Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz ForRedGlory #5058 üzenetére

    Nálad mik a gyengeségek?

    Én úgy tapasztalom, hogy nem tudok annyira a határon autózni. Sétakocsikázáshoz oké, de versenypályázásra ez kevés.
    Fékezés rendben van, igaz néha kitör a hátulja ha nem kuplungolok bele a visszaváltásba, viszont ha enyhe kanyar is jönne közben, akkor már probléma van. Kontrollerrel ilyen nem rémlik, ott simán korrigálom.

    Kanyar közben az íveket néha túl szűkre veszem, ezt csak gyakorolni kell, viszont ha rázókőre megyek, akkor kb. annyi volt, már megy is el a kocsi hátulja és menthetetlen. Kontrollerrel ilyen kb. elő se fordult!

    Kanyar kijáratánál hasonló szitu, és itt vagyok a legnagyobb bajban, hogy gyengék a kigyorsítások, mert a kanyarsebességem sem annyira jó, emiatt a kimeneti sebességem is vacak, ami pedig hatással lesz a következő egyenes tempójára (simán fél másodperces bukták kanyaronként). Úgy érzem, hogy nincs egy érezhető határ a megcsúszás és az enyhén faralva kanyarodást között. Kontrollerrel elektronikát kivéve simán enyhén faralva megy a kanyar sokkal gyorsabban, ugyanakkor kormánnyal már a hangokat is figyelem a gumi felől, és egyszerűen továbbra sem érezni rendesen. A legjobban belső nézetből lehet kontrollálni a kocsit, az már tuti, viszont ha megtörténik az enyhén faralásból az átmenet a megcsúszásba, akkor annyi volt. Ez kontrollerrel soha-soha-soha nem fordult elő velem szaros 500-600 pontos kocsiknál, itt meg már lassan szétverem az asztalt és rámjönnek a szomszédok mert annyit szentségelek.
    Ha valami véletlen folytán meg is tudom fogni a kitörést, akkor simán átbillenek a másik irányba és akkor arra visz el. Egyre jobban tudom kezelni a dolgot, de rohadt unalmas és idegesítő, h ahogy már korábban is írtam, kontrollerrel simán 10 körből 9 hibátlan és 51seces idő, addig kormánnyal a hibátlan körök (pont a határon autózás nehézsége miatt) 53secesek, a legjobb idők 51,5-nél vannak, de ott 10 körből 9szer hiba van! Ez nagyon-nagyon brutális kontraszt, és ugyan tudom, hogy kontrollerrel forza 4 óta tolom és bőven 1000 órám benne van és mit várok 7 óra kormányozás után, de akkor is, ez totál kiégés :(((

Új hozzászólás Aktív témák