- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
eper vakuval szobában LG G2 Lenovo Super Camera.
-
hito
nagyúr
válasz Ricsko :D #26900 üzenetére
Az utolsó jó lenne, ha vagy közelebb, vagy egy picit távolabb viszed a kamerát szerintem. A többi sajnos fátyolos és színben vérszegény. Nem lehet egy kis színt ráadni a kamera szoftverben?
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
MR007RM
addikt
válasz novinyul #26887 üzenetére
Hát igen először nem néztem ki és mivel készítette a fotókat. Mondtam is magamban ne szórakozzon már. Aztán ja, hogy nem ugrott be a dolog. Szóval kurva szépek dslr megszégyenítő minőség. Sajnos nekem már csak erre áll rá a szemem, mivel több mint egy éve ezt használom, pont ezért kiröhögöm ha velem gúnyolódnak.
És igen ez is telefonnal készült! Méghozzá egy nem új telefonnal
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Ricsko :D
aktív tag
Itt van egy új kép
TicTacLG 4X HD The Best Phone :DDD
-
novinyul
veterán
Régi kedvencem
[link]Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
novinyul
veterán
-
razzorr
őstag
vasárnapi locsolás
Lumia720 ProCam -
rizso
addikt
válasz MR007RM #26866 üzenetére
Érdekes dolog a zaj, mert van amelyik képen tényleg több van, van amelyiken meg egyáltalán nincs (az égnél jól látszik, van ahol tök homogén az egész, van ahol meg zajos). Mindenesetre én abszolút nem érzem zavarónak, a többi telefon sem tud szerintem zajmentesebb képet csúnya mosás nélkül - persze tisztelet a kivételnek, mert pl. 808-tól 12MP-en is láttam minőségi képet (no persze ugyanúgy láttam gyengét is). A másik, hogy nem igazán nézem 16MP-en a képeket, szerintem max 5-8MP-ig ha belenagyítok.
Amúgy a koncepciót én is imádom, főleg mikor a metrón a velem szembeülő nyitott szájjal néz, hogy mi lehet a kezemben#26878 hito: itthon leszek a vízcseppekkel még eljátszok majd egy kicsit
#26879 mrszitya: örülök, hogy tetszenek! A véleményeddel meg szintén egyetértek, kb. mintha én írtam volna. A Zoom a 10x zoomnak hála nálam kb. 100%-ban kompromisszummentes megoldás, nincs is mellette másik gépem, és nem is érzem szükségét, az én igényeimnek bőven megfelel ez a kis öszvér is...és mindig ott lapul, vagy éppen dudorodik a zsebemben
#26891 Geri1025: ha minőség nem is valami jó, de a téma vagy a név ötletes!
#26893 Wuk07: holnap meglesem!
#26894 hito: ne már, még a végén tök egyedül maradok itt Zoom tulaj...
#26913 novinyul: én is nagyon bírtam!
Remélem senkit nem hagytam ki...
És hogy a topik tartalmához is hozzátegyek egy kicsit, itt van egy, és még egy mai kép 10x-zoommal, és természetesen S4 Zoommal Utóbbit egy sima telefonnal szerintem nem is lehetett volna így lekapni, talán csak annyi látszott volna, hogy a háttérben van valami mosott paca - de így talán látszik, hogy az köd...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
MR007RM
addikt
Érdekes hogy ezt a két fotót meg mintha teljesen más telóval lőtték volna. Valami ilyesmi kellene mindig. Javaslom csak rossz időben fotózz!
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
A virágoknál volt nekem is valami bizonytalan hiányérzetem, de nem tudtam megfogalmazni. Tetszettek az utómunka nélküli élénk színek. A teló beállításilag eléggé fel volt húzva, fel is meg le is...
-
MR007RM
addikt
A CameraPro-t használom mindig. Ha eddig nem nézted volna tudom ajánlani. Abban van 12MP is. A beállításmenü pedig király, gyorsan átlátható és módosítható, felhasználóbarát. A QT-s verzióra gondolok 3.4.8
-
MR007RM
addikt
-
Wa2x_
veterán
ProCam & Creatíve Studio - barátnőm
Nokia Lumia 920
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
rizso
addikt
válasz MR007RM #26925 üzenetére
Lehet tényleg jót tesz a minőségnek, ha rossz időben zoomolok Pedig szerintem ezek is automatán készültek...
Amit meg korábban írtam, hogy a 808 12MP-en nagyon baba minőséget produkál, azt ez a képed nagyon jól alá is támasztja
#26938 Wa2x_: hangulatos lett!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
törölt tag
-
rizso
addikt
válasz #18001664 #26945 üzenetére
Ha nem is barkácsolós módszerrel, de a napokban megpróbálom tesztelni különböző beállításokkal (pl. rekeszállítással). Már korábban is megfigyeltem Samsung telóknál, hogy a túl sok fény könnyen megzavarja őket...
-
MR007RM
addikt
-
törölt tag
válasz MR007RM #26948 üzenetére
Az is egy megoldás, de lehet azzal túlságosan megváltoztatja a képet. Eleve sötétebb lesz egy kicsit, ami nem feltétlen gond, de lehet pont ezt el akarná kerülni.
dSLR gépeknél sem elég egy UV szűrő, kell egy napellenző is, mert csak az képes blokkolni a feleslegesen beeső fényt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest