Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Highground

    aktív tag

    Üdv srácok!
    Nézegetem már pár hete itt a képeket, hát le a kalappal :)
    Telefonvásárlás előtt állok, de a "milyen okostelefont vegyek?" topikban nem kaptam választ. Így, mivel a kamera miatt váltok ezért gondoltam pár tippet kérek tőletek, hozzáértőktől.
    Most egy Honor Play-em van, de az elmúlt 1,5 évben kiderült, hogy igazából egész sok mindenre használom a kamerát. :D Szóval cserélni szeretném valami olyanra ami tényleg jó képeket/videókat csinál, gyorsan és egyszerűen.
    Építőiparban dolgozom burkolóként, szóval rengeteg szép dolgot látok/csinálok beltérben. De elég sokszor nincs időm és lehetőségem (koszos kéz, kesztyű, idő és hely hiánya, létra) bíbelődni a képek, videók elkészítésével. Ezért is jöttem rá, hogy nekem elsődleges szempont lenne a stabilizálás! Mindenképpen egy jól stabilizált és lehetőség szerint teleoptikás (bár ez nem annyira fontos, max. ha kirándulok) telefon kellene, ami hülyebiztos :DDD Tehát előveszem, kattintgatok, vagy megcsinálom a felvételt és ennyi. 70%ban beltéri képek és videók, 30%ban kültéri tájképek kirándulás vagy utazás alkalmával.
    Árban max. 200-250., tehát azért nem a legújabb 350-400-ezres szériákra gondolok :)
    :R :R :R

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

Új hozzászólás Aktív témák