Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xavix13

    senior tag

    válasz xavix13 #8611 üzenetére


    Ezt sikerült kihozni belőle. 285 fokon sütőben, 325-ig ment a pizzakő fel.
    Próbáltam kísérletezni, legfelül sütni, hát észnél kell lenni ilyen hővel, egyszer hozzáért a papír a grillszálhoz, úgy kigyulladt mint egy balszerencsés karácsonyfa.
    Sajna a pizzák alja elég kókadt, illetve 3 perc után kezdenek nagyon kiszáradni az én ízlésemnek, de hát ez ilyen, sima sütővel azért nem lehet csodát művelni.
    Elég kényelmetlen, szenvedni a berakással, de már úton a lapát.
    A szívem meg fáj egy Effeuno-ért. (sütő) :D
    Ezektől függetlenül egy kommersz 2-3 ezres házhozszállított pizza szintjét már talán megüti, de még van hova fejlődni. :)

    Sorry ha sok a kép.

    One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.

Új hozzászólás Aktív témák