- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
Tegnapi nappal én is csatlakoztam az FM7 -et nyúzók táborába egy dobozos kiadással. Igaz, Standard, de nekem bőven elég, pláne hogy ott a Hori 2 meg a 3 is, na meg majd a 4 is.
Úgy érzem, hogy egy ideig a free-play módot fogom használni, mert a kontrolleres pályaversenyzős tudásom jelenleg valahol a nullához konvergál.... Alapból nem rég óta van konzolom (2 hónapja lesz), és PC-n kormányhoz voltam szokva mindig is, de sajna a G29-et nem tudom boxra kötni. De nem is zavar, jó a kontroller, kényelmes is vele csak még nagyon szokni/tanulni kell. Horizon sorozatban más, mert ott nincs "kötve" az ember bizonyos értelemben, itt a finoman íveken tartás stb. még nem nagyon megy.
Szegény Bömös tükrök, fényszóró nélkül, és enyhén sérült kasznival lépte át első FM7 -es köröm után a célvonalat Nordschleife-n.
-
Lifer092
senior tag
Aki esetleg eBay-en talál Forza Horizon 4 Ultimate kiadást, (letöltőkódot) 10-11.000 Forint magasságában, NE vegye meg, mert átverés. Az illető egyik fiókját/hirdetését már törölték, de megint fent van.
Vásárlás után Angliából "küldi" a kódot, ami valószínűleg meg sem érkezik, vagy nem működik.
GTA 5-öt is árult boxra, 500 forintért, valószínűleg teljesen legális forrásból.
-
r.levente75
addikt
Fh2 - vel elkezdtem játszani.
Adtak hozzá elég sok bónusz pakkot melyeket le is töltöttem.
Nem tudom őket beemelni a garázsomba mert pénzt kér értük.
Fh3-ba ezek átjöttek bónuszban.
Mi lehet a megoldás? -
Corpuscle
őstag
válasz r.levente75 #6553 üzenetére
Itt is ugyanez a helyzet, külföldi fórumok is tele vannak a problémával (több éves írások is vannak a témával kapcsolatban). Egy kommentelőnek magától megoldódott a hiba, az autoshow-ban ingyen elérhetővé váltak az autók. Több helyen is írják, hogy várni kell, mire ingyen lesznek tölthetőek. Újratelepítés nem igazán volt sikeres, amit olvastam (egyelőre én sem tervezem). Storm Island, treasure map viszont működik.
-
Corpuscle
őstag
válasz r.levente75 #6555 üzenetére
Most belépve már ingyen letölthető az összes autó, megjelent a nevem mellett a korona, vagyis a VIP is aktív lett. Kb. 24 óra telt el a letöltés óta. Délután már a forza hub crediteket le tudtam tölteni, így van 13 millióm az induláshoz.
-
Corpuscle
őstag
válasz r.levente75 #6557 üzenetére
Készülj fel lelkileg, közel 2 órába telt behúzni a garázsba az összeset.
-
BigStraw
senior tag
Ha megköveztek érte, ha nem, de ez az FH2 sokkal jobb, mint a 3-as. már maga a táj is, de mondjuk az eső is sokkal jobban van animálva mint az újabb társánál.
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
- = Zk = -
félisten
válasz BigStraw #6559 üzenetére
nekem (felskálázott) 4K-ban tolja a cuccos, HDR támogatással.. gyönyörű... de nagyon rövid a buli. sztem... van benne max 5-6 fesztivál és ennyi. aztán szabad kóborlásban tolod az elmaradt küldiket... a FH3 elég hosszúra sikeredett ilyen szempontból, de am az is meseszép "felskálázva"... Motorsport 5-6-7 meg.. ahh
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
hülyegyerek
addikt
válasz - = Zk = - #6560 üzenetére
Kb. 120 bajnokságot tudsz benne letolni, szóval nem rövid. Az csak egy dolog, hogy az első két hosszabb versenyt hamar bedobja. Nekem a kevés showcase event a bajom.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
twi452
senior tag
Azért a Motorsport 7-ben a kampányt még nem sikerült helyrepofozni ahogy látom..
Én extra long versenyeket megyek általában 20 kör szokott lenni és 40-45 perc.
Korábban sokkal jobban fogyott az üzemanyag mint az ai autóknál úgyhogy ők nem álltak ki a boxba nekem viszont ki kellett.. Most ezt úgy sikerült megoldani, hogy verseny végére is minimum egy negyed tank üzemanyag nekem is megmarad szóval extra longban sem kell kiállni..grat xD
A másik szívfájdalom, hogy nem tudom a fékerősséget állítani mert sport féket kéne venni hozzá akkor meg kiugrik a kategóriából és cseszhetem.. úgyhogy most csak annyit csinálok, hogy letöltök egy népszerű tuningot az aktuális géphez aztán tojáshéjjon lépkedve igyekszem fékezni de kényelmesnek nem mondanám, hogy hozzáérek a pedálhoz és már majdnem blokkolnak a kerekek.
Tudom deadzone-t állíthatok de azzal is csak magamat szivatom ha feltekerem mert igaz később kezd el fogni viszont még nehezebben lehet adagolni..ami az eredeti problémám ugyeAz ai nehézség meg annyira furcsa.. amíg nem előzőm meg őket addig nyomják ami a csövön kifér aztán ha legyűröm akkor elveszik mintha feladták volna..
Tudom nem szimulátor stb..én sem vagyok versenypilóta csak koca játékos de ezek kicsit rombolják a játékot...pedig amúgy nem lenne rossz
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
FM6, Porsche DLC.... 918 Spyder-es móka óta csak szenvedek... nem lehet vezetni.... seggdobálás, rángatózás..
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
rdt89
addikt
A Motorsport 7-hez tudja valaki mi lesz a most agusztusi update tartalma? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Bathalsar
aktív tag
Ezekkel nagyjából én is így vagy (fék és AI). Illetve még azt vettem észre, hogy a versenyek közeledtével rendre elkezdenek "lassulni" az ellenfelek, be lehet őket érni. Azért írtam idézőjelet, mert valahogy a köridőkön nem látszik, hogy lassabbak lennének. (Valamelyik AI pl. az utolsó 1-3 körben futja meg a rekordját.)
Ezen kívül már csak az szokott felidegesíteni, ha nem veszik észre, hogy mellettük, de inkább már előttük vagy. Egyszerűen neked mennek. Ezeknek az ütközéseknek mindig az a vége, hogy te pörögsz meg, nem pedig ők.
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
twi452
senior tag
válasz Bathalsar #6565 üzenetére
Biztos az online részre akar felkészíteni az ai..na ott van ámokfutás
Én azt vettem észre, hogy az utolsó harmadában a hosszú versenyeken az én kocsim lesz egyre inkább jobb és jobb mert folyamatosan szoktam futni a leggyorsabb köröket amit lehetne azzal magyarázni, hogy fogy az üzemanyag/gumizódik a pálya stb.. de túlságosan is.. ilyen körönként ha össze tudom rakni akkor 1 mp-el szoktam javítani az rekordomat.. a többiek meg elvannak mögöttem mint a befőtt egy nagy vonatban.
Lehet csak longban kéne versenyezni de 20 kör helyett 7 az nekem kevésnek tűnik főleg amilyen béna vagyok néha ..7 kör még ahhoz sem elég, hogy megtanuljam valamennyire a pályát
-
Bathalsar
aktív tag
Ha jó a pálya, és hozzá megfelelő az autó is, akkor én is inkább 10-15 köröket megyek, min. 1 kötelező kiállással.
Az üzemanyag fogyása szerintem is gyorsít, illetve a 300 mérföldes versenynél mintha három állapota lenne a guminak:
- néhány körös, bemelegedett, tapad, jó féktávok, nagy sebességnél is az íven marad
- sok körös, meleg, kevésbé tapad, féktávokon figyelni kell, az ívről le tud esni, ha nagy a tempó
- 15 kör felett, meleg, újra elkezd tapadni, féktávok ugyan hosszabbak, de kiszámíthatóbbak, az íven tud bizonytalan lenni, de javulás tapasztalható-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
aktív tag
Még majdnem 5 órán keresztül akciós a FH2 Complete Add-Ons 4,6k (Car pass,Storm Island, Porsche pack, VIP, + a többi külön jött car pack)
Ma lett megint akciós: FH2 Car Pass 1k és FH2 Storm Island 1k
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni F7 vásárláshoz. Kérdésem, ha pl veszek egy dobozos F7, hogyan tudom PC-n beaktiválni?
Köszönöm
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Csapoati
nagyúr
válasz m0h0senator #6569 üzenetére
Sehogy. Digitális megy csak PC-n.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
rdt89
addikt
Ma hivatalosan is megcsömörlöttem a Horizon 3-tól. Kisebb-nagyobb megszakításokkal tegnap délutántól, mostanáig 50 kör Goliath-ot tudtam le. Most már csak a Horizon 4 jöhet szóba a Forza-tól, mivel a 7-be is csináltam egy ilyen undorító nagy versenyt és már arra a játékra se tudok ránézni. A Goliath utolsó 20 körénél már fontolgattam, hogy a kontrollerrel szétverem magam.
-
Csapoati
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
Hali. Azt szeretném kérdezni hogy a Forza Horizon 3 csak DX12-es VGA-val megy, vagy elindul DX11-en is?
Mert a gépigény nem egyértelmű. DX12, de DX11 hardveres funkció támogatás. -
tzsolesz
nagyúr
válasz Csapoati #6578 üzenetére
Pl. Radeon HD7830/50 ? Vagy akár a 6000-es sorozat?
Egyszerűen nem lehet kikerülni a hardveres optimalizálást, és nem indul el a konfigomon.
8%-nál kidob..... Venni kéne egy áramzabáló fűtőtestet csak ezért az egy játékért. Nagyon nincs az ínyemre pedig..... Az újabb karik meg drágák nekem.....[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
De de, viszi, csak nálam nem indul. Kivág hogy nem elég neki a konfig. A kevés ramra tippelek, de itt egy videó, ahol koppra ugyan az a konfig (alaplap + cpu + memória), és elindul 1080p-ben.
Ez elgondolkodtató. Többször is próbáltam már, semmi ötletem nincs....
[ Szerkesztve ]
-
Atmil
aktív tag
válasz tzsolesz #6581 üzenetére
Próbáld meg a virtuális memóriát növelni. Látom 2x4 giga van adjál neki + 8 gigát. Ha lehet külön csinálj neki particiót, mondjuk 10 gigásat. Álítsd át a febontást a windows-ba ful hd-ról hd-ra. Hátha elindul. aztán játékon belül már talán lehet variálni. Pl. kikapcsolod a vsyncet
Mivel AMD ezért nem mindegy neki melyik driver van fenn. Ezzel is kéne próbálkozni... sajnos ez egy ilyen "játék" Nekem is volt AMD vga. CF RX 480 és sose volt jó a legfrissebb driver. Mindig 3-4-el ezelőttit használtam a forza 3-hoz.
Nekem a másik gépembe ezzel a kártyával megy fulhd 30-40 fps. Igaz 16 giga memória. MSI R7 370 GAMING 4G DDR5
A videóban is a duplája a virtuális memória.
[ Szerkesztve ]
Üdv! Atmil.
-
tzsolesz
nagyúr
Hát a virtuális memóriát azt akkor megpróbálom beállítani egy magasabb értékre.
Driver téma necces, mert nagyon friss a cucc, és asszem 2 hónappal ezelőtti driverrel is néztem, max megnézem az első hivatalos támogatott drivert, de az is kb 4-5 hónapos lehet maximum.
A felbontást megpróbáltam már teljesen a nullára vissza mindent ahogyan csak lelehetett venni, de az sem segített eddig.
Az számít a játéknak ha nem a fő (rendszer) meghajtóra teszem a játékot?Jaaah, hát azért az R7 370 nem Vega 8 kategória......
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz cyberkind #6574 üzenetére
De minek annyi? Egyszer mentem 1 körös Goliathot haverommal az is elég volt. Ígyis van 25 millám meg kb a kocsik 60%-a megvan.(nem az olcsó szarok)
Nem értem azokat akik a lóvéért körözgetnek 4-5-6-10 órákat.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
tzsolesz
nagyúr
A videóban is a duplája a virtuális memória.
Igen, ez egyből szemet szúrt......
Ez a Vega 8 nagyjából egy 6850, vagy úgy 5770 + 10%, illetve újabb kártyák esetében R7 250 és 250X között pont fél úton, R7 250 +25%, R7 250X -25%. Ultra lowon mennie kell.
(#6585) Atmil Okés, mert akkor gondolom jobb lesz a hatékonysága is. Hiszen az SSD területén dolgoznak a lapozófile-ok is, ha jól sejtem.... Ha megnövelem, akkor azt terhelem ugye?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tzsolesz #6583 üzenetére
Legalább 2 GB-os kártya kell a játéknak, az R7 370 meglepően közel van egy húzott vega 8-hoz (~30% a különbség), de inkább R7 360-hoz illik hasonlítani. A régi GCN verzió miatt nem vennék 7850 variánst (7850, R7 265, R7 370), mert ezek elég sok dolgot nem támogatnak már, így ebből a szempontból még előnyösebb is a 7790, R7 260(x) és az R7 360.
Próbáltam 2400G igp-vel a játékot, és állandó microlag vagy stutter figyelhető meg 60 fps melett is, ahogy itt a videóban is látszik a frame time-on. Csak a virtuális memória kikapcsolása segített, de úgy 5 perc után kilép a játék, mert elfogy a 16 GB. Most telepítem a játékot, mert kíváncsi vagyok IGP-vel az új driverre és rx 480 borderless freesync-re (mármint működik-e).[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz #92006144 #6587 üzenetére
Értem. Sajnos lemaradtam 8-10 évet az architektúra fejlődéstörténetben. Végeztem a PC game korszakkal amikor megszületett az első gyerek. E8400, HD 4850-el zártam azt a korszakot. Ez a jelenlegi már inkább a fiam miatt van. nem mellesleg én is szeretek még mindig játszani, csak egyre kevesebb rá az idő.
Ez a Forza az Ő mániája, mert folyton a gameplay-eket nézi a Youtube-on.....Uhh, elfogy a 16GB ram?
Most telepítem a játékot, mert kíváncsi vagyok IGP-vel az új driverre és rx 480 borderless freesync-re (mármint működik-e). Ezt nem nagyon értem. IGP-vel akarod kipróbálni hogy megy, de az RX480 hogy jön a képbe? Bocs hogy értetlen vagyok.....
-
törölt tag
válasz tzsolesz #6588 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy stutter megfigyelhető-e az új driverrel IGP melett, az rx 480-at tegnap vágták hozzám töredék áron, azzal is ki akarom próbálni a FH3-at. Illúzióromboló volt IGP-vel a ciklikus döccenés, ami megállítja a képet 1-2-3 tizedmásodpercre. Játék betöltés / bufferelés problémára tippelnék, ezért is lesz érdekes igp-vel és dedikált kártyával is a játék összehasonlítása.
[ Szerkesztve ]
-
Atmil
aktív tag
válasz tzsolesz #6588 üzenetére
"Uhh, elfogy a 16GB ram?"
Ez nem egészen így működik. Nincs olyan játék aminek 16 giga ram kell. A Windows bolondul meg. 16 giga ramnak egyszerűen nincs szüksége virtuális memóriára, MIVEL ROSSZUL VAN MEGÍRVA ezért kell adni egy 500 Megás virtuális memóriát, mert állandóan ott kutakodik és azért, hogy a Windowst "megnyugtassuk"... Ezt a részét nem valami jól kezeli a Windows. Természetesen én a Win 10-ről beszélek.Neked azért is kellene növelni a virtuális memóriát, mivel a Vega 8 IGP a rendszermemóriát használja a sajátjaként.
(#6589) vásárlow
RX480-al 60 fps-nek kell lenni ful hd-ban 16 giga rammal.
[ Szerkesztve ]
Üdv! Atmil.
-
tzsolesz
nagyúr
Jah úgy más, és logikus.....
Csapoati Csak ez miatt a játék miatt nem akarok annyi pénzt kidobni. Meglepődsz, de ez a kis Vega 8 jelenleg minden általunk játszott játékot gyönyörűen viszi full HD-ban, max az igényesebb játékokat levesszük low-ra. Én szeretem, ha a gép csendes, hűvös, és keveset eszik, mert egész nap megy.....
úgy voltam vele, hogy veszek egy kis fogyasztású R7-et, vagy R9-et, de csak ha olcsón van.
Dirt 3 1080p fullon 45-50fps, Grid 2 szintén, NFS PayBack: 1080p lowon 45 fps átlag. The Crew 1 low-mediumon: 1080p 37-45 fps , GTA5: 768p, médiumon 55 fps, plusz a többi régebbi NFS kimaxolva, és nekem a Crysis 1: 1080p 2XAA, minden magas 45 fps átlag.
Csak a Forza 3-hoz gondoltam a VGA-t, mert ugye a lecsípi a minimum ram követelményt, az is csak az miatt nem akar indulni.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz tzsolesz #6593 üzenetére
Igazából csak amiatt aggódom, hogy a gyerkőc látta a gameplay videókat, aztán nagy csalódás lesz utána a full low grafika. Aztán ezek az újabb kártyák álló ventivel mennek desktop és 2D játékok alatt.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Nyethuszar
tag
Annyit számít, legalábbis a saját észrevételem,hogy ha a rendszer SSD-re telepítem akkor nem csak,hogy sokkalta gyorsabban tölt be (az elején az optimalizáció így is tetü lassú) hanem jóval kevesebbszer is fagy ki.
Persze azért előfordulnak végtelen drivatar betöltések versenyek előtt, meg tuningkori kifagyások. De sokkalta ritkábban mintha HDD-ről futtatnám.
A cpu-t. rendszer és VGA ramot persze eszi teliszájjal mint kisgyerek a sportszeletet.. Dehh ez ilyen[ Szerkesztve ]
Mindenki hülye aki nem normális :D
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Nyethuszar #6596 üzenetére
Ezzel a kommentel el vetted a kedvem a játéktól.
Hagy kérdezzem már meg, hogy modern DX12-es játék, ami jelenleg 40 dollár, mi a francért ennyire optimalizálatlan, és mi szükség az elején erre az idegtépő tortúrára?
-
Atmil
aktív tag
válasz Nyethuszar #6596 üzenetére
Látom AMD VGA-d van.
Az F3 az AMD-ken mindig is lassabban töltött be szembe az F7-tel. Nekem most Geforce-om van és úgy néz ki, hogy ez kezd megfordulni. Az F7 lassabban tölt be nálam, mint az F3.
Nekem a rendszerem M2 Samsung Evo 960 van a játékok meg egy 7200-as WD-n vannak.Igaz én 4K-ban játszom F3 kb 90 fps az F7 kb 120 fps. Lassabban tölt be az F7 mégis több az fps...?
Szóval ez van...
(#6597) tzsolesz
Sajna ez van. Sokszor egy Windows újratelepítés segíthet. (format C. természetesen)Hamar megtanultam azt a leckét, hogy alkalmi játékos voltam először, mert a gépet munkára használom, ezért elég gyengébb vga.
De!!! Ott van a "De" olyan játékokkal szeretnék alkalmilag játszani, aminek a gépigénye az egekben van.A minőséget meg kell fizetni. Egyébként félretéve ezeket az apró bosszúságokat, szerintem a legszebb játék a forza sorozat.
Ha valaki tud rá pénzt áldozni, akkor tegye meg. Ezt félve írtam le.
[ Szerkesztve ]
Üdv! Atmil.
-
Nyethuszar
tag
válasz tzsolesz #6597 üzenetére
Nem volt célom a kedved elvétele. Mindezek ellenére azt mondom megéri az árát. Igaz ha az összes DLC-t akarod hozzá az majdnem 50k...
Milyen tortúrára gondolsz az elején ?
De akcióban mostanában nem volt 12k az egész Annyiért meg szinte ingyenes.
Azért optimalizálatlan mert mikrofos és mert konzolport...(tervemben van a komplett gép cseréje, amit a VGA-val fogok kezdeni majd,persze nem a FH3 miatt..)
[ Szerkesztve ]
Mindenki hülye aki nem normális :D
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Nyethuszar #6599 üzenetére
Az optimalizázlás az elején. Csessze meg, beállítom, hogy hogy akarok vele játszani, ha megy megy, ha nem akkor visszább veszem. Ott áll meg a történet nálam, hogy elmegy 5 vagy 8, esetleg 12%-ig és ennyi. Egyszer vártam rá 40 percet, semmi nem történt. 8%-nál megállt. Hiába ignorálom, azt hogy nem elég hozzá a konfig, mert kevés a RAM..... Néztem régebbi hozzászólásokat. Sok embernek simán elindult az enyémtől gyengébb hardveren is, 6gb rammal is stb... Arra tudok csak gondolni, hogy ez a folyamat nem volt beleintegrálva az elején.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest