Hirdetés

  • 300 megapixelnyi kamera érkezett a Samsungtól

    ma Az ISOCELL HP9 fő- és zoomkameraként is helytáll, a JN5 és GNJ árérzékeny mobilokba kerülhet.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    Na, végre sikerült kipróbálni, a gond csak az, hogy új acc-ot kellett csinálni hozzá, mert a régi/nagy acc-al nem hajlandó se az XBOX se a MicrosoftStore bejelentkezni a frissen telepített Win10 alatt.

    A teljesítménnyel meg lehetek elégedve, mindent csutkára felhúzva stabil 70fps@WQHD, minden minimumon 190fps. Mentem pár kötz, a nehézség beállítására kell még majd pár óra, mert most úgy áll a helyzet, hogy "Verhetetlen"-re állítva már csak a mezőny 2/3-át tudom leiskolázni. "Profi" fokozaton még másodperceket kapott a mezőny körönként, pedig aztán nem vagyok egy Senna a kis XO kontrolleremmel...

    Jelenleg úgy áll, hogy részemről preorder+szavbadság... Lenne, ha a fenti hiba nem lenne, de így nincs rá garancia, hogy ha erre az acc-ra megveszem a játékot, akkor a következő Win reinstall vagy frissítés után is használni tudom, lottónak meg kicsit drága... :(((

    Mielőtt bárki mondaná, alaposan körbejártam a hibát, az összes troubleshoot-ot megcsináltam, de a tény, hogy egy új acc létrehozása azonnali hatállyal megoldja a problémát arra utal, hogy a hiba nem az én oldalamon van, így logikusan következik, hogy a megoldás se lehet itt.

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák