- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lall
veterán
válasz Quasi_modo #27453 üzenetére
Igen, van egy Csernobiles miliője.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Kunsztler
senior tag
-
BobTail
őstag
Nokia Lumia 1020
-
Blyan
félisten
-
[link] HTC One.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
irgum
addikt
Nem reagáltok a fotóim minőségére. Remélem azért, mert már unalmas a sok jó minőségű képecske.
Jó sok képet lőttem ma, hazafelé a parkolóban este még egyet. A legfényesebb rajta a Hold, azt hittem ez már zajos lesz a magas ISO miatt, de meglepetésemre tök alacsony maradt, de még így is kissé zajos. Viszont egy sima i5-el gondolom magasabbra szökött volna az ISO, itt 40-en állt meg.
kép iPhone 5S
B-L-A-C-K: hát nem, hanem megroggyantam az élet súlya alatt akkoriban. Talán elvesztettem az ártatlan kis pofázmányomat. Most se vagyok egy szőrös alkat, sőt, de hagyjuk ezt!
Ja megtollasodtam mi?
[ Szerkesztve ]
-
TommyX_
őstag
Ha esetleg volt akkor elnézést, de gondolom 1-2 embert érdekelne egy ilyen megoldás, a fénykép/videózáshoz.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
törölt tag
Ezt csak úgy gyorsan lőttem manuállal, gyorsabb záridővel, mert ugyebár "kócos hölgyemény" egy másodperce se tud mozdulatlan maradni!
Igen, olyan rossz amilyennek látszik
Bocsi a link miatt...remélem működik a Filebox.
https://db.tt/WjT6Tkvr[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz BobTail #27465 üzenetére
Na ebben is van pár számomra kakukktojás, vagyis olyan ami nagyon tetszik. Az utólsók között pár szitakötő és a legutolsó erdős fotóról egyszerűen nem tudom levenni a szemem annyira szép.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
őstag
-
koboldozat
senior tag
[ Szerkesztve ]
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
törölt tag
válasz koboldozat #27487 üzenetére
Az utcai nagyon hangulatos! ISO800-hoz képest nem is tűnik zajosnak, igaz rázoomolni nem tudtam.
-
Lall
veterán
válasz koboldozat #27487 üzenetére
El a kezekkel, a Hőerőműt már stoppoltam.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
koboldozat
senior tag
válasz #18001664 #27488 üzenetére
Mentsd le nézd meg úgy hátha.
Az erőművet meg szinte minden nap látom szal az enyém csak viccelek
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
koboldozat
senior tag
válasz stickrs #27491 üzenetére
köszi szépen
akkor még rakok pár képet ide
Tisza estefelé ISO 400, hiperfokális, földről,
Nokia 808 PV
-
stickrs
senior tag
válasz koboldozat #27492 üzenetére
az utolsó nekem nagyon tetszik
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
Wa2x_
veterán
Egy kis Smart Cam-os ügyeskedés:
egy kerék | egy kerék 2 | stopi | kanyar
és egy ProCam-es kép.
Nokia Lumia 925
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
toto0569
addikt
magányos gomba... a száránál,középen,hátul...az mi lehet?Akkor nem láttam csak most,hogy tettem fel a képet.
-
Wa2x_
veterán
válasz koboldozat #27499 üzenetére
Az utolsó jó, de az expot lejjebb kellett volna venni.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest