültek. Persze nem sikerültek úgy, ahogy szerettem volna,de hozzám képest tűrhetőek. Sajnos a Nagyszénásra hetek óta nem tudok kimenni egy órára sem a vacak idő vagy elfoglaltságok miatt, pedig az is nagyon szép hely.Egyébként nyáron kora este a Felsenbergen rengeteg denevér röpköd, az ember fejétől egy-két méterre. Jó lenne majd jövőre őket is lekapni,addig talán megtanulom, hogy mi a módja.Felsenberg és Zsíroshegy: [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
-
:AMF:
senior tag
Vágásra, feliratozásra, hangkezelésre, kódolásra a Virtualdub is tökéletesen elegendő. Effektezésre eddig nem nagyon volt szükségem, de gondolom ahhoz is van pár filter.
Mivel a kollega pár alapfeladatra keresett programot, szerintem egy ingyenes, telepítést sem igénylő programmal jobban jár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest