-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Dehogynem. Szóval Dragaszág, komolyan azt hitted, hogy az alma licenszelte az általad is többször leszarozott, mosott, Lumia algoritmust? Vagy hogy? Ne má'. Tényleg csak egy hadhazi poén volt, amit szerintem mindenki értett. " Azt hittem más vagy, de Te is, mindig csak azt akarod..."
Tévedésben vagy. Nincs iOS utalatom sőt, összességében a legjobb mobiloprendszer, de ezt nem mantrazom minden reggel a családnak. Az i5 pedig szerintem (ugye nem kell megegyszer leirnom ezt a szót!?) jobb képet lő, mint utódja. Nyugigumi, ettől még szeretlek Badogfej.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs