- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Drakmusz
addikt
-
félisten
-
Ricardo
titán
válasz Plazmacucci #93061 üzenetére
Ez azért màr elég erős belenagyítás.
-
félisten
-
TODI1111
veterán
válasz Plazmacucci #93064 üzenetére
Örültem, hogy fel tudtam tenni. Nem tudtam, hogy ezerszeres nagyítás lesz ha ott rákkattintasz.
Én nem sértődök meg, ellenben sokan ezért is nem tesznek ide képet, mert mindjárt az ilyenekbe kötnek bele egyesek.Otthon gépen ahol fokozatosan lehet nagyítani nem ilyen durva a helyzet. -
Aryon87
félisten
válasz Plazmacucci #93066 üzenetére
Az a baj hogy ott sem lesz jobb, de tény, hogy a nagy felbontás miatt akkora belenagyítást enged, hogy már fájdalmas.
TODI1111: az a baj, hogy ennek a kamerának pont az lenne a lényege, hogy tűéles képet kellene tudnia csinálni. na most az Ultra ennek pont az ellenkezőjét csinálja. Én még az S9+-ra tudok hivatkozni, ott nem volt az a fajta képalkotás, mint itt látok.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Doki42
őstag
Remélem ide feljön...
[link]
P30 liteIphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Doki42
őstag
válasz Plazmacucci #93066 üzenetére
Szia!
Regisztráltam, de nem tudom ide küldeni teljes képpel Te, hogy csinálod? KösziIphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
TODI1111
veterán
-
akooos
veterán
-
törölt tag
válasz Aryon87 #93072 üzenetére
De csak mert a linken nem a teljes méretet látod. Direkt linken ugyanolyan, mint az előbb, nem a flick-rel van baj.
-
TODI1111
veterán
válasz Aryon87 #93072 üzenetére
Á ez már valami hiszen te egy homályosélességfestményszerűelmosodottságaszélénpixelvadász vagy. (aztán nem megharagudni) Mikor én itt többek között a te képeidet is nézegetem eszembe sem jut nagyitgatni a képeket és hibákat keresni hanem csak megpróbálom "élvezni" az elém táruló látványt. Persze azt is megértem, hogy valakinek ez a hobbija, de hidd el a többség csak a kép tartalmát élvezi.
-
Aryon87
félisten
válasz TODI1111 #93075 üzenetére
Én tisztában vagyok a telefonom hibáival, mert nem tökéletes. Ami számomra tökéletes, az az U11 volt. Na azt a szintet még egyik se ugrotta meg ami telefon megfordult nálam azóta.
Te viszont egy olyan telefont birtokolsz, aminek az elődje (S9+) ha melléraknánk, minőségben megenné. Túl nagy hype-t kerítettek neki, csak a körítés nem sikerült, és nekem ez szúrja a szememet, pláne hogy odaát mit kaptam érte, és mégiscsak igazam lett valamilyen szinten. Többet várnék egy ilyen kaliberű telefontól, úgy hogy tudom mire volt képes az S9+ és annál egy rossz szavam nem volt, mi tőbb, az S10 tesók megjelenéséig elégedett is voltam vele fotózás terén.
Jut is eszembe, ezzel kapcsolatban mindjárt feltöltök pár vele készült képet szemléltetésképpen, hogy miért is írom azt amit. Nem azért mert nem csipázom a márkát, azon már régen túl vagyok, és nem is akarok azzal kapcsolatban semmilyen összetűzésbe keveredni.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
funkmester
aktív tag
-
TODI1111
veterán
válasz dutrás #93080 üzenetére
Nem tudom miről beszéltek ("megnézed a a teljes méretű képet gyakorlatilag szétesik.") de biztosan igazatok van. Átraktam gépre a képeket, majd egy képnézegetővel megnyitottam és "szépek " voltak. Azután átlőttem a tv-re ( nem mai tv LG 43UJ6307) és ott is "tökéletes" volt nem esett szét semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz TODI1111 #93083 üzenetére
Alapmegnyitással minden kép szép. De ha mondjuk a zümit szeretnéd egy kicsit jobban megnézni közelebbről, mondjuk a fejét.. Picit beleközelítve már látni fogod a változást.
Atlagember persze nem fog ilyen marhaságokkal foglalkozni, de aki egy kicsit igényesebb a fotózásra, annál számít a részletesség is. Nem kell ehhez fotózseninek lenni. És itt vérzik el az Ultra.Asszem inkább lelövöm a netet mára.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Ricardo
titán
válasz Plazmacucci #93064 üzenetére
Napközben telefonról voltam. Ráklikkeltem itt a képre és behozta. Ott már nem klikkeltem.
-
TODI1111
veterán
válasz dutrás #93087 üzenetére
Már értem. Itt mindenki minden képet nagyítgat. Akkor ez nem az én világom. Én csak simán megnyitok egy képet és tetszik vagy nem. Nem haragudtam meg senkire és nem sértödtem meg egyszerűen csak mások vagyunk. Valószinűleg továbbra is csak egyszerű képnézegetésért fogom csendben látogatni a topikot.
-
törölt tag
válasz funkmester #93082 üzenetére
DxO-n a fókuszálás egyike azon kevés tulajdonságnak, amit tényleg mérnek is, nem csak szemre pontozzák.
De olyanról nem tudok, ahol azt tesztelnék, hogy a záridőt milyen gyakran válassza meg jól. Max megemlítik, hogy gyakran bemozdul, de mérés erre szerintem nincs.
(#93083) TODI1111:
Te képernyőméretben nézed, amivel nincs is semmi baj. Viszont "ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani", úgyhogy itt 1:1-ben is megnézik (ami nem belenagyítás, hanem eredeti felbontáson való nézés).
(#93087) dutrás:
Mondjuk ennek is vágatlan, eredeti méretű képekkel lenne értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest