- iPad topik
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- ROG Ally X néven jön az ASUS kézikonzoljának frissítése
- ASUS ROG PG32UCDM: OLED csúcsmonitor tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Tetőfokára hág a tavasz, és ezt a hardverek is érzik
- Egérpad topik
Hirdetés
-
Új Arc meghajtó a görög mitológia alvilágához
ph A 31.0.101.5448-as, WHQL aláírással rendelkező csomag a Hades II-höz kínál profilt.
-
67 wattos gyorstöltés és Leica kamerák a Xiaomi kagylóján?
ma Megkérdőjelezhető hitelességű fotó és valós hitelesítési adatok a Mix Flipről.
-
A leépítések után egy vagyont költ a töltőhálózatára a Tesla
it Miután nemrég újabb dolgozókat küldött el a Tesla, Elon Musk azt ígéri, hogy 500 millió dollárt költenek a töltőhálózatra (ez értelemszerűen inkább az USA-t érinti).
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
jansky1
senior tag
Kicsit nagyobbra kell nyújtani a tésztát, vagy pont a táblázat szerinti méretre? Nem sül össze?
-
jansky1
senior tag
New york sajttorta, tiramisu. Ezeket bármikor produkálom én is
-
jansky1
senior tag
Hi. Jó szójaszószt tudtok ajánlani? Amit használtam, már nem kapni :(
-
jansky1
senior tag
Tudnátok mondani kovász nélküli kenyér receptet? Valami egyszerű, de nagyszerű kellene
-
jansky1
senior tag
válasz krizmo_ #3497 üzenetére
Ez a recept nagyon bejött! Köszönöm ezúton is.
Kérhetnék alternatívát arra,
1. ha magvakkal szeretném dúsítani,
2. esetleg fele lenne csak BL80 másik pedig rozs vagy teljes kiőrlésű liszt, mi az eljárás?Valakinek van tippje esetleg arra, hogy miért ég meg majdnem a kenyér sütés közben? Hőlégkeveréses üzemmódban megy a sütő. A kezdeti 10 perc helyett már csak 5 percig sütöm 250 fokon, aztán 220 fok 35 perc, de az eredmény ugyanaz. Alacsonyabb hőfokon kéne sütni, hosszabb ideig?
-
jansky1
senior tag
Még mindig kínlódok az égett héjú kenyérrel. 250 fokon 10 perc, majd még 35 perc 220 fokon. Belül szépen megsült, de a teteje kb fekete :(. Hőlégkeverésről alsó felső sütésre váltottam. Tipp valakinek? Csökkentsek a hőfokon és süssem tovább?
-
jansky1
senior tag
Köszönöm az alufóliás tippet, nem égett meg. Az elejétől rátettem, mire az idő végére ért, még fehéres volt itt ott a teteje, oldala, ezért kapott még 10 percet, szépen bebarnult.
Viszont ami még nem fordult elő, kicsit szét is repedt a tetején.
-
jansky1
senior tag
válasz Mr.Csizmás #3855 üzenetére
Kenyérsütéshez is jó?
-
jansky1
senior tag
Aldik jól el vannak látva pizzakővel, vettem is egyet, este próba.
-
jansky1
senior tag
Pizzalapát nélkül hogy tudom átvarázsolni a pizzát a nyújtás helyéről a pizzalapra? A tészta még csak csak átmenne, de nem marad rajta feltét. Próbáltam tepsit megfordítva, kukoricadarával, de nem megy
Hol kapható egyébként ilyen otthoni felhasználásra szánt pizzalapát? Valami alternatíva esetleg? -
jansky1
senior tag
Hát összességében ez valami brutális jó lett, daninet, remélem olvasod, ezer hála a receptért/kalkulátorért. Vékony a tészta, ropog, finom, eszméletlen.
Madoc: köszi, ott valóban nem néztem, aldi, auchan, meg egy helyi hálózat boltjában kerestem, aztán meguntam. Valaki írta, hogy ő nem érzett különbséget, ezért megcsináltam bl55-ből.
[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
Nagyon ámátőr kérdés következik. A pizzát a sütőben melyik funkcióval érdemes sütni? Alsó-felső, légkeverés, vagy van a grill, amikor a sütő tetején lévő fűtőszál működik. 300 fok a teteje mindnek.
-
jansky1
senior tag
Másodjára készítettem daninet leírása alapján pizzát. Most is remekül sikerült. Ezúttal 00-ás pizzalisztet használtam BL55 helyett, de semmi különbséget nem tapasztaltam. Nehezen találtam 00-ás lisztet, máskor nem is kajtatok ennyit utána.
[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
Ebben a szutyadék időben elrakott kovászos uborkából lesz valami, vagy tönkremegy?
-
-
jansky1
senior tag
Nekem így még sosem sikerült elrontani a rizst. Egyszerű, nagyszerű, nem kell gép.
-
jansky1
senior tag
Vagy tekerjétek baconbe
-
jansky1
senior tag
Őzre van jó receptje valakinek? Kaptam egy jókora darabot.
-
jansky1
senior tag
válasz TheProb #5874 üzenetére
Ezeknél az apró pikkelyes nem hazai halaknál nem tudom beválik-e, de én pl pontyot elég sokszor pucolok, ezzel a módszerrel, igaz én előbb a belsőséget kiveszem. Konyhában is nyugodtan végezhető nem repül sehova a pikkely.
A lazacnál azt vettem észre, hogy nagyon lazán illeszkednek a pikkelyek a pontyhoz képest, ha csak óvatosan húzom a kést, akkor is lejön az összes, nem pattog el.[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
Nem főztük meg, de igazi gasztro élmény volt
[kép] -
jansky1
senior tag
Egyik svéd expatos hozta. Volt bontó, de nem győzték kivárni, míg kibontom vele, így felpattintották bicskával. Szerintem azóta is mossa
Horgásztanyán készült a kép, bocs, hogy nem szép a tálalás.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest