Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
Game Passal már a megjelenés napján elérhető lesz a Horizon 4?
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
nagyúr
-
plejik
addikt
válasz bulikavagyok #6952 üzenetére
Mondjuk most nézem 3000 1 hónapra, akkor már inkább megveszem a játékot..
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
rdt89
addikt
Nekem a Motorsport 7 is megérte a 30-at és a Horizon 4-ért se sajnáltam kigazdálkodni az Ultimate árat (utólag sajnálom, hogy a Horizon 3 Ultimate változattal vártam a legnagyobb akcióig, pedig utólag vissza gondolva, az is megérdemelte volna a Day One napos teljesértékű vásárlást). Még más alkoholra költi a pénzét és cigire, én megtakarítom és befektetem évente 1 teljesértékű Forzára, ezzel is támogatva a fejlesztőket, hogy az egyetlen értelmes autós játék vonal ne szűnjön meg.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
beszéld meg vele az új nV kártyákat, potom fél milla (RTX 2080Ti)...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
csenor
senior tag
válasz - = Zk = - #6963 üzenetére
Arra még rábeszélnék csak akkor minden más is cserés lenne úgy meg már sok!
-
IntelKiller7
Topikgazda
Forza letöltött 60GB-ot nekem Xboxra.(Ultimat Editiont)
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
rdt89
addikt
válasz IntelKiller7 #6965 üzenetére
Horizon 4? (mert a Store szerint kb. 60gb.
-
rdt89
addikt
válasz IntelKiller7 #6967 üzenetére
Na végre valami jó hír, hazaértem már szedem is lefele
Amúgy a magyar Store az Ultimate-hez 27ikét ír a kezdéshez, bár gondolom rossz az időszámítás átváltás, de minden esetre érdekes. -
Lifer092
senior tag
válasz intelMMX #6970 üzenetére
Sajnos szomorú ez, pedig pontosan így volt, kb. pár hónappal ezelőtt az én próbálkozásaimmal volt tele oldalakon keresztül a fórum. De amint látom ugyanez a helyzet a Hori 4 PC-s verziójánál is, máshol is olvastam hogy ugyanazok a tünetek.
Boxon hálistennek semmi gond nincs, így ez a kis beruházás megért nekem annyit, hogy gond nélkül tudjak játszani, pláne, ha már majdnem 20 ezer forintba volt a Hori 4 előrendelése is. Nekem a PC-s szívásból elég volt....
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
MS Store Forza akciók
FH2 Complete add-ons:4678ft
FM7 VIP: 1380ft
FH3 Blizzard Mountain: 1725ft
FM6 Complete add-ons:6947ft
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
intelMMX
senior tag
válasz Lifer092 #6971 üzenetére
Nem tudom elgondolkoztak-e rajta, hogy ilyen minőségű konzolportnak van-e értelme. Mondjuk szerintem, ha a Forza nem lenne PC-re, akkor a kutya sem lépne fel a Storera.
De majd azért meglátom még. Ha jó lesz a teljes verzió startja, akkor egy standart verzióra beruházok jövő hónapra. -
Gigi01
őstag
Lefuttattam a frissítőt,talált valamit.Meglátjuk,próbálkozok.
-
csenor
senior tag
007 Pack Nagyon király.
-
addikt
Forza motorsport 7 be brands hatch palyat ha elinditanam (karrier vagy free play) lefagy a jatek.
Mit lehetne vele kezdeni ? Az uninstall all es reinstall nem segitett. Xbox one X en probalom. Par honapja meg jo volt. -
TESCO-Zsömle
félisten
Na, végre sikerült kipróbálni, a gond csak az, hogy új acc-ot kellett csinálni hozzá, mert a régi/nagy acc-al nem hajlandó se az XBOX se a MicrosoftStore bejelentkezni a frissen telepített Win10 alatt.
A teljesítménnyel meg lehetek elégedve, mindent csutkára felhúzva stabil 70fps@WQHD, minden minimumon 190fps. Mentem pár kötz, a nehézség beállítására kell még majd pár óra, mert most úgy áll a helyzet, hogy "Verhetetlen"-re állítva már csak a mezőny 2/3-át tudom leiskolázni. "Profi" fokozaton még másodperceket kapott a mezőny körönként, pedig aztán nem vagyok egy Senna a kis XO kontrolleremmel...
Jelenleg úgy áll, hogy részemről preorder+szavbadság... Lenne, ha a fenti hiba nem lenne, de így nincs rá garancia, hogy ha erre az acc-ra megveszem a játékot, akkor a következő Win reinstall vagy frissítés után is használni tudom, lottónak meg kicsit drága...
Mielőtt bárki mondaná, alaposan körbejártam a hibát, az összes troubleshoot-ot megcsináltam, de a tény, hogy egy új acc létrehozása azonnali hatállyal megoldja a problémát arra utal, hogy a hiba nem az én oldalamon van, így logikusan következik, hogy a megoldás se lehet itt.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Csoeri79
csendes tag
Kijött az új Nvidia driver, amiben optimalizálják többek között a FH4-et is. Letöltöttem, a többit majd meglátjuk a jövő hét végén.
-
csenor
senior tag
válasz IntelKiller7 #6984 üzenetére
Forza Horizon 3 Expansion Pass-ba vettem meg a két kiegészítőt 3630 ft-ért.
-
aktív tag
válasz IntelKiller7 #6984 üzenetére
Legutóbb Szept 3-án volt akciós Storeparser szerint. (ugyanannyi volt mint most a BM)
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
janati
őstag
Milyen videókártya kell a FH3 és MS7 PC-s verziókhoz, hogy LOW-ban szépen fussanak?
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
- = Zk = -
félisten
FM7-hez mi ez a 28.21GB "UPDATE"!!!
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
zsuha
aktív tag
Nálam r9 270x-en szépen futott low-medium között. Több tucat órát játszottam vele.
Aztán vettem egy gtx 1060-at, és szinte sírtam, hogy miért nem ruháztam be előbb egy jobb vga-ba, annyival jobb élmény a játék. Xbox kontrollerrel.
A konfigodat nézve, ha nem akarsz új pc-t venni, azt javaslom, hogy vegyél egy xbox one s-t, nem fogod megbánni akkor sem, ha csak a 2 játék miatt veszed. Már csak a kontroller maitt is megéri (ha még neked nincs). Tavaly BF körül 57e ft volt, FH3-mal, idén is biztos lesznek jó deal-ek.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
és akkor a g-sync monitor adta élményről ne is beszéljünk...
FH4-et kipróbáltam One S+4K TV-n és a gépemen.... hát nem semmi a "száguldás" 100+ FPS -sel folyamatosan" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
zsuha
aktív tag
válasz - = Zk = - #6993 üzenetére
igen, azt már nem akartam hozzátenni, hogy ezeket a játékokat tv-n kell játszani : "és vegyél 50"-s tv-t is "
[ Szerkesztve ]
-
intelMMX
senior tag
Horizon 4 input laggra van valami megoldás?
Vagy inkább már ne is erőltessem ezt a dolgot a teljes verzióig... -
- = Zk = -
félisten
TV? nem gáz...49-es 4K Samsungom van...
-
aktív tag
A streamerek megkapták a FH4 kódjukat, elkezdtek felkerülni a gameplayek youtube-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest