- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
S20 vs i11.. [link]
G988B= S20 Ultra
G985F= S20+[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
törölt tag
válasz leslien #92402 üzenetére
Az Ultrának nem tudom hogy gondolták ezt a képalkotást. Nem ennyi pénzért, hanem úgy egyáltalán.
Ez alsó-közép kategóriában is rossznak számítana, egybefüggő masszává mosta a srác hajszálait, olajfestmény hatású az egész kép.A sima már jobb egy fokkal, de az iPhone-hoz képest az is eléggé műanyag.
-
félisten
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #92418 üzenetére
De ez most mire jó? Teljesen másról volt szó (amire továbbra sem érkezett érdemleges ellenvetés), ezen a "nem lehet vele jó képet készíteni, add el" hülyeségen a sértődött Pixel tulajok pörögnek csak, senki nem mondott ilyet.
Éjszakai képeknek ezek teljesen jók, senki nem ezt kritizálta bennük eddig sem.
Mostantól mindig bele kell majd menni ebbe, ha valaki megoszt egy Pixel képet?
Leírta valaki, hogy kiegyensúlyozottabb a Mi Note 10-nél, én meg válaszoltam hogy szerintem miért nem az. Ennyiről volt szó, tegyétek már túl rajta magatokat. -
félisten
válasz #16514048 #92419 üzenetére
Ja az oldalakon át folyó szarrágás meg a telefon topikjába való beírogatás csak a ti kiváltságotok. Én kérek elnézést.
Gondoltam írok valami humorosat, talán magatokba néztek egy pillanatra és egy mosollyal továbbléptek, de te csípőből magadra vetted. Nem véletlenül.[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #92420 üzenetére
Elég egyértelmű, hogy burkoltan nekem szóltál be vele, ahogy Drakmusz is tette a Pixel topikban. Persze, hogy nem véletlenül vettem magamra egyiket sem.
Nevetséges amit műveltek és még engem kérsz, hogy nézzek magamba.
Én a telefonról írtam 2 hsz-ben egy képekkel alátámasztott kritikát, az a bizonyos, oldalakon át folyó szarrágás semmi másról nem szólt, csak a sértődés szülte személyeskedésről. -
félisten
-
Zozo0525
őstag
válasz Plazmacucci #92420 üzenetére
Szerintem vicces volt.😀
-
Drakmusz
addikt
válasz #16514048 #92419 üzenetére
Még mindig nem érted Dávid.
Egyetlen összetevő kiragadása zajlik fél éve.
Nem nekünk kellene ezt elengedni, hanem neked.
Ez a kiegyensúlyozott kamerás teljesítmény olyan nálad mint a vörös posztó, azonnal ugrasz rá.
Arról már nem is beszélek hogy amikor először linkeltem ide Mi Note 10 vs. Pixel 4 összehasonlítást, az égvilágon semmilyen véleményt nem fűztem a dologhoz.
Meg sem lett említve hogy én melyiket tartom jobbnak, ti gyártotok itt összeesküvés elméleteket.
Azt kellene felfogni hogy előbb vagy utóbb úgyis az egyéni ízlés dönt.
Ha engem komolyan érdekelne mások véleménye akkor már rég Huawei készüléket használnék.
A gyártó által megjelenített képi világ nem tetszik, de a teljesítményüket elismerem.Ennyi.
Ha ezt a vonalat tovább visszük, akkor ne csodálkozzunk rajta ha egyszer csak bezárják ezt a topikot!
Tőlem itt homályos, bemozdult vagy témátlan fotót soha nem láthattál.
Tudod hogy miért?Mert én ezzel tisztelem meg az itteni fórumozókat.
Ha éppenséggel Samsungom lenne akkor is pont így fényképeznék mint most.
Induljunk tiszta lappal, én erre nyitott vagyok.
De az biztos hogy ez az utolsó utáni lehetőség, szerintem megéri ezen elgondolkodni.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
törölt tag
válasz Drakmusz #92426 üzenetére
Nem, te nem érted.
Nagyrészt ezt az egy összetevőjét kritizáltam mindig is, ez igaz, de soha nem azt mondtam vele, hogy ne lenne jó készülék, vagy ne lehetne vele jó képeket csinálni.
Hanem hogy ezek miatt nem a legeslegjobbnak, legkiegyensúlyozottabbnak tartom, ennyi."Arról már nem is beszélek hogy amikor először linkeltem ide Mi Note 10 vs. Pixel 4 összehasonlítást, az égvilágon semmilyen véleményt nem fűztem a dologhoz."
De ez kit érdekel, hogy jön ide? Milyen összeesküvés-elméletről beszélsz?
NEKEM volt róla véleményem és írtam azt le, és ezt vetted te sértésnek akkor is.Az sem érdekel, hogy neked megfelel, meg hogy mit vennél, ha mások véleménye érdekelne, mert rohadtul nem erről van szó még mindig. Soha nem akartalak lebeszélni se téged, se másokat a Pixel vásárlásról.
Se az nem izgat, hogy szerinted az egyéni ízlés dönt. Nem vásárlási tanácsot adok én senkinek, csak leírom amit látok.
És az, hogy mindennel lehet jó képeket csinálni, továbbra sem jelenti azt, hogy minden egyformán jó.Új Samsungokról is leírtam a véleményem nem egyszer, nem egy topikban, mégsem reagáltak rá így a tulajok.
A telefonok kamera minőségének összehasonlításához nekem evidens, hogy írásban is levonom a következtetést, nem pedig csak annyit mindenre, hogy "jó kép lett".
Aki számára ez bántó, vagy zavaró, az vagy ne vegyen tudomást a jelenlétemről, vagy tiltson le.
Te, PreikeStoleN, Plazmacucci prémium tagok vagytok, éljetek az általa biztosított lehetőségeitekkel és akkor se "provokálni" nem foglak tudni benneteket, se a rám érkezett válaszokat (és így az esetleges vitákat) nem fogjátok látni.De a ti kedvetekért nem fogok polkorrekt lenni itt. Elvileg ez egy szakmai topik, nem közösségi.
Nekem az a célom, hogy amit írok, az ennek megfelelően állja meg a helyét, nem pedig az, hogy dicsérgessek mindent/mindenkit és úgy alakítsak véleményt, hogy véletlenül se szerezzek vele ellenségeket.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #16514048 #92428 üzenetére
Megint csinálod a wall of textet a semmiért. Az az egy posztod volt szakmai, ahol a két képet egymás mellé tetted. Erről beszélek, mikor a szarrágást említem. Ha te nem ugrottál volna egyből a humoros megjegyzésemre, amit nem is neked címeztem, nem jött volna megint létre 8-10 off hozzászólás. De neked meg kell védened a... midet is?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #92429 üzenetére
Jól van, nem kell hárítani a felelősséget és mindent az én nyakamba varrni.
Ha nem lett volna az ahumoroscinikus, egyértelműen rám utaló hsz, akkor nem lett volna mire ugrani.De ahelyett, hogy letiltanál, belém kötöttél megint, amiért Drakmusz írására nem két szóban reagáltam, hanem külön tisztáztam mindent.
Akárhányszor szól be valaki, vagy vádol meg valamivel, én annyiszor fogok reagálni rá valamit. Rajtatok múlik csak, mikor lesz vége az off hullámnak. -
Ricardo
titán
"Rajtatok múlik csak, mikor lesz vége az off hullámnak."
Akkor itt a vége. Fejezzétek be a céltalan vitát. nem vezet sehova. -
HUTCHDB
nagyúr
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz *RLaci* #92439 üzenetére
Nah, hova lett a Mi9T? Nagyon jó képeket láttam vele legutóbb, néztem is nagyot rajtuk, ez se rossz.
Novinyul: Azért ez a MN10P se piskóta, sokszor hümmögtem a képeidre, amiket láttam vele, bár asszem a szerkesztettben is szoktál képet megosztani.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz novinyul #92444 üzenetére
Nekem is van hasonló képsorozatom, csak sajnos akkor még nem hagytam meg az eredeti képeket, mert minek címszóval, azok is egész jók lettek + a videó is, pláne hogy 5x zoommal vettem fel.
Nagyon kíváncsi vagyok a Mi10Pro mit fog alkotni, bár mintha olvastam volna hogy nem hozza a Note10pro szintjét.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ShadowLac
addikt
válasz novinyul #92448 üzenetére
S 10 összehasonlításra mondanám ,hogy várom. de nem. Volt nálam is 2bhetig 1 S10. A Mi 9 is jobb nála. Mi 8 ról ne is beszeljek.
Mi note 10 nem kérdés hogy jobb!
De azért hozzad csak.[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest